Natalia&Cody Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ale fajnie ! My też się musimy na jakiś konkurs Agility przejechać, nie mamy szans, ale chociaż będzie dobra zabawa. :multi: Najlepsze jest to ostatnie zdjęcie. :evil_lol: :cool3: Mają być mini szkolenia na DCDC, tylko, że Frisbee. Mam nadzieję, że skorzystamy. :D Quote
Yuveza Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Ja tam nawet nie wiedziałam że będzie jakiś konkurs, ale pojechałam zobaczyć zawody i miła pani powiedziała ze tam amatorzy mogą spróbować swoich sił:) i dostać nagrody, to poszłyśmy, a pani trener dała wskazówki co najważniejsze w skokach i w ogóle;) a to jeszcze kilka zdjęć z zawodów;) Mam nadzieje że w następnym roku będziemy chodzić do klubu Cavano, jak będą na wiosnę, a zapowiada się że tak Quote
chi23 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Przed chwilą oglądałam zdjęcia z agi na waszym blogu;) Quote
Misia&Ruby Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Super! Te agility odbywało się w Warszawie, tak? Może za rok, jeśli znów będzie się wybiorę z Rubisią :p Quote
taxelina Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 agility :loveu: a na przyszlosc Husse to znaczy meski opiekun psa (matte zenski) i tego sie nie odmienia na Huss'a :razz: a nas juz nie odwiedzasz? :( Quote
Yuveza Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Misia&Ruby napisał(a):Super! Te agility odbywało się w Warszawie, tak? Może za rok, jeśli znów będzie się wybiorę z Rubisią :p Tak w Warszawie:D pewnie będzie;) deer_1987 napisał(a):agility :loveu: a na przyszlosc Husse to znaczy meski opiekun psa (matte zenski) i tego sie nie odmienia na Huss'a :razz: a nas juz nie odwiedzasz? :( Tak ale chodziło mi ogólnie o karmę Huss'a ;) odwiedzam odwiedzam, ale nie zawsze w temacie jestem i nie pisze;) Evelynkaa napisał(a):Gratulacje to dobry początek :) Collie napisał(a):Doti świetnie sobie radzi. Gratuluje ;) Dziękujemy:) Quote
taxelina Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No ale to pisze sie Husse nigdy sie tego nie odmienia :) Teraz to temat jest zoo wiec mozesz pisac bo dlugo jeszcze bedzie :D Quote
Pieseczkowo Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Chyba tak się zaczyna :) Ja też pamiętam początki ze smyczą. Quote
Guest papillonek Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Aha ;) My bez smyczy,bo to tylko zniechęcało Sonię,nasza smycz to był smaczek :) Quote
Yuveza Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Ja też normalnie bez smyczy ćwicze ale trenerka powiedziała że ze smyczą;) a i tak była luźno, no i było dużo rozpraszających rzeczy;) ale tak się zaczyna tak:D Dziękujemy:) Quote
Guest papillonek Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 i co myślisz,że wystartowałaby bez treningu na zawodach?? Quote
Yuveza Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 no no coś Ty:D :eviltong: Ale zapowiada się że jak cavano będzie mieć kursy to się zapiszę:D:multi: Trzymajcie kciuki:D Quote
Misia&Ruby Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 westie_justa napisał(a):Tak w Warszawie:D pewnie będzie;) Jak coś, to daj mi znać w przyszłym roku :) Quote
Yuveza Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 deer_1987 napisał(a):to to bedziemy trzymac kciuki! Dziękujemy na pewno pomoże:D Misia&Ruby napisał(a):Jak coś, to daj mi znać w przyszłym roku :) a... będziesz jako widz tak? Quote
Misia&Ruby Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Tak :D Niestety nic nie trenuje z Ruby. Ale jeśli się uda, to i ją wezmę :) Quote
Yuveza Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 No ja Dotke też wzięłam tak żeby zobaczyła, a ten kursik to nawet nie wiedziałam że będzie;) Quote
kaskaSz Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 a może wybierzesz się na piknik agi do białegostoku? 26.06 Quote
Guest papillonek Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 ja się wybieram,a raczej na pewno będę :D Zdjęcia wstawię na pewno :) Quote
Yuveza Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 fajnie szkoda że w białymstoku:D ale z chęcią zobaczę zdjęcia;) Quote
Recommended Posts