Yuveza Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 yyy :siara: ale to duuuuuuużo duuuużo czasu, minimum 2 lata;) ale tak, planuje:D Quote
Natalia&Cody Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ja też planuje, nawet 2, ale to dopiero jak się przeprowadzimy na działkę gdzie rodzice budują dom. Już właściwie jest wybudowany, ale w środku jeszcze jest trochę kiepsko. :D Quote
Yuveza Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Fajnie Ci.... my marzymy o domku z dużym ogrodem:D a jakie planujesz? weźmiesz je na raz? i kiedy:P? Quote
Natalia&Cody Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 No my też mamy duży ogród, nawet z niego właśnie najczęściej mamy zdjęcia z domowego Agility i Frisbee. ;) ojj .. kiedy .. to jak się wprowadzimy tak jakoś, może z około 2 lata. Naraz pewnie nie, bo bym nie wyrobiła fizycznie i finansowo. ;d A planuje ... hmm... Na pewno Labrador, ale on każdego wpuści, dlatego tez myślę o drugim psie, większym i silniejszym psie, który by potrafił "obronić", w tym sensie, żeby naszczekał czy coś tam, ale jakby był taki wielki to sama jego obecność by wystarczyła. Cody bardzo lubi Wodołazy, także pewnie jeden się u nas znajdzie. Ale tak po chwili myślenia to w sumie jeszcze bym chciała Border Collie, czyli : Border Collie albo Labrador i Niufek. :loveu: a Ty o jakich myślisz ? ;) Quote
Aleksa. Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 mastif brazylijski :loveu: duży. :p i ma duuuże fafluny.:D Quote
Natalia&Cody Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ale piękny ! :loveu: Zapomniałam dopisać jeszcze chciałabym Rhodesiana Ridgebacka. :loveu: Do tego czasu jeszcze się zastanowie i dobiore psa do wymogów i klimatu, w którym będzie mieszkał. ;) Quote
taxelina Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 http://img851.imageshack.us/img851/416/dscf1297r.jpg Ale sie zwinela i spi :loveu: Quote
Yuveza Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='Silky123']No my też mamy duży ogród, nawet z niego właśnie najczęściej mamy zdjęcia z domowego Agility i Frisbee. ;) ojj .. kiedy .. to jak się wprowadzimy tak jakoś, może z około 2 lata. Naraz pewnie nie, bo bym nie wyrobiła fizycznie i finansowo. ;d A planuje ... hmm... Na pewno Labrador, ale on każdego wpuści, dlatego tez myślę o drugim psie, większym i silniejszym psie, który by potrafił "obronić", w tym sensie, żeby naszczekał czy coś tam, ale jakby był taki wielki to sama jego obecność by wystarczyła. Cody bardzo lubi Wodołazy, także pewnie jeden się u nas znajdzie. Ale tak po chwili myślenia to w sumie jeszcze bym chciała Border Collie, czyli : Border Collie albo Labrador i Niufek. :loveu: a Ty o jakich myślisz ? ;) To fajnie ja mam ogródek al dużego ogrodu niestety nie mam :( mam nadzieje że kiedyś będzie:D Ja Border Collie i to musi byc on! gdybyśmy mieli kiedyś duzy dom i działkę to zastanowiłabym sie jeszcze na Collie Smootch;) są cudne:) ale te psy są bardzo wymagające więc musze sie dobrze przygotować:) [quote name='Silky123']Ale piękny ! :loveu: Zapomniałam dopisać jeszcze chciałabym Rhodesiana Ridgebacka. :loveu: Do tego czasu jeszcze się zastanowie i dobiore psa do wymogów i klimatu, w którym będzie mieszkał. ;) Pewnie!:D ja też mam czas;) [quote name='deer_1987']http://img851.imageshack.us/img851/416/dscf1297r.jpg Ale sie zwinela i spi :loveu: często sie zwija :) dziekujemy za odwziedzinki:) Quote
taxelina Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Wiadomo ze jak wrocilam z urlopu to zagladam do kazdego z listy :) Quote
Yuveza Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 hehe zmieniłam szate na blogu i mam 2 nowe notki;) http://dotowo.blogspot.com/2011/07/ksztatowanie-czyli-nauka-umysowa.html?showComment=1310805833089#c4136756401997642284 Quote
Yuveza Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 dziekujemy:) wczoraj cały dzień przy nich siedziałam:p Quote
Yuveza Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Kilka zdjęć z poprawek głowy;) I jak ta głowa wygląda?:eviltong: A i ostatnio uczę Dotaska nowej sztuczki, mam opisane na blogu;) Odpoczynek po nauce[/FONT] Na umilenie czasu:) i zapraszam na bloga jest czesto uzupełniany:D:razz: Quote
