Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też tak uważam:) może nie wystawowo ale mi się podoba ai tak na wystawy nie jeździmy;) teraz ślicznie obrożę widac, że aż mam chęć kupić jakiś nowy komplet:D
Oczywiście wszystko zawdzięczam Dominice dziękujemy jesteś świetna :loveu:!

Posted

[quote name='arielka186']Sorry za post pod postem- wcześniej nie widziałam nowej fryzurki Doti!:loveu: :cool2: Jest śliczna! Naprawdę- z chęcią bym Pakusia zapisała na wiosenne "odkurzenie" do Pieseczkowa, czy ona gdzieś przyjmuje? Bardzo ładnie zrobione plecki- to zawsze zwraca moją uwagę- bo najczęściej albo za krótko- jakby wzięte maszynką, albo ledwie ruszone- a tutaj- mistrzostwo! O szyjce już pisałyście- też uwielbiam te golutkie szyjki... Ale obróżka b. ładna- moja Koka ma taką samą (kupiłam Pakowi, ale była za duża- i dostała Koka).

Jestem w połowie samoukiem ,który wciąż się szkoli na własnym psie i pod okiem znajomej :) Mój westik ma zupelnie inna siersc niż Dota i troche to mi zawsze gorzej wychodzi a własnie dziś pierwszy raz byłam zadowolona :) Miejscami dla mnie trochę zrobiło się za krótko,ale Justyna tak woli a wiadomo,że za parę dni wszystko ładnie się wyrówna :)

Posted

Widzę, że nowe piękne zdjęcia dodałaś. Doti jest taka fotogeniczna. :P
Zauważyłam, że Westy lubią jeździć samochodem. Mój jak widzi, że się pakujemy to piszczy, żebyśmy go nie zapomnieli. Na szczęście nie ma choroby lokomocyjnej, Doti jak widać też nie. :cool1: :multi:

Posted

aaaaaaaa! Cóż za piękność :loveu::loveu::loveu: Dominika super się spisała :) Co prawda mam podobne zdanie, że szyjka za krótko, ale to Tobie ma się podobać ;) Ogólnie rewelka :multi:

Posted

Czy to ten sam pies? Kawał dobrej roboty zrobiłyście! Za drugim trymowaniem i ona tak cudownie wygląda, to co będzie potem? Grzbiet i firanka przepięknie!

Posted

A&L napisał(a):
aaaaaaaa! Cóż za piękność :loveu::loveu::loveu: Dominika super się spisała :) Co prawda mam podobne zdanie, że szyjka za krótko, ale to Tobie ma się podobać ;) Ogólnie rewelka :multi:

Tak jak pisałam szyja na życzenie,bo ja swojemu zgalam też dużo mniej bo tak ładniej wyglada,ale tak jak pisałaś Justyna ma być szczęśliwa,a i tak to wszystko odrośnie. Na wystawy nie jeździ to nie ma takiego bólu jak coś nie wyszło. :)

Posted

Wiadomo,że zawsze można jeszcze coś poprawić i pewnie mnie samej jeszcze coś tam nie pasuję,ale myślę,że wyszło całkiem fajnie i mnie samej też się podobało. Justyś polecam się na przyszłość xD

Posted

narazie taka czerwona ta szyja, ale kilka dni i od słońca zszarzeje, bo teraz to się trochę w oczy rzuca. Mój Fusisław jak mu tyłek zgoliliśmy to wyszedł na balkon z różowym, a przyszedł z czarnym :D

Posted

:multi::multi::multi:Wszystkim dziękujemy!:multi::multi::multi:
:laola:
Mi się taka szyjka podoba, a dziś już nie jest taka różowa już jest ciemna;)
Zaraz wstawię resztę zdjęć;)