Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję:) to sie już przygotuje;) będą naprawdę tanie:) tylko nie wiadomo ile ten wydruk;) zawsze mozecie zamówic gdzie indziej:eviltong: bo robią takie ze zdjęciami, ale chyba bez tych motywów;)

Posted

Dziękuję :smile: Śliczny jest :loveu: Mówię z góry, że będę Cię męczyć też o resztę miesięcy, a później o całoroczny! Już mam nawet pomysł na ten całoroczny :evil_lol:

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
To może najpierw zrób swój, a później bierz się za zamówienia :)
Mi się nie pali ;)

Już i tak jestem w trakcie:evil_lol: więc już Ci zrobię;)
A&L napisał(a):
Dziękuję :smile: Śliczny jest :loveu: Mówię z góry, że będę Cię męczyć też o resztę miesięcy, a później o całoroczny! Już mam nawet pomysł na ten całoroczny :evil_lol:

Ufff... dobrze ze się udało;evil_lol: o nie na razie koniec z zamówieniami!:eviltong: ja w ogóle teraz nie mam pomysłu na swój:P

Posted

Ale spokojnie:D zrobie swój wydrukuje, pokażę wam;) i ewentualnie otworze kalendarzowanie:evil_lol: na stronce;)
Tak jednak MT:D teraz zbieranie kasyyy:P
Misia;)

Posted

Dziękuję:)
Tak MT są bardzo żywe! a skakanie mają we krwi:D! ale potrafią też się grzać pod kocykiem:loveu: więc pies idealny! mały, super sylwetka! Króciutkie włosy, nie linieją! Są po prostu cudowne! na poczatku nie byłam przekonana ale te psy to normalnie jak bordery w małym ciałku:D ale też potrafią być spokojne:) małe poręczne:evil_lol: