Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystkim dziekujemy:D
Collie hmm.. możliwe ale hopki to sobie ćwiczyć też mogę na tej drugiej części placu gdzie jest beton;) a na trawce to przynajmniej slalom, palisadę, huśtawkę, i jakąś hopkę żeby to połączyć;;)

Posted

[quote name='westie_justa']wszystkim dziekujemy:D
Collie hmm.. możliwe ale hopki to sobie ćwiczyć też mogę na tej drugiej części placu gdzie jest beton;) a na trawce to przynajmniej slalom, palisadę, huśtawkę, i jakąś hopkę żeby to połączyć;;)
I już wszystko pomieszczone :evil_lol:
To teraz tylko realizacja, ale huśtawka razem z palisada raczej się nie zmieści z pozostałymi przeszkodami , bo pies musi mieć tez miejsce, chyba, ze sama palisada.
A Doti ćwiczyła kiedyś huśtawkę ?

Zapraszamy do Neli na agilitowe fotki.

Posted

no tak, chyba że będę ćwiczyć tak jakby 'oddzielnie' czyli będę miała zrobione wszystkie rzeczy a z różnymi będę ćwiczyła, nie na raz;)
Nie, huśtawki nie.
Wpadniemy;)

Posted

[quote name='westie_justa']no tak, chyba że będę ćwiczyć tak jakby 'oddzielnie' czyli będę miała zrobione wszystkie rzeczy a z różnymi będę ćwiczyła, nie na raz;)
Nie, huśtawki nie.
Wpadniemy;)[/QUOTE]

O to dobrze, chociaż zawsze to lepiej byłoby ćwiczyć razem. ;)
Powodzenia w realizacji planu.

Posted

kaskaSz napisał(a):
może autorce chodziło i trymer hakowy, bo on się chyba jakoś obraca?

Jak się dowiedziałam, właśnie o taki trymer mi chodziło- tylko nie mogę go nigdzie nabyć. A ładnie i szybko zbiera włos.

Posted

że grabie tak ? :P cholipcia ale była zagadka. On może jest dobry ale do zebrania podszerstka bo raczej całej roboty trymerskiej za nas nie zrobi. Dostać je możesz w każdym sklepie gdzie są sprzęty do trymowania :) Germapol,Karusek itp. :)

Posted

O, fajnie że zaglądacie:D dziękujemy...... a ja .... z pustymi rękami :/ nie mam zdjęć jakoś nie było okazji a te zdjęcia w lesie już chyba nudne nie??byłam ostatnio nad wodą..... ale nie wzięłam aparatu :eviltong: a Dptka tak ładnie pływała:p mam nadzieje że uda mi sie jakieś zrobić w tym tygodniu i mam nadzieje że zabiorę się w weekend za budowę toru agility :multi::multi::multi:!!

Posted

Śliczną masz tą Westusię. Szczególnie zdjęcie w różowej bluzie, gdzieś na początku galerii mi się spodobało.

Pozdrawiam i zapraszam do galerii Leniuszka :)
Angela & Lena

Posted

Witam po raz pierwszy Angelo i Leno:)
dziękujemy:D niedługo uzupełnie zdjęcia, a do Was zaraz wpadnę;)
ps: dasz link do galerii? bo w podpisie nie ma zalinkowania, a zobaczyłabym Twojego szczeniaczka:)

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]A więc jak obiecałam że będą dziś fotki to są:)
Na placu zabaw
Taka piękna trwa z dmuchawcami

W biegu

[/FONT]