gops Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 justa kiedy bd galeria Twoich pozostalych psow? chcialabym je zobaczyc :lol: Quote
barberry Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jestem bardzo, bardzo, bardzo, bardzo pozątkująca ;) kompletnie zielona powiedziałabym ;) Quote
Yuveza Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Aaaa, no cóż niby Lilo i Doti z tego samego rocznika ale moja z marca;) ale skoki tak "domowo" to nam nieźle wychodzą:) gopsjusta kiedy bd galeria Twoich pozostalych psow? chcialabym je zobaczyc A no będzie niedługo- bo muszę zdjęcia zimowe porobić bo mam stare z lata;) Quote
Pieseczkowo Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Niestety ten najfajniejszy klub nie ma zajęć dla początkujacych z tego co napisła justa. Byłam w takim jednym co miał hale i nikomu go nie polecam! może Fort ma halę,ale nie wiem jaka tam panuje atmosfera i gdzie mają zajęcia tak więc chyba poczekaj do lata :) albo sama cos w domu ćwicz jakieś hopki czy tunele ;) Quote
barberry Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Twoja z marca a moja z grudnia więc różni je prawie rok ;) W domu próbuję coś z hopkami z kija od szczotki opartego na krzesłach :eviltong: Muszę coś pomyśleć z tunelem. Może rządek krzeseł i koc? :lol: Nie chcę kupować profesjonalnego sprzętu... Najgorzej będzie z tyczkami do slalomu. Może masz rację...? Poczekam chyba do wiosny a póki co popracuję w domu. edit. ten 'fort' wygląda całkiem całkiem http://www.agility.strefa.pl/ no i miałabym blisko :D Quote
Evelynkaa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Justa PT to podstawowy kurs posłuszeństwa z tego co mi wiadomo. Jakbym miała sunie to też bym kupiła różową obrożę :D Tymczasem Alexik mój ma jedną fioletową :D Quote
Yuveza Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Dzięki Ewelina za słowa otuchy dotyczące różu;) Quote
wiki4 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ech..kobiety... :lol: Róż jest fajny ale z umiarem :) Quote
Yuveza Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Oczywiście że z umiarem.......... łóżeczko mamy czerwone;) Quote
barberry Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 ale to wtedy jak siada w nim z różową gumeczką i różową obróżką to sie "gryzie" :evil_lol::evil_lol: Quote
Yuveza Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Hahaha, ona w domu nie chodzi w gumeczce ani w obróżce;) Quote
Pieseczkowo Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='barberry']Twoja z marca a moja z grudnia więc różni je prawie rok ;) W domu próbuję coś z hopkami z kija od szczotki opartego na krzesłach :eviltong: Muszę coś pomyśleć z tunelem. Może rządek krzeseł i koc? :lol: Nie chcę kupować profesjonalnego sprzętu... Najgorzej będzie z tyczkami do slalomu. Może masz rację...? Poczekam chyba do wiosny a póki co popracuję w domu. edit. ten 'fort' wygląda całkiem całkiem http://www.agility.strefa.pl/ no i miałabym blisko :D ja tylko słyszałam,że w forcie jest dziwna atmosfera ale może tak było a teraz jest inaczej. Tunelu poszukaj w IKEI w dziale dla dzieci. Slalom jest akurat jedną z trudniejszych rzeczy więc myślę,że to juz by bylo warto zrobić przy instruktorze. Ja swoje przeszkody zrobiłam z drewnianych palików i plastikowych rurek z ostrymi srubami na koncu do wbijania w ziemię :) Quote
Yuveza Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 No ja też hopki to robię z kijów od szczotek, a tunel to krzesła przykryte kocem, najgorzej jest ze slalomem;) Quote
barberry Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Pieseczkowo napisał(a):ja tylko słyszałam,że w forcie jest dziwna atmosfera ale może tak było a teraz jest inaczej. Tunelu poszukaj w IKEI w dziale dla dzieci. Slalom jest akurat jedną z trudniejszych rzeczy więc myślę,że to juz by bylo warto zrobić przy instruktorze. Ja swoje przeszkody zrobiłam z drewnianych palików i plastikowych rurek z ostrymi srubami na koncu do wbijania w ziemię :) IKEA! kurcze, zapomniałam :D dzięki Quote
Yuveza Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Kilka domowych zdjęć [SIZE="4"] Już bez kitki;) jeszcze niedoskonała chryzantemka Leniuchowanie:) [/FONT] Quote
Pieseczkowo Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Takie dla dzieci są.Może to nie jeste gigant tunel ale np.polączeniue dwóch juz coś daje a dla małych psiaków będzie akurat :) Justa jeszcze prosimy o przycięcie uszek co by westiczka rysiem nie była :D Quote
barberry Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Zapewno zajrzę do tej ikei bo znalazłam coś takiego: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90078848 176cm długości to nam na początek wystarczy :D Dla porówniania agilitowy tunel 5m.... Ale cena nie na mój portfel póki co a poza tym nie miałabym go gdzie w domu rozłożyć bo by przeszkadzał ;) Od razu lepiej bez tego kucyka :D Sama ciachnęłaś? O uszach się nie wypowiadam bo moja lepszych nie ma ;) [SIZE="1"]na szczęście za ok tydzień do fryzjera! :D Quote
Yuveza Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Tak sama ciachnęłam, a uszy takie ryśowe bo już odrosły włosy, ja do fryzjera jakoś po nowym roku, bo na razie to muszę mieć kasę na okulistę dla Dotki:-( na razie sobie ją sama trochę trymuję a nożyczki mam to mogę coś tam podciąć;) Quote
Yuveza Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 z jednym, ma zatkany kanał nosowo-łzowy i przez to cieknie jej rdzawa ropa trzeba jej to przetkać u okulisty Quote
kaskaSz Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Zajrzałam w końcu i tutaj :) a drogie takie przetkanie? Quote
Yuveza Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru Z Axlem w towarzystwie [SIZE="2"](Sara idzie na drugą turę;)) Ostry zakręt Dwie dupki:) Jak Axel wygląda to już wiecie;)[/FONT] Quote
Recommended Posts