Pieseczkowo Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 ja preferuję duzo mniejsze zgolenie ,ale Justyna chciała to ma xD Quote
Yuveza Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 ja też tak uważam:) może nie wystawowo ale mi się podoba ai tak na wystawy nie jeździmy;) teraz ślicznie obrożę widac, że aż mam chęć kupić jakiś nowy komplet:D Oczywiście wszystko zawdzięczam Dominice dziękujemy jesteś świetna :loveu:! Quote
Pieseczkowo Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='arielka186']Sorry za post pod postem- wcześniej nie widziałam nowej fryzurki Doti!:loveu: :cool2: Jest śliczna! Naprawdę- z chęcią bym Pakusia zapisała na wiosenne "odkurzenie" do Pieseczkowa, czy ona gdzieś przyjmuje? Bardzo ładnie zrobione plecki- to zawsze zwraca moją uwagę- bo najczęściej albo za krótko- jakby wzięte maszynką, albo ledwie ruszone- a tutaj- mistrzostwo! O szyjce już pisałyście- też uwielbiam te golutkie szyjki... Ale obróżka b. ładna- moja Koka ma taką samą (kupiłam Pakowi, ale była za duża- i dostała Koka). Jestem w połowie samoukiem ,który wciąż się szkoli na własnym psie i pod okiem znajomej :) Mój westik ma zupelnie inna siersc niż Dota i troche to mi zawsze gorzej wychodzi a własnie dziś pierwszy raz byłam zadowolona :) Miejscami dla mnie trochę zrobiło się za krótko,ale Justyna tak woli a wiadomo,że za parę dni wszystko ładnie się wyrówna :) Quote
Yuveza Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Dalsza część fotek:D Taka głodna była jak wróciliśmy [/FONT] Quote
Kasi i Lena Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Cudo, gładki grzbiet, szyjka i ogonek stojący jak antenka:loveu: Quote
Natalia&Cody Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Widzę, że nowe piękne zdjęcia dodałaś. Doti jest taka fotogeniczna. :P Zauważyłam, że Westy lubią jeździć samochodem. Mój jak widzi, że się pakujemy to piszczy, żebyśmy go nie zapomnieli. Na szczęście nie ma choroby lokomocyjnej, Doti jak widać też nie. :cool1: :multi: Quote
Yuveza Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 dziękujemy:D tak Dotka też lubi jeździć samochodem i patrzeć się przez okno:D Quote
A&L Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 aaaaaaaa! Cóż za piękność :loveu::loveu::loveu: Dominika super się spisała :) Co prawda mam podobne zdanie, że szyjka za krótko, ale to Tobie ma się podobać ;) Ogólnie rewelka :multi: Quote
kaskaSz Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Czy to ten sam pies? Kawał dobrej roboty zrobiłyście! Za drugim trymowaniem i ona tak cudownie wygląda, to co będzie potem? Grzbiet i firanka przepięknie! Quote
Pieseczkowo Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 A&L napisał(a):aaaaaaaa! Cóż za piękność :loveu::loveu::loveu: Dominika super się spisała :) Co prawda mam podobne zdanie, że szyjka za krótko, ale to Tobie ma się podobać ;) Ogólnie rewelka :multi: Tak jak pisałam szyja na życzenie,bo ja swojemu zgalam też dużo mniej bo tak ładniej wyglada,ale tak jak pisałaś Justyna ma być szczęśliwa,a i tak to wszystko odrośnie. Na wystawy nie jeździ to nie ma takiego bólu jak coś nie wyszło. :) Quote
Pieseczkowo Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Wiadomo,że zawsze można jeszcze coś poprawić i pewnie mnie samej jeszcze coś tam nie pasuję,ale myślę,że wyszło całkiem fajnie i mnie samej też się podobało. Justyś polecam się na przyszłość xD Quote
Qeeriefire Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Teraz lepiej widać szyję Ładnie , ale ta szyjka mi się nie podoba do końca:) Quote
Talucha Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Witamy :) Śliiiczny West :loveu: Jest na liście moich ulubionych ras :cool3: Quote
Aleksa. Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ślicznie teraz wygląda !! :loveu: szyjka mogłaby trochę być mniej wygolona,ale ogólnie super ! Quote
kaskaSz Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 narazie taka czerwona ta szyja, ale kilka dni i od słońca zszarzeje, bo teraz to się trochę w oczy rzuca. Mój Fusisław jak mu tyłek zgoliliśmy to wyszedł na balkon z różowym, a przyszedł z czarnym :D Quote
Natalia&Cody Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 westie_justa napisał(a):dziękujemy:D tak Dotka też lubi jeździć samochodem i patrzeć się przez okno:D To tak jak Cody. :evil_lol: :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Mogłam trochę pudrem przybielić,ale tam szybko meszkiem sie pokryje troche przyciemni i będzie lepiej :) Quote
Yuveza Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 :multi::multi::multi:Wszystkim dziękujemy!:multi::multi::multi: :laola: Mi się taka szyjka podoba, a dziś już nie jest taka różowa już jest ciemna;) Zaraz wstawię resztę zdjęć;) Quote
Yuveza Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]A tu Dołka sobie hopkała[/FONT] to chyba na tyle Quote
Misia&Ruby Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Bardzo ładna fryzurka! :D Tylko szyjka troszkę goła, ale to kwestia czasu :) Ogólnie to kawał dobrej roboty. Jeszcze, że strzyżenie westów do łatwych nie należy ;) Quote
Recommended Posts