Yuveza Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 barberry napisał(a):Ja też będę w niedzielę :D Powiedzcie mi proszę czy gdzieś można znaleźć jakąś dokładną rozpiskę jaka rasa o której godzinie? Wyczytałam tylko, że początek sędziowania o 10.00. No i konkurencje finałowe ale to podejrzewam, że pod koniec, prawda? Może głupie pytanie ale na wystawie psów byłam ostatnio jako dzieciak, jakieś 10 lat temu :oops: Ja będę pierwszy raz w życiu:eviltong: będziesz z Lilo? Quote
barberry Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Pieseczkowo napisał(a):na stronie zwiazku oddzialu warszawskiego w zakladce wystawy masz wszystko :) Jeeej ale ze mnie... nie zauważyłam, że na samej górze "Plan sędziowania" jest linkiem :roll: edit. Widzę, że trzeba będzie wcześnie wstać :evil_lol: Quote
Pieseczkowo Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Ja ruszam z koleżanka o 8.51 z ochoty więc pewnie kolo 10 się pojawimy :) ale ja okupuję ring 8 xD plus szybka przebieszka po stoiskach :P Quote
barberry Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='westie_justa']Ja będę pierwszy raz w życiu:eviltong: będziesz z Lilo? Na stronie napisane jest: "3. Wstęp na teren wystawy mają wyłącznie psy ujęte w katalogu." i nie zamierzam "przemycać" Lilo. Po co jej to? Quote
Yuveza Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 pfff dziewczyny wy w warszawie a ja od d*py strony musze jechac:eviltong: [quote name='barberry']Na stronie napisane jest: "3. Wstęp na teren wystawy mają wyłącznie psy ujęte w katalogu." i nie zamierzam "przemycać" Lilo. Po co jej to? a ja nawet nie wiedziałam :roll: ale nie biorę i tak Doti bo ma cieczkę;) Quote
barberry Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 westie_justa napisał(a):pfff dziewczyny wy w warszawie a ja od d*py strony musze jechac:eviltong: Ja mieszkam na bielanach przy samym lotnisku bemowo wiec mam bliziutko :D A i tak będę jechać samochodem. Quote
Yuveza Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 no to prosze Cie:eviltong: ja cała warszawe musze przejechac... jeszcze ze sprężeniem moich rodziców :eviltong: Quote
vege* Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 westie_justa napisał(a):no to prosze Cie:eviltong: ja cała warszawe musze przejechac... jeszcze ze sprężeniem moich rodziców :eviltong: No to ja was przebiję bo mam do Warszawy jakieś 70 km :eviltong: eEj dajcie tego linka z planem sędziowania bo ja ślepa i nie mogę znaleźć :evil_lol: Quote
barberry Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='vege*'] eEj dajcie tego linka z planem sędziowania bo ja ślepa i nie mogę znaleźć :evil_lol: Proszzz: http://www.warszawa.zkwp.pl/2011_Warszawa_M_plan.pdf skoro sama w końcu znalazłam to się podzielę :D Quote
kaskaSz Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 http://img832.imageshack.us/img832/756/dscf1302o.jpg ale ona podobna do Foxiego, śliczna :* [quote name='westie_justa'] ale nie biorę i tak Doti bo ma cieczkę;) weź, będzie wesoło :D Quote
Yuveza Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Tak oni naprawdę sa bardzo podobni, szczególnie jak śpią:D Tak:evil_lol: najwyżej wrócę do domu z chmarą psów:evil_lol: i to rasowych Quote
kaskaSz Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 jak wrócisz to pół biedy, a na wystawie co się będzie działo. Choć myślę, że zawsze na wystawie zawsze znajdzie się jakaś apetyczna panienka. Quote
bianka19 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 nie ma to, jak wygoda w wyrku. :evil_lol: ale macie fajną tabliczkę z imieniem Doti. http://img708.imageshack.us/img708/3956/dscf1293c.jpg ale pocieszna morduchna. :loveu: http://img9.imageshack.us/img9/8096/dscf1382j.jpg no ślicznie wygląda po "dniu pielęgnacji", główka mi się bardzo podoba. ;) Quote
Yuveza Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 dziękuję:) tabliczka własnej produkcji :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Nooo lenistwo pierwsza klasa;) http://img708.imageshack.us/img708/3956/dscf1293c.jpg a tutaj się długo zastanawiałam, jak to się dzieje , że ta szafka taka krzywa :lol: dopiero po chwili do mnie dotarło, że to schody :roflt::) Quote
bianka19 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='westie_justa']dziękuję:) tabliczka własnej produkcji :evil_lol: własnej? zdolniacha. :D [quote name='Saththa']http://img708.imageshack.us/img708/3956/dscf1293c.jpg a tutaj się długo zastanawiałam, jak to się dzieje , że ta szafka taka krzywa :lol: dopiero po chwili do mnie dotarło, że to schody :roflt::) ja dokładnie miałam tak samo, chociaż nie byłam sama. :eviltong: Quote
Yuveza Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Hehe ie to stare schody:evil_lol: oj tam zdolniacha :P to nie było trudne ulepić z masy solnej i pomalowac;) Quote
bianka19 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 westie_justa napisał(a):Hehe ie to stare schody:evil_lol: oj tam zdolniacha :P to nie było trudne ulepić z masy solnej i pomalowac;) ale na pierwszy rzut oka zdawało mi się, że szafka ci się zawala. :evil_lol: niezły pomysł miałaś. :lol: Quote
Kasi i Lena Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 bianka19 napisał(a):ale na pierwszy rzut oka zdawało mi się, że szafka ci się zawala. :evil_lol: niezły pomysł miałaś. :lol: Ja też tak w pierwszej chwili pomyślałam (ubranie leżące na schodach mnie zmyliło) ale stwierdziłam że to niemożliwe żeby Dotka leżała przed przechylającą się szafką.:evil_lol: Co do zdjęć to Doti jak zwykle pięknie wygląda:loveu: i ma śliczne legowisko. Quote
Yuveza Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Hehe ah z tą szafką :evil_lol: Dziękujemy, legowisko kupione po odebraniu Doti:) pojechaliśmy do Reala do Natury i Dotusia miała tam pierwsze zakupy:)..... w sumie 120zł:lol: Quote
bianka19 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 westie_justa napisał(a):Hehe ah z tą szafką :evil_lol: Dziękujemy, legowisko kupione po odebraniu Doti:) pojechaliśmy do Reala do Natury i Dotusia miała tam pierwsze zakupy:)..... w sumie 120zł:lol: no to w sumie kosztowało trochę, ale czego się nie robi dla kochanego psiaka. :loveu: Quote
Yuveza Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 tak to była moja ostatnia kasa ze skarbonki:) ale samo legowisko kosztowało około 65zł.... do tego miski puszki, obroża smycz.. i sie uzbierało ale myślę że na wyprawkę dla nastepnego psa wydam więcej:evil_lol: (upss :oops: cii) Quote
Natalia&Cody Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 westie_justa napisał(a):tak to była moja ostatnia kasa ze skarbonki:) ale samo legowisko kosztowało około 65zł.... do tego miski puszki, obroża smycz.. i sie uzbierało ale myślę że na wyprawkę dla nastepnego psa wydam więcej:evil_lol: (upss :oops: cii) a planujesz następnego psa ? ;) Quote
Recommended Posts