Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no jeszcze tam agi nie ma bo tylko slalom i hopka, ale teraz pogoda że lepiej nie mówić leje i leje! mokro, ja nawet nie wychodze za dzwi, a Dotka prawie cały dzień śpi:D

Posted

[quote name='westie_justa']no jeszcze tam agi nie ma bo tylko slalom i hopka, ale teraz pogoda że lepiej nie mówić leje i leje! mokro, ja nawet nie wychodze za dzwi, a Dotka prawie cały dzień śpi:D[/QUOTE]

U nas też taka cudowna pogoda i na dodatek zimno, dziś było tylko 14 stopni. Fajne lato mamy tego roku;) Moje dziewczynki też by tylko spały, najchętniej zagrzebane w ciepłej pościeli;)

Posted

a Etna wcale nie chce spać... ona śpi jak jest upał, a deszcz nie robi na niej wrażenia. nie chce mi się chodzić w taką pogodę, niestety po jednym takim dniu pies roznosi chałupę :shake: także nie mam wyboru ;) ja mokra, pies mokry, ale cóż, przynajmniej spokój :roll:

Posted

[quote name='motyleqq']a Etna wcale nie chce spać... ona śpi jak jest upał, a deszcz nie robi na niej wrażenia. nie chce mi się chodzić w taką pogodę, niestety po jednym takim dniu pies roznosi chałupę :shake: także nie mam wyboru ;) ja mokra, pies mokry, ale cóż, przynajmniej spokój :roll:

I szczęsliwy pies :)

http://img11.imageshack.us/img11/7262/dscf1198s.jpg Ona widze dziesiątkę przybija odrazu :lol::)

Posted

Patrzcie jakiego miałyśmy barana:D
[SIZE="4"][FONT="Comic Sans MS"]Dzięki dziewczynom które sprowadziły mnie na westikową drogę, a w szczególności Dominice która pomagała i trymowała Dotke niema już barana :multi:
Dziękuję!!![/FONT]

to zdjęcie ze stycznia Dotka z włosem po 3 goleniu

a to zdjęcie z dziś Dotka z włosem po 2 trymowaniu a barana niema!:multi: i włos szorstki- po prostu westik!!!

Posted

i jeszcze kilka porannych fotek, Dotka jeszcze nieuczesana bo dopiero wstała;) i trochę brudna :evil_lol:

muszę trochę uszka podciąć bo zarosły:lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Ostatnie fajne :)
Dziękuję:)
[quote name='kaskaSz']Naprawdę sierść jej się bardzo polepszyła! Super teraz wygląda. I weź tu nie trymuj westa, no nie? nie ważne czy z papierami czy bez.
A pewnie, westik to westik i trymowany musi być:D! teraz west jak z obrazka:eviltong:
[quote name='Silky123']Widać, że zaspana jeszcze. ;d
To ostatnie najlepsze. :loveu:
No zaspana, bo dopiero wstala :)
[quote name='Aleksandra95']ale różnica. :o teraz to śliczna panienka .:loveu:
Tak też widzę tą ogromną różnice, dziekujemy:)
[quote name='A&L']http://img202.imageshack.us/img202/5527/dscf1268o.jpg piękności :loveu:
:loveu:
[quote name='Saththa']http://img202.imageshack.us/img202/5527/dscf1268o.jpg alez ma długie pazurki;)
Jak niedźwiadek, czas iść na obcięcie;)

Posted

Nie, nie konieczne ;) głowę łapy też trymerem a firankę znaczy to powyżej firanki też a palcami możan pomóc sobie jak coś za bardzo odstaje albo jak niema sie trymera:evil_lol: