Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Ze spacerku;)

I z dzisiejszej Pielęgnacji! trochę skubania niestety się trochę napuszyła bo nie mam trymera i jeszcze nie wy trymowałam jej tak po całości;) ale wystylizowałam głowę, a później wzięlam jaka starą maszynkę:eviltong: która chodzi ledwo ledwo ale uszka ogoliłam szyjkę i dupke i jest git;)

Trymowanie ogonka
[/FONT]

Posted

Tak?:evil_lol: u kogo jeszcze?
Dzięki staram się zrobić okragły łepek, uzyłam jeszcze lakieru i pianki;)
Nie, dobrze myślałaś:D ale ja teraz ją wykąpałam po 3 miesiącach no i w nowym szamponie dla szorściaków takim lepszym firmy Hery;)

Posted

Jak to u kogo? U mnie! :D:D - [SIZE="1"]zapraszam na nowe zdjęcia :D

Aaa, tak mi się właśnie coś wydawało. Nie to co u mnie :shake: Chociaż ja i tak dosyć rzadko kąpie jak mała jest ostrzyżona - raz na dwa tygodnie mniej więcej.
Widzisz jakąś różnicę pomiędzy poprzednim szamponem a Hery?
Ja właśnie niedawno przerzuciłam się z Hery na Espree i jestem strasznie zadowolona :D

Posted

byłam już:D
znaczy wiesz teraz już nie musze tak często bo szorstka sierść sie tak nie brudzi tylko później Doti już zbiera zapaszki i śmierdzi :P
Tak zdecydowanie:eviltong: poniewaz kąpałam wczesniej takim dla yorków:oops::eviltong: a tak to ten rozcieńczam;) zapach ok, włos szorstki;) ja mam Hery Poils courts;) tylko jeszcze moze kupię jakąś odżywkę dla szorstkich;)
Sama robiłaś sobie ten banerek?:) my znów mamy nowy:eviltong:

A i mówię że będę w niedziele na wystawie CACIB:D! kroś zamawia fotki konkretnych ras!!
Będą na pewno westiki i mnóstwo mnóstwo....!.. ymm... moze sie nie bede zdradzać:eviltong:;)

Posted

Silky123 napisał(a):
Nowofunlandy. :loveu: :evil_lol:

Pisze się Nowofundland :eviltong:
W sobotę będą takie grupy: 2, 4, 5, 6, 7, 10
a w niedzielę: 1, 3, 8, 9
A Niufy to 2 II grupa FCI, więc ona będzie w sobotę, a z tego co wyczytałam to Justa będziesz w niedzielę, ja będę w sobotę kibicować NUFI, ostatni raz na ringu będzie bo ma już 12 lat i przechodzi na zasłużoną emeryturę :loveu:

Posted

podobaja Ci sie?
Ja je kocham,!!!!!!!!!:loveu::loveu:

vege* napisał(a):
Pisze się Nowofundland :eviltong:
W sobotę będą takie grupy: 2, 4, 5, 6, 7, 10
a w niedzielę: 1, 3, 8, 9

No to Nufów nie bedzie bo ja w niedziele;)
o vege* zawitała:D

Posted

Ja też będę w niedzielę :D
Powiedzcie mi proszę czy gdzieś można znaleźć jakąś dokładną rozpiskę jaka rasa o której godzinie? Wyczytałam tylko, że początek sędziowania o 10.00. No i konkurencje finałowe ale to podejrzewam, że pod koniec, prawda?
Może głupie pytanie ale na wystawie psów byłam ostatnio jako dzieciak, jakieś 10 lat temu :oops: