barberry Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Super, że kupiłaś trymer. W końcu nie będziesz skubać palcami :D No i to frisbee też się Wam przyda. A jak bordery? Rozmawiałaś z hodowcami? Quote
Yuveza Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Tak, dzis już trymowałam:D no i frisbee sobie troche posaczemy;) zanczy najpierw rollery:D Kurde włąsnie jakoś nie wypadło mi to z głowy xD poszłam robiłam fotki a później zapomniałam żeby poszkac tej pani z Q'celtica..... ale za tydzień znów na wystawe :evil_lol:! już jest notka na blogu;) Quote
Natalia&Cody Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ja dopiero na wystawe w październiku. ;/ Jakie frisbee kupiłaś ? :D Próbowałaś już rollery z Dotką ? ;d Quote
Yuveza Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Kupiłam Hero Air 235;) o takie tak coś wczoraj próbowałam, ale dzisiaj popróbuje bo wczoraj była Doti zmęczona.... tylko ona te rollery zamiast łapać zębami to ona to przewraca łapką i dopiero podnosi i przynosi:evil_lol: robię znią takie małe podskoki do frisbee żeby złapała i nagradzam:) zapraszam na bloga:D Quote
Qeeriefire Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 My odwiedzamy bloga, a jakby tu nie odwiedzać Dotki :D Quote
Yuveza Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 hehe Blog też Dotki:D oczywiście dziękujemy:D Nie będe tu chyba wstawiać tych zdjęć z wystawy, ale dziś jakieś zrobię może na spacerku, i wstawię;) Dotka wytrymowana :D! więc czekajcie na zdjęcia :evil_lol: Quote
Maalwi Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Witamy,jednak udało się wejść do galerii ;) Pokazuj fotki wytrymowanej Dotki! Quote
Yuveza Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 No to fajnie:D zpraszamy jeszcze na bloga jest tam trochę grzywków :cool3: ale tylko jeden PP Fotki powinnym być zaraz zmykam na spacerek to coś cykne;) Quote
Guest papillonek Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Witam się po nieobecności i nadrabiam zaległości ;) Powodzenia we frisbee i pozdrawiam :) Quote
bianka19 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 no to fajnie mieliście i ta wystawa.:D czekamy na Dotkowe zdjęcia. :loveu: Quote
Yuveza Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 papillonek napisał(a):Witam się po nieobecności i nadrabiam zaległości ;) Powodzenia we frisbee i pozdrawiam :) O wróciłyście !multi: gorąco witamy! na blogu fotki z wystawy jest nawet Papitek;) bianka19 napisał(a):no to fajnie mieliście i ta wystawa.:D czekamy na Dotkowe zdjęcia. :loveu: tak bardzo, bardzo fajnie:D zapomniałam aparatu zabrac na spacer :eviltong: ale jakies fotki będą;) a dziś idziemy na szczepienie! Quote
bianka19 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 westie_justa napisał(a):tak bardzo, bardzo fajnie:D zapomniałam aparatu zabrac na spacer :eviltong: ale jakies fotki będą;) a dziś idziemy na szczepienie! no to chociaż tyle dobrze. :D ja też niedługo z Cezem muszę iść, ale na odrobaczenie. ;) Quote
barberry Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 A ja odrobaczam Lilo tylko raz w roku przed szczepieniem. Tak nam doradził wet, jeśli nie ma wskazań to po co truć psa? Teraz jest w ogóle taki trend żeby nie odrobaczać w ciemno tylko robić badania kału i jeśli wyjdą robale to dopiero wtedy ale ja zdecydowałam, że raz do roku nie zaszkodzi ;) Wy odrobaczacie częściej? Quote
kaskaSz Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ja odrobaczałam co pół roku, ale odkąd zmieniłam weta robię to co 3 miesiące. Każdy ma na to inny poglądy ;) A w mieście na trawnikach jest tyle cholerstwa, że ja się wolę zabezpieczyć niż potem psiak miałby się męczyć z robalami, które nie dość, że ciężko wykryć przez kał to jeszcze leczyć. Quote
