kaskaSz Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 może autorce chodziło i trymer hakowy, bo on się chyba jakoś obraca? Quote
Qeeriefire Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Myślę , ze cały tor nie będzie , ale na pewno kilka przeszkód się zmieści . Quote
Yuveza Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 wszystkim dziekujemy:D Collie hmm.. możliwe ale hopki to sobie ćwiczyć też mogę na tej drugiej części placu gdzie jest beton;) a na trawce to przynajmniej slalom, palisadę, huśtawkę, i jakąś hopkę żeby to połączyć;;) Quote
Qeeriefire Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='westie_justa']wszystkim dziekujemy:D Collie hmm.. możliwe ale hopki to sobie ćwiczyć też mogę na tej drugiej części placu gdzie jest beton;) a na trawce to przynajmniej slalom, palisadę, huśtawkę, i jakąś hopkę żeby to połączyć;;) I już wszystko pomieszczone :evil_lol: To teraz tylko realizacja, ale huśtawka razem z palisada raczej się nie zmieści z pozostałymi przeszkodami , bo pies musi mieć tez miejsce, chyba, ze sama palisada. A Doti ćwiczyła kiedyś huśtawkę ? Zapraszamy do Neli na agilitowe fotki. Quote
Yuveza Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 no tak, chyba że będę ćwiczyć tak jakby 'oddzielnie' czyli będę miała zrobione wszystkie rzeczy a z różnymi będę ćwiczyła, nie na raz;) Nie, huśtawki nie. Wpadniemy;) Quote
Qeeriefire Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='westie_justa']no tak, chyba że będę ćwiczyć tak jakby 'oddzielnie' czyli będę miała zrobione wszystkie rzeczy a z różnymi będę ćwiczyła, nie na raz;) Nie, huśtawki nie. Wpadniemy;)[/QUOTE] O to dobrze, chociaż zawsze to lepiej byłoby ćwiczyć razem. ;) Powodzenia w realizacji planu. Quote
Yuveza Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 później się coś wymyśli rozłożę po długości kładke hustawkę pod kladką tunel hopka i będzie;) Dzięki:D Quote
Yuveza Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 na poprzedniej stronie mam kilka a więcej zrobię... może w tym tygodniu:D Quote
taxelina Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='westie_justa']na poprzedniej stronie mam kilka a więcej zrobię... może w tym tygodniu:D[/QUOTE] Tamte juz widzialam :) poczekam spokojnie :) Quote
taxelina Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='ania90']kiedy jakies fotki beda? Czytaj http://www.dogomania.pl/threads/196809-Galeria-Wiosennej-westki-Doti?p=16855333&viewfull=1#post16855333 bo ja sie o to pytalam nad Toba :P Quote
ania90 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='deer_1987']Czytaj http://www.dogomania.pl/threads/196809-Galeria-Wiosennej-westki-Doti?p=16855333&viewfull=1#post16855333 bo ja sie o to pytalam nad Toba :P he he okulary musze se kupic:eviltong: na poprzedniej str juz widzialam fotki i chcem nowe:) Quote
Vesper Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 kaskaSz napisał(a):może autorce chodziło i trymer hakowy, bo on się chyba jakoś obraca? Jak się dowiedziałam, właśnie o taki trymer mi chodziło- tylko nie mogę go nigdzie nabyć. A ładnie i szybko zbiera włos. Quote
Pieseczkowo Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 że grabie tak ? :P cholipcia ale była zagadka. On może jest dobry ale do zebrania podszerstka bo raczej całej roboty trymerskiej za nas nie zrobi. Dostać je możesz w każdym sklepie gdzie są sprzęty do trymowania :) Germapol,Karusek itp. :) Quote
awaria Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Fajna ta Twoja dziewczynka :) Kiedy nowe zdjęcia? Quote
kaskaSz Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Przyzwyczaiłaś do zdjęć to teraz każdy pyta hihi :) Quote
Yuveza Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 O, fajnie że zaglądacie:D dziękujemy...... a ja .... z pustymi rękami :/ nie mam zdjęć jakoś nie było okazji a te zdjęcia w lesie już chyba nudne nie??byłam ostatnio nad wodą..... ale nie wzięłam aparatu :eviltong: a Dptka tak ładnie pływała:p mam nadzieje że uda mi sie jakieś zrobić w tym tygodniu i mam nadzieje że zabiorę się w weekend za budowę toru agility :multi::multi::multi:!! Quote
A&L Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Śliczną masz tą Westusię. Szczególnie zdjęcie w różowej bluzie, gdzieś na początku galerii mi się spodobało. Pozdrawiam i zapraszam do galerii Leniuszka :) Angela & Lena Quote
Yuveza Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Witam po raz pierwszy Angelo i Leno:) dziękujemy:D niedługo uzupełnie zdjęcia, a do Was zaraz wpadnę;) ps: dasz link do galerii? bo w podpisie nie ma zalinkowania, a zobaczyłabym Twojego szczeniaczka:) Quote
Yuveza Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Choćby zaraz :eviltong: :evil_lol: a tak na serio... to kiedy Ty możesz? Quote
Yuveza Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]A więc jak obiecałam że będą dziś fotki to są:) Na placu zabaw Taka piękna trwa z dmuchawcami W biegu [/FONT] Quote
Recommended Posts