Yuveza Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][SIZE="5"]I znowu [SIZE="6"]Agility! [SIZE="5"]No na razie wygląda to tak [SIZE="5"]Ale Dotusia sobie świetnie radziła na slalomie nawet się tego nie spodziewałam:D Hopki [/FONT] Quote
Yuveza Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Za chwile reszta;)[/FONT] Quote
Yuveza Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [SIZE="6"][SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]Slalom[/FONT] Quote
Misia&Ruby Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Super Wam to idzie! I fajny tor :) Ja nie mam zbytnio miejsca niestety, żeby taki umieścić... Quote
Qeeriefire Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ta mina :D http://img716.imageshack.us/img716/5941/dscf0624r.jpg Świetnie Zapraszamy do nas Quote
kaskaSz Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 no super macie ten tor! a slalom wygląda jak wystawa kijów od szczotki :D Quote
Yuveza Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [quote name='Misia&Ruby']Super Wam to idzie! I fajny tor :) Ja nie mam zbytnio miejsca niestety, żeby taki umieścić... [quote name='Collie']Ta mina :D http://img716.imageshack.us/img716/5941/dscf0624r.jpg Świetnie Zapraszamy do nas Dziękujemy też jestem zadowolona [quote name='kaskaSz']no super macie ten tor! a slalom wygląda jak wystawa kijów od szczotki :D :eviltong: Dzięki Quote
Natalia&Cody Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 super hopki, mowe mi odjęło. Muszę nowe zrobić, a nie cały czas na prototypach. Widać, że to lubi, jak Cody. :D + mam takie same buty na wf. ;p Quote
A&L Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Doti jaka szczęśliwa :loveu: - a to jest najważniejsze! Już się nie mogę doczekać jak Lenka będzie agilitować :multi: Niestety jeszcze trochę to potrwa, aż się doczekam :angryy: Ja też zrobię sobie tor na podwórku - a co! :lol: Quote
Kasi i Lena Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Widzę że zmobilizowałaś tatę do zrobienia toru. Hopki super wyszły. Quote
Yuveza Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Silky123 napisał(a):super hopki, mowe mi odjęło. Muszę nowe zrobić, a nie cały czas na prototypach. Widać, że to lubi, jak Cody. :D + mam takie same buty na wf. ;p No to muzę pochwalić tatę :evil_lol: tak lubi to bo westiki to lubią:D! hehe nike z go sportu jea! A&L napisał(a):Doti jaka szczęśliwa :loveu: - a to jest najważniejsze! Już się nie mogę doczekać jak Lenka będzie agilitować :multi: Niestety jeszcze trochę to potrwa, aż się doczekam :angryy: Ja też zrobię sobie tor na podwórku - a co! :lol: Tak: szczęśliwa, fajnie że Wam sie podoba A pewne że zrób! jak masz miejsce to już możesz zacząć zbierać materiały:D ile ma Lena? ok. 5 mies? bo możesz z nią.. jeszcze nie trnowac ale trochę przyzwyczaiać czyli nawet chodzic z nią po tyczkach leżących na ziemi, albo takich co trzeba tylko podnosić nogi, tak żeby się nie potykała, i może wtedy też nauczy się biec z tobą znaczy pilnowac się Ciebie na 'torze' oczywiście ćwiczyć powoli i stopniowo;) Kasi i Lena napisał(a):Widzę że zmobilizowałaś tatę do zrobienia toru. Hopki super wyszły. W sumie to nie, mówiłam mu wcześniej ale n miał zbytnio czasu i pomysłu, a wczoraj jak wyszłam na wieczorny spacerek patrzę na podwórko a am slalomek hopeczka:) byłam mile zaskoczona hopki mi jeszcze tata dorobi a w tym tygodniu chyba jedziemy do Ikei po tunel:D Quote
Kasi i Lena Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Brawa dla taty, musiałaś mieć miłą niespodziankę:) Quote
Natalia&Cody Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 też chcę takiego tate ! :D o tak nike z go sportu rządzą. ;d Quote
Talucha Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 No, tor super :D Teeeż chcę slalom i tunel :( Quote
Yuveza Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 deer_1987 napisał(a):No i jaka ona zadowolona :) tak ja też zadowolona:D Kasi i Lena napisał(a):Brawa dla taty, musiałaś mieć miłą niespodziankę:) No miałam:p Silky123 napisał(a):też chcę takiego tate ! :D o tak nike z go sportu rządzą. ;d ojeje:eviltong: tak!:D Talucha napisał(a):No, tor super :D Teeeż chcę slalom i tunel :( dzięki wiesz ja długo czekałam oby wypaliło z tunelem:) Quote
chi23 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Podsunęłaś mi pomysł - nie wiedziałam skąd skombinować tunel a przecież można kupić taki dla dzieci:lol: Fajny torek wyszedł;) Quote
Talucha Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 A w jakiej cenie taki tunel dla dzieci :P ? Orientujecie się? Quote
Qeeriefire Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Talucha napisał(a):A w jakiej cenie taki tunel dla dzieci :P ? Orientujecie się? Tunel 300cm za ok. 140 zł Quote
Yuveza Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 No tunel, tak ja kupię w Ikei tam jest taki około 2m za 80zł Quote
A&L Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 westie_justa napisał(a):No to muzę pochwalić tatę :evil_lol: tak lubi to bo westiki to lubią:D! hehe nike z go sportu jea! Tak: szczęśliwa, fajnie że Wam sie podoba A pewne że zrób! jak masz miejsce to już możesz zacząć zbierać materiały:D ile ma Lena? ok. 5 mies? bo możesz z nią.. jeszcze nie trnowac ale trochę przyzwyczaiać czyli nawet chodzic z nią po tyczkach leżących na ziemi, albo takich co trzeba tylko podnosić nogi, tak żeby się nie potykała, i może wtedy też nauczy się biec z tobą znaczy pilnowac się Ciebie na 'torze' oczywiście ćwiczyć powoli i stopniowo;) W sumie to nie, mówiłam mu wcześniej ale n miał zbytnio czasu i pomysłu, a wczoraj jak wyszłam na wieczorny spacerek patrzę na podwórko a am slalomek hopeczka:) byłam mile zaskoczona hopki mi jeszcze tata dorobi a w tym tygodniu chyba jedziemy do Ikei po tunel:D Mam gdzie zrobić, chyba Cię posłucham i już zacznę ;) Lena 16 będzie miała 5 m-cy. Slalom można już próbować, tunel w sumie też... Jak będę miała chwilę wolnego czasu, to coś wykombinuję :D Quote
Guest papillonek Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 No świetnie oby tak dalej :) jak skacze to jej fanie wąsy do góry idą ;) Quote
Recommended Posts