Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy witamy, i dizękujemy:D zamówiłam w zoologu szelki, niestety, nie ma chyba takich hiltonów szelek, więc będą zwyjkła jednolite tylko że błękitne:D

Posted

Śliczna :)
I zgadzam się z poprzednikami- śliczny komplecik :) Beagielka znajomych ma chyba taką obróżkę, jest bardzo fajna i przy tej niszczycielce przetrwała dobre 3 lata i nadal ma się dobrze ;)
Pozdrawiam!

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Śliczna :)
I zgadzam się z poprzednikami- śliczny komplecik :) Beagielka znajomych ma chyba taką obróżkę, jest bardzo fajna i przy tej niszczycielce przetrwała dobre 3 lata i nadal ma się dobrze ;)
Pozdrawiam![/QUOTE]
Oby nasz też tyle przetrwał:D
[quote name='chi23']Zaglądamy wieczornie;)[/QUOTE]
Dziękujemy za odwiedzinki:D

Posted

Przejrzałam całą Waszą galerię i musze powiedzieć, że po trymowaniu zdecydowanie lepiej się Doti prezentuje ;)

Co do tematu obróżkowego ja mam chłopa i pomyka w różowej obróżce, ale to pewnie dlatego, że nie mam doświadczenia i jestem pseudohodowcą, który na dodatek spedalić chce swojego psa :roflt:

Justyna jeśli poszukujesz niebieskich/turkusowych dodatków czy w każdym innym kolorze to tu znajdziesz wiele genialnych wzorów, a jakościowo wszystko wykonane jest doskonale!
http://www.activdog.pl/akcesoria.php?view=thumbnailList&category=1

Posted

[quote name='kaskaSz']Ewelina Ty chyba chcesz dostać! Czemu podałaś tą stronę! Teraz mi zafunduj coś :P Superowe wzory.[/QUOTE]
heheh :diabloti: wiem ubolewam strasznie za każdym razem jak na nią wchodzę :eviltong:

[quote name='westie_justa']Jak to jesteś psudohodocą?! Ty!? ja tam akurat chłopaków w różowych akcesoriach nie lubię:eviltong:
I dzięki za odwiedziny:D[/QUOTE]
odniosłam sie tylko do jednego z cytatów papillonka gdzieś z początku :evil_lol: już dokładnie nie pamiętam gdzie był, ale chodziło o jej porównanie jak różowe to -barbie albo pseudohodowca ;)

Posted

[quote name='ewelinka_m']heheh :diabloti: wiem ubolewam strasznie za każdym razem jak na nią wchodzę :eviltong:

odniosłam sie tylko do jednego z cytatów papillonka gdzieś z początku :evil_lol: już dokładnie nie pamiętam gdzie był, ale chodziło o jej porównanie jak różowe to -barbie albo pseudohodowca ;)[/QUOTE]
A no tak ja nie kumata jestem...
activdog ma super wzorki, coś kiedyś zamówię na pewno liski i agility, a wiesz jak wychodzi cenowo?

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Justyna :)
Może wrzucisz jakieś agilitowe fotki?? :cool3:

Posted

dzięki że zaglądacie:loveu: fotek na razie nie mam ale moze uda mi się zrobić jakieś agilitowe? co Wy na to?
[quote name='cockermaister']
jaką Doti teraz karmę je ??
[/QUOTE]
Taraz kupiłam jej na spróbowanie taką nową hiszpańską Summit10, ale w ogóle jej nie smakuje, nawet nie tknie...
a jesli chodzi o mokre, to ostatnio musiałam kupić coś 'na raz' ale przecież saszetki Pedigree nie kupię, to kupiłam jej tego pasztecika animondy, tak się zajadała:D że mówię wam:D!
I kupiłam jej też te suszone mięsko Let's Bite, też smakowało <mniam>

Posted

Hy.. tylko tak nie dosłownie... no bo agility to to nazwać nie można, przygotujcie sie na grabie, i szczotki oraz pewnie wiadra:diabloti:... no cóż będą tylko zapewne hopki...

Posted

[quote name='westie_justa']Hy.. tylko tak nie dosłownie... no bo agility to to nazwać nie można, przygotujcie sie na grabie, i szczotki oraz pewnie wiadra:diabloti:... no cóż będą tylko zapewne hopki...[/QUOTE]
Wiem , wiem. Ale zawsze coś ;)