Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='A&L']Fajne logo :D
Hehe logo to ja jeszcze zrobie;) to był taki napis na szybko:P
[quote name='Kasi i Lena']Justyna biznes rozkręć:) Fajne te kalendarze, ja mam psi ale nie ze swoimi księżniczkami. Sama bym się prosiła o taką kartkę ale nie mam drukarki więc to nie ma sensu.
Taaa:D Ja jak bęe robic całe kalenarze;) to wtedy będę je do drukarni zanosić;)No ale cały kalendarz..
[quote name='cockermaister']Miesiąc: Sierpień
kolor. żółty lub zielony
zdjęcia : http://images44.fotosik.pl/279/98396c03f71b9adamed.jpg i http://images41.fotosik.pl/977/3acac92796fb5393med.jpg ( jak by sie dało umieścić Koki na górze kartki a Lusie na dole ?? )
ok;)

[SIZE="1"]I na razie już nie przyjmuje zamówień:evil_lol:

Posted

nie mam teraz pomysłu... znaczy miałam w planach mnóstwo rewolucji jak wskok na ręce odbicia wskok na stopy... ale niestety Doti krótkonożna i nieelastyczna.. zresztą jej sie nie chce:roll:

Posted

westie_justa napisał(a):
nie mam teraz pomysłu... znaczy miałam w planach mnóstwo rewolucji jak wskok na ręce odbicia wskok na stopy... ale niestety Doti krótkonożna i nieelastyczna.. zresztą jej sie nie chce:roll:

zachęć ją :evil_lol:

Posted

Dominika to gratuluję świetnego pomysłu :D Justyna aż tak bardzo się Doti nie chce? Przecież nauczyłaś ją sporo rzeczy.

Guest papillonek
Posted

westie_justa napisał(a):

To ja zmotywuj ,nigdy nie jest tak że psu się nie chce ,tylko nie widzi wystarczająco dobrej nagrody ;) A jeśli obżarta to ją przegłodź z jeden dzień i Ci będzie robiła wszystko co chcesz w miarę swoich możliwości ;)

Posted

papillonek napisał(a):
To ja zmotywuj ,nigdy nie jest tak że psu się nie chce ,tylko nie widzi wystarczająco dobrej nagrody ;) A jeśli obżarta to ją przegłodź z jeden dzień i Ci będzie robiła wszystko co chcesz w miarę swoich możliwości ;)

matko, jakie metody :D Nie uczysz się - głodówka! Będę tak robić z dziećmi w przyszłości hahah :D

Posted

Ahaha haaha :evil_lol:
ona po prostu czasem nie chce sie uczyć bez wzgledu na to co ja mam na nagrodę;) Trudno jej wskoczyc na stopy wiec sobie idzie a nic na siłe, głodzić tez jej nie będe

Posted

No wiesz jak próbowałam nauczyć Harrego zwykłej komendy `siad` to sobie w pewnym momencie odpuściłam, bo Harry był tak uparty i za nic jego twardy tyłek nie chciał usiąść :evil_lol::evil_lol: Ale zmieniłam nastawienie i spróbowałam kolejny raz, odpowiednio zachęciłam rudzielca i wziełam się za trening przed posiłkiem, nie po :cool3: I co się okazało jego twardy tyłek jak skała zapragnął usiąść :evil_lol:
Dotka jest pojętna, szybko się uczy tylko potrzebna jej motywacja

Posted

Ja bym psa nie głodziła tylko dlatego żeby nauczył się jakiejś sztuczki... Trochę to chore. Przed jedzonkiem, to wiadomo, że piesek będzie na pstryknięcie palcem robił sztuczki :D

Juuuustyyyyyś.... kiedy będę miała kalendarzyk?:oops:. Nie mogę się doczekać :multi:

Guest Fusiafusia
Posted

Hej Justina :multi:
Ale dawno do was nie właziłam, a już na dogo tym bardziej :D :evil_lol:
Co tam u cb??? :)

Posted

A&L napisał(a):
Ja bym psa nie głodziła tylko dlatego żeby nauczył się jakiejś sztuczki... Trochę to chore. Przed jedzonkiem, to wiadomo, że piesek będzie na pstryknięcie palcem robił sztuczki :D

Juuuustyyyyyś.... kiedy będę miała kalendarzyk?:oops:. Nie mogę się doczekać :multi:

Ahh... zaraz Ci zrobię;) :evil_lol: jak dacie mi zrobic swój:P to go wydrukuje, i Wam pokażę to może najdzie Was chętka na cały kalendarz (tanio będzie:eviltong:)
Dobra mam teraz wene to Ci zrobię ten lenkowo wrzosowy sierpień;)
Ola & Kajtek napisał(a):
Hej Justina :multi:
Ale dawno do was nie właziłam, a już na dogo tym bardziej :D :evil_lol:
Co tam u cb??? :)

U nas ok;)
A własnie co nie wchodzisz na dogo?:mad::P