Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A&L napisał(a):
Mam gdzie zrobić, chyba Cię posłucham i już zacznę ;) Lena 16 będzie miała 5 m-cy. Slalom można już próbować, tunel w sumie też... Jak będę miała chwilę wolnego czasu, to coś wykombinuję :D

Pewnie ze tak zabieraj się do roboty, a jak teraz Lena to polubi i miło będzie jej się uczyło to będzie świetną 'agilitówką' :D
papillonek napisał(a):
No świetnie oby tak dalej :)
jak skacze to jej fanie wąsy do góry idą ;)

Dzięki;) tak i buźka usmiechniąta:D

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio zrobiłam Doti sesje:D i mam kolaże
to jeszcze z tych agilitowych fotek;)

a to z sesji..
[SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]"Kwiecista"[/FONT]

I jeszcze taka skomponowana..

[SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"][FONT="Comic Sans MS"]"Atłasowa"[/FONT][/FONT]

Posted

Śliczna sesja.
Widziałam w obróżkowym że pytałaś się o przerobienie smyczy na szelki. Ja kiedyś myślałam żeby przerobić 2 albo 3 obroże (bo mają zatrzaski i kółka) na szelki pomysł chwilowo upadł ale może kiedyś tak zrobię:)

Posted

dziękujemy:)
Tak, bo nie ma takich szelek.. chodzi mi o tego hiltona błękitnego w kostki, a z 2 smyczy by się dało kółka i zatrzaski to już by dorobiła;) oczywiście za opłatą:D

Posted

Ja chciałam zielonego w kwiaty. Odpisała Ci Marta? Ja kiedyś do niej napisałam czy by mi obroży nie zrobiłi z kawałka mojej taśmy ale chyba nie była zainteresowana bo nic nie odpisała:(

Posted

oooo zielonego w kwiaty też bym chciala nawet jeszcze nigdzie obroży nie znalazłam ale może znajdę;)
tak odpisała, jest taka możliwość, może po prostu nie miała czasu, albo nie doszła wiad..;)

Posted

Kurcze, możliwe że nie doszło. Chwilowo sama się zabrałam za szycie tej obroży ale ciężko mi idzie;)
Mam niepotrzebne 15mm w kwiaty ale dość już zniszczonego, szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie to bym Ci dała.

Posted

dziękuję.. a tkanina.. jakiś wielki materiał mama mi dała do sesji;)
może gdzieś znajdę tego hiltona oprócz internetu.. kiedyś w Realu w Naturze były hiltony może był i ten wzór ale.. zlikwidowali nature :/

Guest papillonek
Posted

db jej w kwiecistym wzorku,może niech ma takie szelki??

Posted

[quote name='Kasi i Lena']To życzę owocnych poszukiwań;)
oby były owocne
[quote name='papillonek']db jej w kwiecistym wzorku,może niech ma takie szelki??
naprawdę?:D tylko niech ja takie znajdę:evil_lol: nie no Marta_Ares dogstyle mają tasmy kwieciste.. i widziałam też na Bazarku Taks takie śliczne... szlak się spóźniłam na bazarek a takie piękne kwiaty, teraz akurat jak kupię smycze ze wzorkiem tym błękitnym hiltonem to przerobi mi na szelki;)
[quote name='kaskaSz']A może Twoja Mama chce się pozbyć tego materiału, bo zalega w szafie? :D
Hehe nie wiem.. a Ty taka kwiatożerna:evil_lol:?

Posted

bardzo podoba mi się ta tkanina, już nawet mam pomysł na jej wykorzystanie :D chyba zaczynam wariować ;) a sama na taką nie trafiłam. Wiem, że babki kupują takie w second handach, ale ja nie mogę się przełamać i iść pogrzebać :D

Posted

kaskaSz napisał(a):
bardzo podoba mi się ta tkanina, już nawet mam pomysł na jej wykorzystanie :D chyba zaczynam wariować ;) a sama na taką nie trafiłam. Wiem, że babki kupują takie w second handach, ale ja nie mogę się przełamać i iść pogrzebać :D

Hehe a co byś z niej zrobiła? zapytam czy mama ją chce zatrzymać czy nie, a Ty robisz takie właśnie hand made'y

Posted

Dziękujemy, no fakt, nie zwróciłam uwagi na zagniecenia;)
Kupiłam Doti wczoraj frisbee znaczy to takie jest też na wodę, oczywiście wczoraj już musiało stracić swój wygląd nowości przez Axla który zabrał to i obślinił brudnym ryjem:eviltong:
o takie

Posted

Foxi też kiedyś takie miał, ale trochę zabawy i było po frisbee :D

westie_justa napisał(a):
Hehe a co byś z niej zrobiła? zapytam czy mama ją chce zatrzymać czy nie, a Ty robisz takie właśnie hand made'y

W sumie to zalezy jaki to jest materiał w dotyku i rozmiar, ale pasuje na obrus, zasłonkę. Pamiętasz te legowisko w kwiatki co pokazywałam u siebie? To uszyłabym z tego materiału pokrowiec na materac Foxiego. Zawsze coś się wymyśli.

Guest papillonek
Posted

[quote name='westie_justa']
naprawdę?:D tylko niech ja takie znajdę:evil_lol: nie no Marta_Ares dogstyle mają tasmy kwieciste.. i widziałam też na Bazarku Taks takie śliczne... szlak się spóźniłam na bazarek a takie piękne kwiaty, teraz akurat jak kupię smycze ze wzorkiem tym błękitnym hiltonem to przerobi mi na szelki;)
hehe kolejne XD
Dzisiaj moze dodam fotki to zapraszam do motylkowej panienki ;)

Guest papillonek
Posted

raczej zakupoholizm :evil_lol:
fajnie zaraz coś wstawię :lol: