Yuveza Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 No co Wy za jedną kalendarzową kartkę;) jak bęe robic całe kalendarze czyli 12 kartek:D to wtedy pomyslę o biznesie :diabloti: najpierw musze sobie wymyślić nick artystyczny:evil_lol: Quote
Yuveza Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Jednak nie było.... nie udało nam sie pojechać :/ Quote
Qeeriefire Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Świetne, tylko mogłabym prosić bez kratki na dole :) ? Masz talent i nie zaprzeczaj :razz: Quote
Yuveza Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Dobrze kratka zaraz sobie pójdzie;) dziękuję edit:bez kratki;) Quote
Misia&Ruby Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Śliczna kartka! :) (Tylko zabrakło "r" w słowie "sierpień" ;)) Quote
Yuveza Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 o kurde :oops: już poprawiam! edit: poprawione;) Quote
chi23 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Świetna ta kartka! Poprzednich nie widziałam, bo mi się nie wyświetliły;) Aż nabrałam ochoty na taką..:evil_lol: Quote
Yuveza Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 O jeja:diabloti: a ja sie zatsanawiam co Wy z tymi kartkami robicie:P Quote
Yuveza Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 chyba naprawdę wniose opłaty:evil_lol::diabloti: nie wiem która w kolejce..... tu w ogóle sie kolejka zrobiła:evil_lol:? o bosz....:evil_lol: dobra Angelika powiedz jaka kartka zdjęcie miesiac, i szczególy... Cockermaister, ty tak samo:P musze zrobić w końcu ten dla siebie i zaczne robić całe kalendarze:P a jakby co to kartki są w formacie A4 spokojnie można wydrukować;) Quote
A&L Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Dziękuję, dziękuję, dziękuję :multi:. Wybierz któreś z tych http://img339.imageshack.us/img339/7673/kdkddk.jpg, http://img269.imageshack.us/img269/6681/dsc01118c.jpg http://img846.imageshack.us/img846/8413/dddys.jpg. A jak te nie będą pasować, to według uznania :) Co do miesiąca, to poproszę sierpień i najlepiej w kolorach wrzosu i szarości (to tak pod kolor pokoju, w którym będzie wisiał kalendarz :D) I jak będziesz miała wolny czas, to poproszę też banerek (przepraszam, że tak wykorzystuje, ale bardzo mi się te Twoje banerki podobają :)), a to już według uznania - zrób jak chcesz :) Dziękuję jeszcze raz, jesteś kochana :) Quote
Yuveza Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Dobra zrobie Ci ten sierpień, a na ten rok? tak? nie lepiej cały kalendarz :evil_lol: Collie masz racje i chyba juz niedługo bo wymiękne:P To przez Ciebie bo mi kazałaś to wrzucac tu!:evil_lol::eviltong: Quote
Qeeriefire Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Fakt miało być na mnie to jest :evil_lol: Czuję się winna :diabloti: Quote
Yuveza Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 A co tam nie przejmuj sie :evil_lol: najwyżej zbije fortunę:diabloti:! Quote
Qeeriefire Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 westie_justa napisał(a):A co tam nie przejmuj sie :evil_lol: najwyżej zbije fortunę:diabloti:! I nie podzielisz się :evil_lol: Wtedy to będziesz dziękować :eviltong: Quote
A&L Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 westie_justa napisał(a):Dobra zrobie Ci ten sierpień, a na ten rok? tak? nie lepiej cały kalendarz :evil_lol: Collie masz racje i chyba juz niedługo bo wymiękne:P To przez Ciebie bo mi kazałaś to wrzucac tu!:evil_lol::eviltong: No jak Ci się chce cały kalendarz, to byłabym wniebowzięta, ale to bym musiała jakieś ładne zdjęcia porobić, bo te telefonem są że tak powiem.... z doopy ;/ Więc zrób może na razie sierpień (ten rok) i banerek, a później podrzucę jakieś fajniejsze zdjęcia. Tylko to troche potrwa, bo pewnie będę musiała poczekać aż siostra mnie odwiedzi (bo ma dobry aparat). Chyba, że wcześniej kupię ładowarkę do swojego aparatu, w co wątpię :P Quote
Yuveza Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 oh bedę:P na razie i tak robie za free :P Quote
Yuveza Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 oj nie wiem:P spróbuje coś Ci wykombinowac;) A przy okazji skoro nakręciłyście mnie na biznesik:diabloti: To są to kalendarze produkcji :P Quote
Recommended Posts