Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukaj, wierzę w Ciebie :) I czekam z niecierpliwością :P Już zrobiłam miejsce na tablicy korkowej, żeby powiesić kalendarzyk :D

Posted

A&L napisał(a):
lubię to! Najbardziej do mnie przemawia pkt 9.

Ja dlatego lubie moje psy, jak pada czy wieje to ida pod kolderke i nie musza wychodzic na spacer :loveu: maja przycisk wlacz/wylacz :razz:

westie_justa napisał(a):
Zaraz mnie zjesz:eviltong:
Znam ich blog;)

Mozliwe, dalam bo akurat o borderach ktorego tak bardzo chcialas..

Guest Fusiafusia
Posted

U nas ok;-)
A własnie co nie wchodzisz na dogo?:mad::P
No wiem, przepraszam :placz:
Ale już postaram się wchodzić częściej :evil_lol::eviltong: Zamówiłam u cb bannerek. ;)
+ Foty w galerii mojego wariata :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja dlatego lubie moje psy, jak pada czy wieje to ida pod kolderke i nie musza wychodzic na spacer :loveu: maja przycisk wlacz/wylacz :razz:

Mozliwe, dalam bo akurat o borderach ktorego tak bardzo chcialas..

A no tak przeczytałam te punkty rzeczywiście, punkt 9:P ..... pasuje mi że chce coś robic, ale taka pogode:P
Nadal chce bordera nie mówię że nie;) ale to jeszcze nie ten czas, zresztą ta "druga" rasa będzie idealna!
Ola & Kajtek napisał(a):
No wiem, przepraszam :placz:
Ale już postaram się wchodzić częściej :evil_lol::eviltong: Zamówiłam u cb bannerek. ;)
+ Foty w galerii mojego wariata :evil_lol:

Zaraz wpadniemy:)

Posted

Ojej jakie śliczne kalendarzyki :D:D:D Ja chcę taki na przyszły rok :D w formacie A3 :D na cały rok najlepiej bo nie lubię przewracać stron co miesiąc. Jak będziesz miała czas Justynko to daj znać :D to podeślę linka z fotami.

Posted

Nie mówię, że nie lubię borderów, bo nie miałam do czynienia. "Lubię to" było odnoście wad tych stworzeń :diabloti:
Ejj! Mój kalendarz miał być pierwszy teraz :(

Posted

[quote name='Collie']Świetny kalendarz :)
dziękuje:)
[quote name='chi23']Ja też bym kciała kalendarz, o.

Nie zjadaj mnie;)
Ahhhhh :evil_lol: chce zrobic jeszcze dla Misia&Ruby A&L i cockermaister;) później dokończę w końcu swój;) i zaniosę do wydruku;)
[quote name='cockermaister']A dla mnie kiedy kalendarzyk ??
Będzie będzie:)
[quote name='Aleksandra95']genialny ! :o

super ten mój pomysł i Twojaa praca. :loveu: dziękuję Ci bardzo bardzo bardzo bardzo. :):):
No to sie ciesze:) bo szczerze mówiąc nie wiedziałam jak to wszystko połączyć;) ale jakoś jest dobrze ze sie podoba:)
[quote name='Evelynkaa']Ojej jakie śliczne kalendarzyki :D:D:D Ja chcę taki na przyszły rok :D w formacie A3 :D na cały rok najlepiej bo nie lubię przewracać stron co miesiąc. Jak będziesz miała czas Justynko to daj znać :D to podeślę linka z fotami.
ok;) jeszcze nie robiłam takiego A3 ale jak zrobię sobie strone do zamówień to takie tez:D
[quote name='kaskaSz']I w tym wypadku chwalenie się talentem nie było dobrym pomysłem haha :D Masz robotę przynajmniej do końca wakacji :P
Wniosę opłaty i pewnie sie skończy :eviltong::diabloti: zresztą co to za talent :eviltong:!
[quote name='Pieseczkowo']jak nie dlużej :P
:eviltong:
[quote name='Collie']Tylko niech nie będzie na mnie :evil_lol:
A skąd!:diabloti:

Posted

A&L napisał(a):
Nie mówię, że nie lubię borderów, bo nie miałam do czynienia. "Lubię to" było odnoście wad tych stworzeń
Ejj! Mój kalendarz miał być pierwszy teraz :(

Aleksandra zamówiła wczesniej dlatego jej zrobiłam;) teraz będziesz Ty:D bo nie wiem jakim cudem sie tu kolejka zrobiła:evil_lol:
Teraz kombinuje z twoim;).... ale nie wiem czy będziesz zachwycona:(

Posted

no nie wiem...:shake: trudno sie Lenie wycina na takim duzym formacie to będzie bardziej widoczne niż na banerku... może być to zdjęcie jak lezy i jej nosek tak ładnie widać?