Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest papillonek
Posted

[quote name='Collie']Doti zapewne się ucieszyła :D

papillonek jak się opłaca to sie kupuje :evil_lol:

Dokładnie :D

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

westie_justa napisał(a):
u mnie w zoologu też była promocja 500g + 500g RC 25zł

u mnie często jest taka promocja, ale ja kupuję na wagę, wiem że jest świeża karma i nie zalega, bo jest na nią dużo chętnych, a płacę za 500 g 12,50 bądź 14 zależy jaką biorę czy dla małych psów czy dla yorków bezpośrednio, a ja często to mieszam :p

Guest papillonek
Posted

NightQueen napisał(a):
u mnie często jest taka promocja, ale ja kupuję na wagę, wiem że jest świeża karma i nie zalega, bo jest na nią dużo chętnych, a płacę za 500 g 12,50 bądź 14 zależy jaką biorę czy dla małych psów czy dla yorków bezpośrednio, a ja często to mieszam :p

Ja też tak brałam,ale na wagę jest tylko na mieście,a ta promocja w sklepie,który mam pod nosem ,a na to samo wychodzi :)

Posted

papillonek napisał(a):
Ja też tak brałam,ale na wagę jest tylko na mieście,a ta promocja w sklepie,który mam pod nosem ,a na to samo wychodzi :)

tylko że ta promocja nie będzie na stałe, za jakiś czas ją zlikwidują, a na wagę jest zawsze i to jest plus :p

Guest papillonek
Posted

NightQueen napisał(a):
tylko że ta promocja nie będzie na stałe, za jakiś czas ją zlikwidują, a na wagę jest zawsze i to jest plus :p

Ja zawsze biorę na wagę,ale jak trafiła się okazja to nie widzę przeszkód żeby nie kupować :)

Posted

Co do karmy, polecam na allegro użytkownika Krak-Vet. Ja kupiłam Royal Canina Juniora 8,5 kg za 139 zł (w sklepie widziałam worki 4 kg po 110 zł) do tego przesyłka gratis. Opłaca się bardzo, karma nie jest stara, także wydaje mi się, że nie ma sensu kupować w zoologu, skoro tam jest tak tanio ;) Mam już drugi worek i jestem zadowolona (właściwie, to Lena, a nie ja :D)

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Ja kupiłam worek 7,5 kg i na jakiś czas mam spokój:)

Mi wczoraj przyszedł 15 kg worek :evil_lol:
Za miesiąc znowu będę zamawiać :diabloti:

Poczułam się w obowiązku pochwalić :lol:

Posted

jeju to ja kupie worek 1,5kg, 4kg, i czasem 0,5kg
wiec ogolnie 6kg na jednym zamowieniu bo rabat dostaje wiec mi sie oplaci a kupowac po 1kg mi sie nie chce to starcza nam na pol roku
kupuje raz a porzadnie a nie babram sie na troche co mies bo duzo drozej by mnie to wyszlo
tak samo z miesem i smakolykami

Posted

Wiem że to wątek Doti ale Justyna może się nie obrazi jak zapytam. Jaki sklep internetowy polecacie? wiem że krak-vet jest ok? jaki jeszcze?
Ja ostatnio zamawiam w miejscowym zoologu ale w necie jest taniej no i dostawa pod same drzwi;)

Posted

Super blog, ja chyba też zrobię .. hmm .. chyba trzeci o Codym. :eviltong:
i czekam na fotki, u nas też będą nowe, bo podwieczór jedziemy do lasu i nad jezioro(chyba). :loveu:
Pozdrowionka dla Dotki. :cool3:

Posted

Dziękujemy, tak było bardzo fajnie:D bluzka jest bardzo duża ale fajna:P
Zapraszamy na blog ten będzie uzupełniany;)
a to kilka fotek z Agi:)
Mini kursik, za który dostałyśmy nagrody:)