Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No my też mamy duży ogród, nawet z niego właśnie najczęściej mamy zdjęcia z domowego Agility i Frisbee. ;)
ojj .. kiedy .. to jak się wprowadzimy tak jakoś, może z około 2 lata.
Naraz pewnie nie, bo bym nie wyrobiła fizycznie i finansowo. ;d
A planuje ... hmm... Na pewno Labrador, ale on każdego wpuści, dlatego tez myślę o drugim psie, większym i silniejszym psie, który by potrafił "obronić", w tym sensie, żeby naszczekał czy coś tam, ale jakby był taki wielki to sama jego obecność by wystarczyła. Cody bardzo lubi Wodołazy, także pewnie jeden się u nas znajdzie. Ale tak po chwili myślenia to w sumie jeszcze bym chciała Border Collie, czyli :
Border Collie albo Labrador i Niufek. :loveu:
a Ty o jakich myślisz ? ;)

Posted

Ale piękny ! :loveu:
Zapomniałam dopisać jeszcze chciałabym Rhodesiana Ridgebacka. :loveu:
Do tego czasu jeszcze się zastanowie i dobiore psa do wymogów i klimatu, w którym będzie mieszkał. ;)

Posted

[quote name='Silky123']No my też mamy duży ogród, nawet z niego właśnie najczęściej mamy zdjęcia z domowego Agility i Frisbee. ;)
ojj .. kiedy .. to jak się wprowadzimy tak jakoś, może z około 2 lata.
Naraz pewnie nie, bo bym nie wyrobiła fizycznie i finansowo. ;d
A planuje ... hmm... Na pewno Labrador, ale on każdego wpuści, dlatego tez myślę o drugim psie, większym i silniejszym psie, który by potrafił "obronić", w tym sensie, żeby naszczekał czy coś tam, ale jakby był taki wielki to sama jego obecność by wystarczyła. Cody bardzo lubi Wodołazy, także pewnie jeden się u nas znajdzie. Ale tak po chwili myślenia to w sumie jeszcze bym chciała Border Collie, czyli :
Border Collie albo Labrador i Niufek. :loveu:
a Ty o jakich myślisz ? ;)
To fajnie ja mam ogródek al dużego ogrodu niestety nie mam :( mam nadzieje że kiedyś będzie:D
Ja Border Collie i to musi byc on! gdybyśmy mieli kiedyś duzy dom i działkę to zastanowiłabym sie jeszcze na Collie Smootch;) są cudne:) ale te psy są bardzo wymagające więc musze sie dobrze przygotować:)
[quote name='Silky123']Ale piękny ! :loveu:
Zapomniałam dopisać jeszcze chciałabym Rhodesiana Ridgebacka. :loveu:
Do tego czasu jeszcze się zastanowie i dobiore psa do wymogów i klimatu, w którym będzie mieszkał. ;)
Pewnie!:D ja też mam czas;)
[quote name='deer_1987']http://img851.imageshack.us/img851/416/dscf1297r.jpg
Ale sie zwinela i spi :loveu:
często sie zwija :) dziekujemy za odwziedzinki:)

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Kilka zdjęć z poprawek głowy;)

I jak ta głowa wygląda?:eviltong:

A i ostatnio uczę Dotaska nowej sztuczki, mam opisane na blogu;)

Odpoczynek po nauce
[/FONT]

Na umilenie czasu:) i zapraszam na bloga jest czesto uzupełniany:D:razz:

Posted

[quote name='deer_1987']Tylko popraw sobie link w banerze bo jest do http://dotowo.blogspot.com/p/strona-gowna.html zamiast http://dotowo.blogspot.com/
Znaczy ja specjalnie wzięłam tak na stro główna;) żeby wchodziło na wstep:)
[quote name='bianka19']super ten twój blog, będę czytać. :grins:
Dotucha ślicznie wygląda po poprawkach, takie 3 czarne węgielki. :loveu:
Dziękujemy to miło:D tak dokładnie:evil_lol:
[quote name='Silky123']Justynko gdzie kupiłaś tą różową obróżkę z Weściokami ? :loveu:
Bo ja się za taką czaje...No może nie za różową. ;p
Kupiłam ją na targu w słomczynie ale pewnie znajdziejsz takie na jakiejś wystawie, ja dzisiaj byłam i widziałam takie niebieską zielona;)

Posted

I jak wrażenia po wystawie?
No i jak zakupy? ;)

Ja wróciłam z mega różową obrożą Hamilton :D Przymierzałam się też do szelek Lupine ale nie było fajnych wzorków więc zamówię przez net. Ale wystawa dała mi to, że wiem przynajmniej jaki rozmiar :D

Posted

Ja kupiłam trymer i frisbee:d ale nic z obrózek:( i strasznie sie wkurzyłam!! było tyle tego patrzyłam na hamiltona na rogzy ale to za drogie:P były jeszcze takie fajne z diamenciorami ale 55 zł! no przynajmniej ma frizbe:D wstawię zdjęcia na bloga;)

Posted

Moim zdaniem wybór rogza był strasznie marny... i jeszcze do tego zirytowała mnie babka na stoisku wmawiając mi, że Surf Tartan i Floral Tartan są z najnowszej kolekcji, trudno dostępne i koniecznie muszę kupić :shake::shake: Niestety trafiła na kogoś kto w miarę śledzi nowe rogzy :diabloti:

Zachwycił mnie za to wybór Hamiltonów!! Było to stoisko sklepu Canifel (chyba jedynego sprzedającego Hamiltony w Polsce) a kolorów i rozmiarów było o wieeele więcej niż w ich internetowym sklepie :D Kupując obrożę dostałam jeszcze dwie próbki karm. A za samą obrożę zapłaciłam 4zł mniej niż gdybym kupowała u nich przez net (pomijając, że w ogóle nie mają na stronie tego koloru). Doliczając jeszcze przesyłkę to w ogóle dobrze na tym wyszłam :D

Skórzane z diamencikami były fajne z Wozy.

Zdjęcia oczywiście obejrzę :D

Posted

Rogzy też były po 26zł taki rozmiar Doti cienki, ale dla mnie tyle to dość sporo jak na obrożę bo kupuje takie po 10zł;) a pozatym zbieram teraz na coś ważnijszego niż obroża i to jeszcze taka jednolita....
a jak bym miała bardziej luźną kaske to bym z chęcią kupiła:p dziś i tak kupiłam to co ważne bo np;trymer i też oszczędziłam przesyłkę:D