Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

barberry napisał(a):
Ja też będę w niedzielę :D
Powiedzcie mi proszę czy gdzieś można znaleźć jakąś dokładną rozpiskę jaka rasa o której godzinie? Wyczytałam tylko, że początek sędziowania o 10.00. No i konkurencje finałowe ale to podejrzewam, że pod koniec, prawda?
Może głupie pytanie ale na wystawie psów byłam ostatnio jako dzieciak, jakieś 10 lat temu :oops:

Ja będę pierwszy raz w życiu:eviltong:
będziesz z Lilo?

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
na stronie zwiazku oddzialu warszawskiego w zakladce wystawy masz wszystko :)

Jeeej ale ze mnie... nie zauważyłam, że na samej górze "Plan sędziowania" jest linkiem :roll:

edit. Widzę, że trzeba będzie wcześnie wstać :evil_lol:

Posted

[quote name='westie_justa']Ja będę pierwszy raz w życiu:eviltong:
będziesz z Lilo?

Na stronie napisane jest: "3. Wstęp na teren wystawy mają wyłącznie psy ujęte w katalogu." i nie zamierzam "przemycać" Lilo. Po co jej to?

Posted

pfff dziewczyny wy w warszawie a ja od d*py strony musze jechac:eviltong:
[quote name='barberry']Na stronie napisane jest: "3. Wstęp na teren wystawy mają wyłącznie psy ujęte w katalogu." i nie zamierzam "przemycać" Lilo. Po co jej to?
a ja nawet nie wiedziałam :roll: ale nie biorę i tak Doti bo ma cieczkę;)

Posted

westie_justa napisał(a):
pfff dziewczyny wy w warszawie a ja od d*py strony musze jechac:eviltong:

Ja mieszkam na bielanach przy samym lotnisku bemowo wiec mam bliziutko :D A i tak będę jechać samochodem.

Posted

westie_justa napisał(a):
no to prosze Cie:eviltong: ja cała warszawe musze przejechac... jeszcze ze sprężeniem moich rodziców :eviltong:

No to ja was przebiję bo mam do Warszawy jakieś 70 km :eviltong:
eEj dajcie tego linka z planem sędziowania bo ja ślepa i nie mogę znaleźć :evil_lol:

Posted

jak wrócisz to pół biedy, a na wystawie co się będzie działo. Choć myślę, że zawsze na wystawie zawsze znajdzie się jakaś apetyczna panienka.

Posted

westie_justa napisał(a):
Hehe ie to stare schody:evil_lol:

oj tam zdolniacha :P to nie było trudne ulepić z masy solnej i pomalowac;)

ale na pierwszy rzut oka zdawało mi się, że szafka ci się zawala. :evil_lol:
niezły pomysł miałaś. :lol:

Posted

bianka19 napisał(a):
ale na pierwszy rzut oka zdawało mi się, że szafka ci się zawala. :evil_lol:
niezły pomysł miałaś. :lol:

Ja też tak w pierwszej chwili pomyślałam (ubranie leżące na schodach mnie zmyliło) ale stwierdziłam że to niemożliwe żeby Dotka leżała przed przechylającą się szafką.:evil_lol:

Co do zdjęć to Doti jak zwykle pięknie wygląda:loveu: i ma śliczne legowisko.

Posted

Hehe ah z tą szafką :evil_lol:
Dziękujemy, legowisko kupione po odebraniu Doti:) pojechaliśmy do Reala do Natury i Dotusia miała tam pierwsze zakupy:)..... w sumie 120zł:lol:

Posted

westie_justa napisał(a):
Hehe ah z tą szafką :evil_lol:
Dziękujemy, legowisko kupione po odebraniu Doti:) pojechaliśmy do Reala do Natury i Dotusia miała tam pierwsze zakupy:)..... w sumie 120zł:lol:

no to w sumie kosztowało trochę, ale czego się nie robi dla kochanego psiaka. :loveu:

Posted

tak to była moja ostatnia kasa ze skarbonki:) ale samo legowisko kosztowało około 65zł.... do tego miski puszki, obroża smycz.. i sie uzbierało ale myślę że na wyprawkę dla nastepnego psa wydam więcej:evil_lol: (upss :oops: cii)

Posted

westie_justa napisał(a):
tak to była moja ostatnia kasa ze skarbonki:) ale samo legowisko kosztowało około 65zł.... do tego miski puszki, obroża smycz.. i sie uzbierało ale myślę że na wyprawkę dla nastepnego psa wydam więcej:evil_lol: (upss :oops: cii)

a planujesz następnego psa ? ;)