taxelina Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [quote name='westie_justa'] Na umilenie czasu:) i zapraszam na bloga jest czesto uzupełniany:D:razz: Tylko popraw sobie link w banerze bo jest do http://dotowo.blogspot.com/p/strona-gowna.html zamiast http://dotowo.blogspot.com/ Quote
bianka19 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 super ten twój blog, będę czytać. :grins: Dotucha ślicznie wygląda po poprawkach, takie 3 czarne węgielki. :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Justynko gdzie kupiłaś tą różową obróżkę z Weściokami ? :loveu: Bo ja się za taką czaje...No może nie za różową. ;p Quote
Yuveza Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 [quote name='deer_1987']Tylko popraw sobie link w banerze bo jest do http://dotowo.blogspot.com/p/strona-gowna.html zamiast http://dotowo.blogspot.com/ Znaczy ja specjalnie wzięłam tak na stro główna;) żeby wchodziło na wstep:) [quote name='bianka19']super ten twój blog, będę czytać. :grins: Dotucha ślicznie wygląda po poprawkach, takie 3 czarne węgielki. :loveu: Dziękujemy to miło:D tak dokładnie:evil_lol: [quote name='Silky123']Justynko gdzie kupiłaś tą różową obróżkę z Weściokami ? :loveu: Bo ja się za taką czaje...No może nie za różową. ;p Kupiłam ją na targu w słomczynie ale pewnie znajdziejsz takie na jakiejś wystawie, ja dzisiaj byłam i widziałam takie niebieską zielona;) Quote
barberry Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 I jak wrażenia po wystawie? No i jak zakupy? ;) Ja wróciłam z mega różową obrożą Hamilton :D Przymierzałam się też do szelek Lupine ale nie było fajnych wzorków więc zamówię przez net. Ale wystawa dała mi to, że wiem przynajmniej jaki rozmiar :D Quote
Yuveza Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Ja kupiłam trymer i frisbee:d ale nic z obrózek:( i strasznie sie wkurzyłam!! było tyle tego patrzyłam na hamiltona na rogzy ale to za drogie:P były jeszcze takie fajne z diamenciorami ale 55 zł! no przynajmniej ma frizbe:D wstawię zdjęcia na bloga;) Quote
barberry Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Moim zdaniem wybór rogza był strasznie marny... i jeszcze do tego zirytowała mnie babka na stoisku wmawiając mi, że Surf Tartan i Floral Tartan są z najnowszej kolekcji, trudno dostępne i koniecznie muszę kupić :shake::shake: Niestety trafiła na kogoś kto w miarę śledzi nowe rogzy :diabloti: Zachwycił mnie za to wybór Hamiltonów!! Było to stoisko sklepu Canifel (chyba jedynego sprzedającego Hamiltony w Polsce) a kolorów i rozmiarów było o wieeele więcej niż w ich internetowym sklepie :D Kupując obrożę dostałam jeszcze dwie próbki karm. A za samą obrożę zapłaciłam 4zł mniej niż gdybym kupowała u nich przez net (pomijając, że w ogóle nie mają na stronie tego koloru). Doliczając jeszcze przesyłkę to w ogóle dobrze na tym wyszłam :D Skórzane z diamencikami były fajne z Wozy. Zdjęcia oczywiście obejrzę :D Quote
Yuveza Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 A ile kosztoała ta obrózka? Tak ale dla mnie woza to majątek :P włąsnie sie przesyłają a jest ich naprawde bardzo bardzo duuużo! Quote
Pieseczkowo Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Muszę przyznać,że spory był wybór :) Ja swoją obroze z Hamiltona kupialm na swiatówce 2 lata temu. Oprocz dla mnie strasznie trudnego do odpinania zapięcia sprzęt sympatyczny :D Quote
Yuveza Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 BYŁ OGROMNY!!! a ja nic nie kupiłam:( cholera! na następnej wystawie musze!!!!! Quote
barberry Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Kosztowała 24zł więc bez przesady. Na pewno mogłaś tyle uzbierać ;) Zwłaszcza, że tu nie masz kosztów przesyłki. Quote
Yuveza Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Rogzy też były po 26zł taki rozmiar Doti cienki, ale dla mnie tyle to dość sporo jak na obrożę bo kupuje takie po 10zł;) a pozatym zbieram teraz na coś ważnijszego niż obroża i to jeszcze taka jednolita.... a jak bym miała bardziej luźną kaske to bym z chęcią kupiła:p dziś i tak kupiłam to co ważne bo np;trymer i też oszczędziłam przesyłkę:D Quote
Recommended Posts