Yuveza Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 A&L napisał(a):Mam gdzie zrobić, chyba Cię posłucham i już zacznę ;) Lena 16 będzie miała 5 m-cy. Slalom można już próbować, tunel w sumie też... Jak będę miała chwilę wolnego czasu, to coś wykombinuję :D Pewnie ze tak zabieraj się do roboty, a jak teraz Lena to polubi i miło będzie jej się uczyło to będzie świetną 'agilitówką' :D papillonek napisał(a):No świetnie oby tak dalej :) jak skacze to jej fanie wąsy do góry idą ;) Dzięki;) tak i buźka usmiechniąta:D Quote
Yuveza Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Ostatnio zrobiłam Doti sesje:D i mam kolaże to jeszcze z tych agilitowych fotek;) a to z sesji.. [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]"Kwiecista"[/FONT] I jeszcze taka skomponowana.. [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"][FONT="Comic Sans MS"]"Atłasowa"[/FONT][/FONT] Quote
Kasi i Lena Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Śliczna sesja. Widziałam w obróżkowym że pytałaś się o przerobienie smyczy na szelki. Ja kiedyś myślałam żeby przerobić 2 albo 3 obroże (bo mają zatrzaski i kółka) na szelki pomysł chwilowo upadł ale może kiedyś tak zrobię:) Quote
Qeeriefire Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 http://img814.imageshack.us/img814/7949/kwiecisty.jpg Prawdziwa dama :loveu::loveu::loveu: Quote
Yuveza Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 dziękujemy:) Tak, bo nie ma takich szelek.. chodzi mi o tego hiltona błękitnego w kostki, a z 2 smyczy by się dało kółka i zatrzaski to już by dorobiła;) oczywiście za opłatą:D Quote
Kasi i Lena Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ja chciałam zielonego w kwiaty. Odpisała Ci Marta? Ja kiedyś do niej napisałam czy by mi obroży nie zrobiłi z kawałka mojej taśmy ale chyba nie była zainteresowana bo nic nie odpisała:( Quote
Yuveza Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 oooo zielonego w kwiaty też bym chciala nawet jeszcze nigdzie obroży nie znalazłam ale może znajdę;) tak odpisała, jest taka możliwość, może po prostu nie miała czasu, albo nie doszła wiad..;) Quote
Kasi i Lena Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Kurcze, możliwe że nie doszło. Chwilowo sama się zabrałam za szycie tej obroży ale ciężko mi idzie;) Mam niepotrzebne 15mm w kwiaty ale dość już zniszczonego, szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie to bym Ci dała. Quote
kaskaSz Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 sesje piękne, ale cóż to za przepiękna tkanina w kwiatki? obrus? zasłona? Quote
Yuveza Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 dziękuję.. a tkanina.. jakiś wielki materiał mama mi dała do sesji;) może gdzieś znajdę tego hiltona oprócz internetu.. kiedyś w Realu w Naturze były hiltony może był i ten wzór ale.. zlikwidowali nature :/ Quote
Guest papillonek Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 db jej w kwiecistym wzorku,może niech ma takie szelki?? Quote
kaskaSz Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 A może Twoja Mama chce się pozbyć tego materiału, bo zalega w szafie? :D Quote
Yuveza Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='Kasi i Lena']To życzę owocnych poszukiwań;) oby były owocne [quote name='papillonek']db jej w kwiecistym wzorku,może niech ma takie szelki?? naprawdę?:D tylko niech ja takie znajdę:evil_lol: nie no Marta_Ares dogstyle mają tasmy kwieciste.. i widziałam też na Bazarku Taks takie śliczne... szlak się spóźniłam na bazarek a takie piękne kwiaty, teraz akurat jak kupię smycze ze wzorkiem tym błękitnym hiltonem to przerobi mi na szelki;) [quote name='kaskaSz']A może Twoja Mama chce się pozbyć tego materiału, bo zalega w szafie? :D Hehe nie wiem.. a Ty taka kwiatożerna:evil_lol:? Quote
Kasi i Lena Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Justa zapraszam do mojej galerii na wczoraj dodałam trochę zdjęć;) Quote
kaskaSz Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 bardzo podoba mi się ta tkanina, już nawet mam pomysł na jej wykorzystanie :D chyba zaczynam wariować ;) a sama na taką nie trafiłam. Wiem, że babki kupują takie w second handach, ale ja nie mogę się przełamać i iść pogrzebać :D Quote
Kasi i Lena Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Miałam kiedyś pościel z bardzo podobnym wzorem, też mi się bardzo podobała ale niestety nigdzie nie mogę spotkać takiej samej. Quote
Yuveza Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 kaskaSz napisał(a):bardzo podoba mi się ta tkanina, już nawet mam pomysł na jej wykorzystanie :D chyba zaczynam wariować ;) a sama na taką nie trafiłam. Wiem, że babki kupują takie w second handach, ale ja nie mogę się przełamać i iść pogrzebać :D Hehe a co byś z niej zrobiła? zapytam czy mama ją chce zatrzymać czy nie, a Ty robisz takie właśnie hand made'y Quote
taxelina Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 W atlasowej przeszkadza ze takie pogniecione :razz: ale ta w kwiatki piekna! Quote
Yuveza Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Dziękujemy, no fakt, nie zwróciłam uwagi na zagniecenia;) Kupiłam Doti wczoraj frisbee znaczy to takie jest też na wodę, oczywiście wczoraj już musiało stracić swój wygląd nowości przez Axla który zabrał to i obślinił brudnym ryjem:eviltong: o takie Quote
kaskaSz Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Foxi też kiedyś takie miał, ale trochę zabawy i było po frisbee :D westie_justa napisał(a):Hehe a co byś z niej zrobiła? zapytam czy mama ją chce zatrzymać czy nie, a Ty robisz takie właśnie hand made'y W sumie to zalezy jaki to jest materiał w dotyku i rozmiar, ale pasuje na obrus, zasłonkę. Pamiętasz te legowisko w kwiatki co pokazywałam u siebie? To uszyłabym z tego materiału pokrowiec na materac Foxiego. Zawsze coś się wymyśli. Quote
Guest papillonek Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='westie_justa'] naprawdę?:D tylko niech ja takie znajdę:evil_lol: nie no Marta_Ares dogstyle mają tasmy kwieciste.. i widziałam też na Bazarku Taks takie śliczne... szlak się spóźniłam na bazarek a takie piękne kwiaty, teraz akurat jak kupię smycze ze wzorkiem tym błękitnym hiltonem to przerobi mi na szelki;) hehe kolejne XD Dzisiaj moze dodam fotki to zapraszam do motylkowej panienki ;) Quote
Yuveza Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Tak ten nałóg :evil_lol: My zawsze jesteśmy;) Quote
Guest papillonek Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 raczej zakupoholizm :evil_lol: fajnie zaraz coś wstawię :lol: Quote
Recommended Posts