Misia&Ruby Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Fajne takie kalendarzyki :) Skąd bierzesz takie fajne tła? Quote
kaskaSz Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Super kalendarz! A możesz zdradzić co to za czcionka w czerwcu? Szukam takiej już chyba z miesiąc. Quote
Yuveza Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 [quote name='papillonek']Ha ha śmieszne takie kalendarze,ale bardzo fajne :) dzieki;) [quote name='Misia&Ruby']Fajne takie kalendarzyki :) Skąd bierzesz takie fajne tła? dzieki;) tła sama robię akurat w pierwszym to była taka texturka;) [quote name='kaskaSz']Super kalendarz! A możesz zdradzić co to za czcionka w czerwcu? Szukam takiej już chyba z miesiąc. Dziękuję;)[SIZE="1"] ..... tak mogę zdradzić.... ta czcionka to.... Scriptima Quote
Yuveza Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 dziękuję:) nie wiedziałam że sie ten pomysł tak spodoba:p Quote
Yuveza Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Aleksandra95 napisał(a):fajne ! :) dagaa111 napisał(a):fajny ten kalendarz :) Dziękuje:) może kiedys będziecie chciały:eviltong: Quote
Aleksa. Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 ja też bym chciała taki kalendarz :oops: i mam pomysł :diabloti: ciekawe czy umiałabyś go zrealizować :roll::oops: Quote
Yuveza Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Aleksandra95 napisał(a):ja też bym chciała taki kalendarz :oops: i mam pomysł :diabloti: ciekawe czy umiałabyś go zrealizować :roll::oops: chętnie bym zrobiła ale kalendarz to juz coś węcej niż banerek więc najpierw spróbowałabym zrobić swój caloroczny;) i wydrukowac i git;) moge spróbowac zrealizowac;) Collie napisał(a):A jak tam dla nas kalendarz :D ? znaczy to jedna kartka xD sierpniowa;) kombinuje:) Quote
Misia&Ruby Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Jeśli będzie Ci się chciało, to możesz zrobić dla nas lipiec i najlepiej szczególnie podkreślić 14-stego :) Quote
Yuveza Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Aleksandra95 napisał(a):chodzi mi tylko na wrzesień jak na razie. :) tylko na wrzesień? ok;) bo w ogóle planuje robic całe kalendarze;) zrobię też swoją stronkę:p Collie napisał(a):No to czekam na niesamowity efekt :) :) Misia&Ruby napisał(a):Jeśli będzie Ci się chciało, to możesz zrobić dla nas lipiec i najlepiej szczególnie podkreślić 14-stego :) ale tego roku czy 2012? Quote
Daga&Maks Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 westie_justa napisał(a):Dziękuje:) może kiedys będziecie chciały:eviltong: o to ja też bym była chętna :) Quote
Misia&Ruby Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 westie_justa napisał(a): ale tego roku czy 2012? 2012 ;) Zdjęcie jakie chcesz, z naszej galerii, albo fbl (ruby1.fbl.pl) A tło jakieś... letnie :) Quote
A&L Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Ja też chcę kalendarz, ja też chcę! :D Edit. Jak robisz kalendarze, to rozumiem, że działa Ci program... Zrobisz mi banerek? proszęęęę :evil_lol: Quote
Yuveza Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Chyba zaraz wniose opłaty:evil_lol: Kasia niema za co;) Quote
Aleksa. Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 westie_justa napisał(a):Chyba zaraz wniose opłaty:evil_lol: Kasia niema za co;) hahaha. :diabloti: Quote
Recommended Posts