Yuveza Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Amber napisał(a):Ale fajne zdjęcia z lasu, Doti szczęśliwa :) Dzięki, o tak szczęśliwa to ona jest:D Collie napisał(a):Spodobał się Doti ten patyk :) Hehe, na którymś z wcześniejszych spacerów też bawiła się tym patykiem i schowałam go pod krzaczkiem na następny raz :evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 W końcu to jej własność :D Zapraszamy do Harrego i Kuli Quote
Guest papillonek Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 śliczna terierka :) i jaka silna ;) Quote
Yuveza Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Dziękujemy:D tak silna jest, normalnie dzisiaj chciała Axla zagryźć :o! a jak sie ze mną ciągnie sznurkiem, to dopiero siła, jak siedzę na krześle to aż jadę:evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 a Wygląda tak niepozornie ,niby taka niewinna ,malutka,bielutka... To tylko pozory :) Quote
kaskaSz Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Skąd ja znam tą miłość do dużych patyków haha Quote
Yuveza Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 papillonek napisał(a):a Wygląda tak niepozornie ,niby taka niewinna ,malutka,bielutka... To tylko pozory :) O tak pozory, pozory:D to taki diabełek w skórze niewinnej białej zabaweczki:evil_lol: kaskaSz napisał(a):Skąd ja znam tą miłość do dużych patyków haha Taa:D Quote
lenka13 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Hej Doti jak zawsze ślicznie wygląda... a jak Axel zareagował jak Doti zaczynała do niego? Quote
Yuveza Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 dziękuję, Axel... no cóż one wie ze nic jej zrobić nie może tylko otwiera gębę i robi takie yyyeeeyye! takie jakby szczekanie, warczenie, ale tak czegoś poważnego sobie nie robią, czasem jak się Dotka zapomni to ją muszę doprowadzić do porządku:D a w ogóle to Quote
Yuveza Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Ach jaka teraz jest fajna wiosna! A co u nas tak pusto w galerii? Wczoraj byłam oczywiście na spacerku a później jeszcze trochę ćwiczyłam z Dotką hopkanie:D Dobrze jej szło! A to te fotki ze spacerku, tutaj też widać jak obcięłam Dotce główkę i uszka, bo już było nie ciekawie i trochę wyskubałam:p [/FONT] Quote
Yuveza Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [SIZE="5"]No chyba na fotki narzekać nie możecie:D ZAPRASZAMY! Quote
Qeeriefire Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Znowu patyk :D Tutaj Doti wyszła pięknie Quote
Yuveza Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 deer_1987 napisał(a):Bardzo fajnie Ci te lesne wyszly! Dzięki:D starałam się coś wskrzesić z mojego aparatu:evil_lol: Collie napisał(a):Znowu patyk :D Tutaj Doti wyszła przepięknie : http://img684.imageshack.us/img684/9836/dscf0168l.jpg Tak patyk atrakcją spaceru:D Dzięki, ona to w ogóle jak modelka pozuje, ustawia się:loveu::D Quote
Qeeriefire Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Jak zawodowa modelka :) Ładny banner . A co z galerią Sary i Axela :razz:? Przy okazji zaprosze do galerii Neli oraz Harrego i Kulki Quote
Yuveza Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Dziękuję, tym razem banerek zamówiłam bo już sama nie miałam pomysłu i też mi sie podoba:D a galeria czarnych.... sobie jest wstawię jakieś zdjęcia Axla:D wpadnę:D Quote
Aleksa. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Collie napisał(a):Znowu patyk :D Tutaj Doti wyszła pięknie Zgadzam się !:D śliczna .:loveu: i fajne miejsce na spacery.:D sama chodzisz na spacerki ? ;-) Quote
Recommended Posts