taxelina Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 westie_justa napisał(a):Ja akurat nie trzymam smaków w szafkach;) no i nauczyłam ją otwierać za sznureczek ktory wiazę tylko do ćwiczeń;) Wpadniemy:D Ja trzymam :razz: Nic moze sie odwaze :) Quote
Qeeriefire Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 :crazyeye: Gratuluje, teraz jeszcze musisz ją nauczyć zamykać szafki :D Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 zdolniacha. :D no właśnie teraz to naucz ją zamykać "te cuda". :cool3: http://img834.imageshack.us/img834/5583/dscf1623w.jpg ja odrobaczam Cezara co pół roku i wystarcza. Quote
Yuveza Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='deer_1987']Ja trzymam :razz: Nic moze sie odwaze :) To trzeba zrobic nowe miejsce na smaki:D [quote name='Collie']:crazyeye: Gratuluje, teraz jeszcze musisz ją nauczyć zamykać szafki :D Bardzo dziękujemy:D takie zaskoczenie? widzę po twoich oczach :evil_lol: ale rozumiem że wierzysz :D:eviltong: Umie zamykać:diabloti: [quote name='bianka19']zdolniacha. :D no właśnie teraz to naucz ją zamykać "te cuda". :cool3: http://img834.imageshack.us/img834/5583/dscf1623w.jpg ja odrobaczam Cezara co pół roku i wystarcza. ja Doti teraz odrobaczyłam drugi raz, bo pierwszy była jak była mała:) (znaczy wtedy była odrobaczana 2 razy;)) patrz wyżej :diabloti: Quote
Yuveza Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 To dobrze :diabloti: ja sama byłam zaskoczona:D Quote
Qeeriefire Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 westie_justa napisał(a):To dobrze :diabloti: ja sama byłam zaskoczona:D Ja niestety nie mam takich niskich szafek, chociaż nie, są :) Ja pozytywnie zaskoczona ;) Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 westie_justa napisał(a):ja Doti teraz odrobaczyłam drugi raz, bo pierwszy była jak była mała:) (znaczy wtedy była odrobaczana 2 razy;)) patrz wyżej :diabloti: no, no to gratki. :D ja za cholerę Cezara tak nauczyć nie umiem. :P no to chyba wystarczyło. :) Quote
Kasi i Lena Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Justyna a podwórkowce masz odrobaczone? Pytam bo żeby odrobaczanie miało sens powinno się wszystkie psiaki odrobaczyć. Quote
Guest papillonek Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Super! Mądraa Dotka :loveu: My też już targetujemy całkiem dobrze :) A otwierać jeszcze nie nauczyłam bo zajęłam się budową toru :cool3: Quote
Yuveza Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 ania90 napisał(a):sliczna Doti:) Dziękujemy:D Kasi i Lena napisał(a):Justyna a podwórkowce masz odrobaczone? Pytam bo żeby odrobaczanie miało sens powinno się wszystkie psiaki odrobaczyć. Wiesz nie zawsze mam o nich prawo głosu, ale pilnuje niektórych rzeczy, tak są odrobaczone:D papillonek napisał(a):Super! Mądraa Dotka :loveu: My też już targetujemy całkiem dobrze :) A otwierać jeszcze nie nauczyłam bo zajęłam się budową toru :cool3: Dziękuje:loveu: To fajnie, chetnie zobacze fotki :razz: No tak, my nie mamy zbyt miejsca i na razie wystarczy nam ten slalom i hopka, no i materiałów, więc sobie sztuczkujemy:D Quote
Guest papillonek Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Nie ma fotek będą w sobotę ,bo muszę dokończyć kładkę i palisadę ,a wczoraj u Nas strasznie lało ;/ Ale strasznie się cieszę ,a to głównie dzięki pomocy taty no i jego materiałów nawet wymiary mi pomierzył ,żeby były taki8e jak w regulaminie :D Quote
Yuveza Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Hehe no wiadomo tata jest niezawodny, mi zrobił hopke i slalom niespodziewanie :evil_lol: Jeszcze nie widziałam zdjęć z Twojej działki chętnie zobaczę (ohh jak mi sie marzy wielki plac:shake) No to życzę super toru!:D a działke macie sporo dalej od domu? Quote
taxelina Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Tylko tam jest w kuchni miejsce na smaki :razz: Quote
A&L Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ale Doti jest zdolniacha :D Ja mam lenia i trochę odpuściłam, ale zaczynam od poniedziałku, bo będę miała książkę o sztuczkach :) Quote
Yuveza Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 bianka19 napisał(a):pokaż tą hopkę i slalom. :D gdzieś na wcześniejszych stronach mam :eviltong: A&L napisał(a):Ale Doti jest zdolniacha :D Ja mam lenia i trochę odpuściłam, ale zaczynam od poniedziałku, bo będę miała książkę o sztuczkach :) dzięki:) To fajnie a podstawowe komendy już opanowane?:D Quote
Guest papillonek Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 westie_justa napisał(a):Hehe no wiadomo tata jest niezawodny, mi zrobił hopke i slalom niespodziewanie :evil_lol: Jeszcze nie widziałam zdjęć z Twojej działki chętnie zobaczę (ohh jak mi sie marzy wielki plac:shake) No to życzę super toru!:D a działke macie sporo dalej od domu? Nie rzut beretem jakieś 15 km hehe wlaśnie szyję tor sztywny z worków tak mnie paluchy bolą ,ze robię sobie przerwe wczoraj zrobiłam miękki i pomalowałam tyczki do slalomu ,ale nie wiedziałam że będzie tak ciężko :p Quote
Yuveza Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 no to fajnie Ci:( a z jakich worków szyjesz tunel i czym go usztywniasz drutami:D?? Quote
Guest papillonek Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Fajnie mi ,a Ty płaczesz to jak ma mi być fajnie?? Takimi giętkimi paskami go usztywniam coś a'la obręcze ;) Quote
Yuveza Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 No fajnie Ci bo masz działke i juz prawie gotowy tor, to na pewni jest Ci fajnie... Aha obrecze.... nie kojarze tych pasków ale rozumiem że jak postawisz tunel to on sie trzyma kupy;) a z jakich worków go robisz, znaczy worki masz "bez dna" i zszywasz wszystkie? Chcecie fotki? Quote
Yuveza Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 No to dam kilka z serii "Jak się śpi?" :eviltong: O tak na podłodze:D Albo na łóżku pańci:p Albo na kanapie w kocu:D Quote
Recommended Posts