Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

westie_justa napisał(a):
Ni nie poszło w ruch...:( dopiero w nast. weekend coś zrobię..

A chyba tata miał coś Tobie robić ? :) a wiesz co ja zrobiłam ?:D:D hahaha:)

Posted

westie_justa napisał(a):
tak miał...
a Ty co zrobiłaś?

Moi rodzice maja ośrodek szkolenia kierowców,nie ? no,czyli n pole manewrowe są potrzebne słupki .. a ,że mamy też takie w garażu to poustawiałam sobie je i uczymy się slalomu.. chociaż trudno to na razie slalomem nazwać..:Dkiedy nas w galerii odwiedzicie ?

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]A to Bronek o którym już wcześniej pisałam;) sąsiad z okolicy, przechodziłam koło nich i się z nami przywitali, ale Franek i ten mały Glut zostali:D
Bronek odprowadził nas aż pod furtkę:D
[/FONT]

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
słodziak .:loveu:

:loveu:
deer_1987 napisał(a):
No i sa zdjecia :)

są, są ale w niedziele to na cykam dużo jak otka będzie w trakcie kąpieli tymowania, i w ogóle już będzie śliczna:p

Posted

Foty SUPER!!! Szczególnie Dotka w dmuchawcach- są takie 3 fotki-po prostu wymiatają!! Skradłam sobie na kompa ;)

A ten Franek i inne psiaki- co one sobie tak chodzą same? Ale nie są bezdomne?

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Urocza dziewczynka :)
http://desmond.yfrog.com/Himg17/scaled.php?tn=0&server=17&filename=dscf0222u.jpg&xsize=640&ysize=640 uwielbiam gończe polskie :loveu:
Dziękujemy
Tak to gończy ale Słowacki
[quote name='arielka186']Foty SUPER!!! Szczególnie Dotka w dmuchawcach- są takie 3 fotki-po prostu wymiatają!! Skradłam sobie na kompa ;)

A ten Franek i inne psiaki- co one sobie tak chodzą same? Ale nie są bezdomne?
Dziękujemy aż takie zachwycające?
hehe ok, tylko ich jakoś źle nie wykorzystuje;)
Nie nie są bezdomne ale czasami jak jest otwarta brama to wylecą, ale tylko Bronek i Franek bo ten mały się boi, a tak to czasem ich spotkamy i idą z nami kawałek i wracają, albo my ich odprowadzamy;)
[quote name='Evelynkaa']A czemu nie można zobaczyć zdjęć Doti po pierwszym trymowaniu?? zmieniłaś hosting zdjęć??
Zniknęły? pewnie przez fotoszok były i dlatego, zaraz zerknę ale nie wiem na której to str. było....