DomixX Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Witamy;) Śliczna ta Twoja Doti ;-) Bardzo ladnie jej w tym kompleciku.. Quote
Yuveza Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Witamy witamy, i dizękujemy:D zamówiłam w zoologu szelki, niestety, nie ma chyba takich hiltonów szelek, więc będą zwyjkła jednolite tylko że błękitne:D Quote
Misia&Ruby Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Śliczna :) I zgadzam się z poprzednikami- śliczny komplecik :) Beagielka znajomych ma chyba taką obróżkę, jest bardzo fajna i przy tej niszczycielce przetrwała dobre 3 lata i nadal ma się dobrze ;) Pozdrawiam! Quote
Yuveza Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 [quote name='Misia&Ruby']Śliczna :) I zgadzam się z poprzednikami- śliczny komplecik :) Beagielka znajomych ma chyba taką obróżkę, jest bardzo fajna i przy tej niszczycielce przetrwała dobre 3 lata i nadal ma się dobrze ;) Pozdrawiam![/QUOTE] Oby nasz też tyle przetrwał:D [quote name='chi23']Zaglądamy wieczornie;)[/QUOTE] Dziękujemy za odwiedzinki:D Quote
Yuveza Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 witamy wieczornie:D ale Dotka już chyba nie przywita:evil_lol: bo o tej porze to już się śpi:D Quote
ewelinka_m Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Przejrzałam całą Waszą galerię i musze powiedzieć, że po trymowaniu zdecydowanie lepiej się Doti prezentuje ;) Co do tematu obróżkowego ja mam chłopa i pomyka w różowej obróżce, ale to pewnie dlatego, że nie mam doświadczenia i jestem pseudohodowcą, który na dodatek spedalić chce swojego psa :roflt: Justyna jeśli poszukujesz niebieskich/turkusowych dodatków czy w każdym innym kolorze to tu znajdziesz wiele genialnych wzorów, a jakościowo wszystko wykonane jest doskonale! http://www.activdog.pl/akcesoria.php?view=thumbnailList&category=1 Quote
kaskaSz Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ewelina Ty chyba chcesz dostać! Czemu podałaś tą stronę! Teraz mi zafunduj coś :P Superowe wzory. Quote
Yuveza Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Jak to jesteś psudohodocą?! Ty!? ja tam akurat chłopaków w różowych akcesoriach nie lubię:eviltong: I dzięki za odwiedziny:D Quote
ewelinka_m Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='kaskaSz']Ewelina Ty chyba chcesz dostać! Czemu podałaś tą stronę! Teraz mi zafunduj coś :P Superowe wzory.[/QUOTE] heheh :diabloti: wiem ubolewam strasznie za każdym razem jak na nią wchodzę :eviltong: [quote name='westie_justa']Jak to jesteś psudohodocą?! Ty!? ja tam akurat chłopaków w różowych akcesoriach nie lubię:eviltong: I dzięki za odwiedziny:D[/QUOTE] odniosłam sie tylko do jednego z cytatów papillonka gdzieś z początku :evil_lol: już dokładnie nie pamiętam gdzie był, ale chodziło o jej porównanie jak różowe to -barbie albo pseudohodowca ;) Quote
Yuveza Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='ewelinka_m']heheh :diabloti: wiem ubolewam strasznie za każdym razem jak na nią wchodzę :eviltong: odniosłam sie tylko do jednego z cytatów papillonka gdzieś z początku :evil_lol: już dokładnie nie pamiętam gdzie był, ale chodziło o jej porównanie jak różowe to -barbie albo pseudohodowca ;)[/QUOTE] A no tak ja nie kumata jestem... activdog ma super wzorki, coś kiedyś zamówię na pewno liski i agility, a wiesz jak wychodzi cenowo? Quote
ewelinka_m Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ceny b.przystępne, są wyliczane indywidualnie po wybraniu materiałów z których ma być wykonana obróżka czy szelki Quote
Guest Fusiafusia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Cześć Justyna :) Może wrzucisz jakieś agilitowe fotki?? :cool3: Quote
Aleksa. Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 noo ...chcemy fotki..:D + dodałam w naszej galerii wreszcie zdjęcia.. :D zapraszam ! :D Quote
cockermaister Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Hejka :bye: co tam u was ?? jaką Doti teraz karmę je ?? czekam na nowe fotki :cool3: Quote
Yuveza Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 dzięki że zaglądacie:loveu: fotek na razie nie mam ale moze uda mi się zrobić jakieś agilitowe? co Wy na to? [quote name='cockermaister'] jaką Doti teraz karmę je ?? [/QUOTE] Taraz kupiłam jej na spróbowanie taką nową hiszpańską Summit10, ale w ogóle jej nie smakuje, nawet nie tknie... a jesli chodzi o mokre, to ostatnio musiałam kupić coś 'na raz' ale przecież saszetki Pedigree nie kupię, to kupiłam jej tego pasztecika animondy, tak się zajadała:D że mówię wam:D! I kupiłam jej też te suszone mięsko Let's Bite, też smakowało <mniam> Quote
Qeeriefire Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 na agilitowe fotki jestem bardzo chętna :diabloti: Quote
Yuveza Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Hy.. tylko tak nie dosłownie... no bo agility to to nazwać nie można, przygotujcie sie na grabie, i szczotki oraz pewnie wiadra:diabloti:... no cóż będą tylko zapewne hopki... Quote
Pieseczkowo Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Nie zmieniałabym jej tak często karmy. Skoro jedna okazała się tą właściwą to przy tej bym się trzymała :) Quote
Yuveza Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Dotce jedna karma się nudzi, a jeszcze nie przetestowałam różnych, wrócę do Pro Planu który miałam na początku i był Ok;) Quote
Qeeriefire Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='westie_justa']Hy.. tylko tak nie dosłownie... no bo agility to to nazwać nie można, przygotujcie sie na grabie, i szczotki oraz pewnie wiadra:diabloti:... no cóż będą tylko zapewne hopki...[/QUOTE] Wiem , wiem. Ale zawsze coś ;) Quote
ania90 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 ja tez mojemu niejadkowi zmieniam karme:) mam juz wyprobowane 3karmy ktore je chetnie i dobrze na niego wplywaja wiec kupuje mu na zmiane:) Quote
Recommended Posts