Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]

[SIZE="5"]I znowu
[SIZE="6"]Agility!

[SIZE="5"]No na razie wygląda to tak

[SIZE="5"]Ale Dotusia sobie świetnie radziła na slalomie nawet się tego nie spodziewałam:D
Hopki

[/FONT]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doti jaka szczęśliwa :loveu: - a to jest najważniejsze! Już się nie mogę doczekać jak Lenka będzie agilitować :multi: Niestety jeszcze trochę to potrwa, aż się doczekam :angryy: Ja też zrobię sobie tor na podwórku - a co! :lol:

Posted

Silky123 napisał(a):
super hopki, mowe mi odjęło. Muszę nowe zrobić, a nie cały czas na prototypach. Widać, że to lubi, jak Cody. :D
+ mam takie same buty na wf. ;p

No to muzę pochwalić tatę :evil_lol:
tak lubi to bo westiki to lubią:D!
hehe nike z go sportu jea!
A&L napisał(a):
Doti jaka szczęśliwa :loveu: - a to jest najważniejsze! Już się nie mogę doczekać jak Lenka będzie agilitować :multi: Niestety jeszcze trochę to potrwa, aż się doczekam :angryy: Ja też zrobię sobie tor na podwórku - a co! :lol:

Tak: szczęśliwa, fajnie że Wam sie podoba
A pewne że zrób! jak masz miejsce to już możesz zacząć zbierać materiały:D ile ma Lena? ok. 5 mies? bo możesz z nią.. jeszcze nie trnowac ale trochę przyzwyczaiać czyli nawet chodzic z nią po tyczkach leżących na ziemi, albo takich co trzeba tylko podnosić nogi, tak żeby się nie potykała, i może wtedy też nauczy się biec z tobą znaczy pilnowac się Ciebie na 'torze' oczywiście ćwiczyć powoli i stopniowo;)
Kasi i Lena napisał(a):
Widzę że zmobilizowałaś tatę do zrobienia toru. Hopki super wyszły.

W sumie to nie, mówiłam mu wcześniej ale n miał zbytnio czasu i pomysłu, a wczoraj jak wyszłam na wieczorny spacerek patrzę na podwórko a am slalomek hopeczka:) byłam mile zaskoczona hopki mi jeszcze tata dorobi a w tym tygodniu chyba jedziemy do Ikei po tunel:D

Posted

deer_1987 napisał(a):
No i jaka ona zadowolona :)

tak ja też zadowolona:D
Kasi i Lena napisał(a):
Brawa dla taty, musiałaś mieć miłą niespodziankę:)

No miałam:p
Silky123 napisał(a):
też chcę takiego tate ! :D
o tak nike z go sportu rządzą. ;d

ojeje:eviltong:
tak!:D
Talucha napisał(a):
No, tor super :D
Teeeż chcę slalom i tunel :(

dzięki
wiesz ja długo czekałam oby wypaliło z tunelem:)

Posted

westie_justa napisał(a):
No to muzę pochwalić tatę :evil_lol:
tak lubi to bo westiki to lubią:D!
hehe nike z go sportu jea!

Tak: szczęśliwa, fajnie że Wam sie podoba
A pewne że zrób! jak masz miejsce to już możesz zacząć zbierać materiały:D ile ma Lena? ok. 5 mies? bo możesz z nią.. jeszcze nie trnowac ale trochę przyzwyczaiać czyli nawet chodzic z nią po tyczkach leżących na ziemi, albo takich co trzeba tylko podnosić nogi, tak żeby się nie potykała, i może wtedy też nauczy się biec z tobą znaczy pilnowac się Ciebie na 'torze' oczywiście ćwiczyć powoli i stopniowo;)

W sumie to nie, mówiłam mu wcześniej ale n miał zbytnio czasu i pomysłu, a wczoraj jak wyszłam na wieczorny spacerek patrzę na podwórko a am slalomek hopeczka:) byłam mile zaskoczona hopki mi jeszcze tata dorobi a w tym tygodniu chyba jedziemy do Ikei po tunel:D

Mam gdzie zrobić, chyba Cię posłucham i już zacznę ;) Lena 16 będzie miała 5 m-cy. Slalom można już próbować, tunel w sumie też... Jak będę miała chwilę wolnego czasu, to coś wykombinuję :D

Guest papillonek
Posted

No świetnie oby tak dalej :)
jak skacze to jej fanie wąsy do góry idą ;)