Yuveza Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Ja poszłam na szczepienie i wziełam tabletke na robaki:D za 2-3 dni ją podam;) Quote
barberry Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 A to tego nie robi się przed szczepieniem? o_O rzeczywiście co weterynarz to inne zdanie ;) Quote
Yuveza Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 nie ona sie zapytała i powowiedzziala ze powinno sie odrbaczyć a ponieważ ja zaszczeoiła to za 3 dni;) Quote
taxelina Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 a tutaj z kolei mowia zeby nie odrobaczac na wszelki wypadek bo to nie ma sensu Quote
Guest papillonek Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Zaraz sobie obejrzę ,a u nas wycieczka do Rzymu w pigułce i nie wychodząc z domu :evil_lol: my frisbee odpuszczamy sobie to nie jest coś dla nas ,zresztą moja glizda nadal boi sie talerzyka,który nawet w tej małej wersji jest za masywny i już bardzo zniszczony :shake: już nie będę kupować drugiego,ale teraz przynajmniej wiem ,że musimy się wziąźc za coś innego,więc kończymy budowę toru :multi: Quote
Yuveza Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 papillonek napisał(a):Zaraz sobie obejrzę ,a u nas wycieczka do Rzymu w pigułce i nie wychodząc z domu :evil_lol: my frisbee odpuszczamy sobie to nie jest coś dla nas ,zresztą moja glizda nadal boi sie talerzyka,który nawet w tej małej wersji jest za masywny i już bardzo zniszczony :shake: już nie będę kupować drugiego,ale teraz przynajmniej wiem ,że musimy się wziąźc za coś innego,więc kończymy budowę toru :multi: Hehe moja źle łapie rollery bo ona je łapkami atakuje :evil_lol: ale ma zabawę:D patrzyłam na ten hero pup ale on malutki dobrze że wzięłam ten większy:) Widziałam papillonka i szczerze mówiąc myślałam że one sa mniejsze coś jak chihuahua a one są takie nawet nawet, fajne psinki :) yhh zazdroszczę Ci działki my na ogródku duzo nie miescimy :shake: gdyby cały plac był pusty i ładna trawka to by było całkiem spooro miejsca a tak to oczko, altanka, beton, i tan mały kawałek agilitowy:( ale teraz zbieram na kursy!:multi: i na wiosnę witaj cavano! Metheora napisał(a):Frisbee -super! :) Tak jest całkiem fajne:) już ślady Dotokowych zębisk są :diabloti: Quote
Guest papillonek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 o no to super :D My jeszcze w te wakacje się wybierzemy ;) i w tą sobotę będę miała cały kompletny tor,tylko nie w Łomży :/ Zaczynamy naukę chodzenia na przednich łapkach ,więc wczoraj kupiłam kliker i nauczyłam ją ,ze jak się widzi przysmak to się NIE SIADA (nauczyłam ją wstawać na komendę z siadu i warowania).Następny etap chodzenie do tylu ,potem na ścianę i do przodu ,,na rękach".No i targetowanie tylnymi łapami i może przodem...jeszcze ciągnięcie za linkę to się przyda do otwierania szafek,bo zamykać już umie :) Quote
Yuveza Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 ale będziesz miała my sobe ćwiczymy na tym co mamy ale jeszcze dokupię tunel, no i później na kursy:multi: Ja sobie radze bez klikera;) targetujemy tylnymi łapami na razie poduszka później będzie sciana i w końcu chodzenie na "rękach" :evil_lol: a przednie łapy mamy już w pełni opanowane :p A ja też własnie o tym otwieraniu myślałam bo zamykac też umie:D A gdzie sie wybierzecie na wystawe? Quote
Guest papillonek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Wystawę?Nigdzie...nic nie mówiłam,że jadę chociaż tata chce jechać to mogę popatrzeć w kalendarz wystaw ;) Quote
Yuveza Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 nie nie, Ty napisałaś że jeszcze w tym roku sie wybierzecie a ja sie zapytałam gdzie sie wybierzecie? czy na wystawę czy gdzie?:D Włąsnie przed chwilką kontynuowałam włażenie tylnymi nogami, i już zaczęłam otwieranie ze sznureczkiem;) już załapała o co chodzi:D i ładnie ciągnie:D Quote
Recommended Posts