Guest papillonek Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Collie']Doti zapewne się ucieszyła :D papillonek jak się opłaca to sie kupuje :evil_lol: Dokładnie :D Quote
NightQueen Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 westie_justa napisał(a):u mnie w zoologu też była promocja 500g + 500g RC 25zł u mnie często jest taka promocja, ale ja kupuję na wagę, wiem że jest świeża karma i nie zalega, bo jest na nią dużo chętnych, a płacę za 500 g 12,50 bądź 14 zależy jaką biorę czy dla małych psów czy dla yorków bezpośrednio, a ja często to mieszam :p Quote
Guest papillonek Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 NightQueen napisał(a):u mnie często jest taka promocja, ale ja kupuję na wagę, wiem że jest świeża karma i nie zalega, bo jest na nią dużo chętnych, a płacę za 500 g 12,50 bądź 14 zależy jaką biorę czy dla małych psów czy dla yorków bezpośrednio, a ja często to mieszam :p Ja też tak brałam,ale na wagę jest tylko na mieście,a ta promocja w sklepie,który mam pod nosem ,a na to samo wychodzi :) Quote
NightQueen Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 papillonek napisał(a):Ja też tak brałam,ale na wagę jest tylko na mieście,a ta promocja w sklepie,który mam pod nosem ,a na to samo wychodzi :) tylko że ta promocja nie będzie na stałe, za jakiś czas ją zlikwidują, a na wagę jest zawsze i to jest plus :p Quote
Kasi i Lena Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Ja kupiłam worek 7,5 kg i na jakiś czas mam spokój:) Quote
Guest papillonek Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 NightQueen napisał(a):tylko że ta promocja nie będzie na stałe, za jakiś czas ją zlikwidują, a na wagę jest zawsze i to jest plus :p Ja zawsze biorę na wagę,ale jak trafiła się okazja to nie widzę przeszkód żeby nie kupować :) Quote
NightQueen Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='papillonek']Ja zawsze biorę na wagę,ale jak trafiła się okazja to nie widzę przeszkód żeby nie kupować :) no tak, choć dla mnie nie ma różnicy czy jest w worku oryginalnym czy nie http://img39.imageshack.us/img39/4320/dscf0322qc.jpg fajnie jej się włos prostuje od trymowania :loveu: Quote
Yuveza Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 tak teraz są już proste:D w końcu:) nie ma tego barana:) Quote
Natalia&Cody Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 to pozazdrościć, teraz mnie czeka walka z baranem. :eviltong: Quote
Pieseczkowo Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Pokonasz ją,ale na początku łatwo nie będzie :) Quote
A&L Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Co do karmy, polecam na allegro użytkownika Krak-Vet. Ja kupiłam Royal Canina Juniora 8,5 kg za 139 zł (w sklepie widziałam worki 4 kg po 110 zł) do tego przesyłka gratis. Opłaca się bardzo, karma nie jest stara, także wydaje mi się, że nie ma sensu kupować w zoologu, skoro tam jest tak tanio ;) Mam już drugi worek i jestem zadowolona (właściwie, to Lena, a nie ja :D) Quote
NightQueen Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 A&L napisał(a):Co do karmy, polecam na allegro użytkownika Krak-Vet. Ja Krakvet to sklep zoologiczny z Krakowa, mają tez własną stronę internetową ;) Quote
A&L Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Wiem, wiem, ale ja wolę korzystać z allegro, więc tak podałam :) Quote
Saththa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Kasi i Lena napisał(a):Ja kupiłam worek 7,5 kg i na jakiś czas mam spokój:) Mi wczoraj przyszedł 15 kg worek :evil_lol: Za miesiąc znowu będę zamawiać :diabloti: Poczułam się w obowiązku pochwalić :lol: Quote
ania90 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 jeju to ja kupie worek 1,5kg, 4kg, i czasem 0,5kg wiec ogolnie 6kg na jednym zamowieniu bo rabat dostaje wiec mi sie oplaci a kupowac po 1kg mi sie nie chce to starcza nam na pol roku kupuje raz a porzadnie a nie babram sie na troche co mies bo duzo drozej by mnie to wyszlo tak samo z miesem i smakolykami Quote
Kasi i Lena Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Wiem że to wątek Doti ale Justyna może się nie obrazi jak zapytam. Jaki sklep internetowy polecacie? wiem że krak-vet jest ok? jaki jeszcze? Ja ostatnio zamawiam w miejscowym zoologu ale w necie jest taniej no i dostawa pod same drzwi;) Quote
Misia&Ruby Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ja lubię animalię, zooplus i futrzakowo ;) A jeśli chodzi o karmę, to tele karma. Quote
Yuveza Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 A więc teraz ja:D, mam kilka wiadomości, zrobiłam bloga, chętnych zapraszam będzie uzupełniany ---> http://dotowo.blogspot.com/ A dziś byłam na Agility :multi: mam kilka fotek i w ogóle.. ale o tym później;) Quote
Qeeriefire Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Fajny blog ;) O to ja się nie mogę doczekać na zdjęcia z agility :evil_lol: Zapraszamy do nas :razz: Quote
Yuveza Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 dzięki męczyłam się z nim ! zachęcam do odwiedzania;) a zdjęć dużo nie ma ale kilka;) Quote
Pieseczkowo Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Blog co raz lepiej wygląda a fotki z Bemowa bardzo fajne :) I jeszcze na nagrody które dostałas -super! Cieszę się,że Ci się podoba a pies przeżył ten skwar. Quote
Natalia&Cody Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Super blog, ja chyba też zrobię .. hmm .. chyba trzeci o Codym. :eviltong: i czekam na fotki, u nas też będą nowe, bo podwieczór jedziemy do lasu i nad jezioro(chyba). :loveu: Pozdrowionka dla Dotki. :cool3: Quote
Yuveza Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Dziękujemy, tak było bardzo fajnie:D bluzka jest bardzo duża ale fajna:P Zapraszamy na blog ten będzie uzupełniany;) a to kilka fotek z Agi:) Mini kursik, za który dostałyśmy nagrody:) Quote
Recommended Posts