Yuveza Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Witam po raz pierwszy, dziękujemy:p oczywiście tutaj jest mój wątek;) http://www.dogomania.pl/threads/200785-westie_justa-Darmowa-grafika-na-zam%C3%B3wienie Quote
Guest papillonek Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 westie_justa napisał(a):Co? ja tam jestem Za ale nie wiem jakie są szanse na spotkanie się:P bo Łomża i Józefów to koło siebie nie są, chyba że z tą wystawą wypali:p Ale już Ci mówiłam na PW co wypali na 100% ;) Quote
Guest papillonek Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 westie_justa napisał(a):aaa, ale napisałaś ze w tym roku:D dlatego pytam, no ja się przestraszyłam jak ona wleciała do tej wody popływac, później ją grzałam i siedziała w bluzie:D ale dziś było nawet ciepło, ale szczerze mówiąc wątpie że sie zaziębi nigdy nawet jej zimno nie było:evil_lol: Ja nie wiem ,czy Sonię w ogóle kiedyś wsadzę,chyba ,że do jakiejś grzanej (Soni nawet w domu czasami zimno ) Quote
Yuveza Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Hhehe, a w zimę na 'golasa' chodziła :evil_lol: a nigdy nigdzie nie pływała? Quote
Guest papillonek Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 westie_justa napisał(a):Hhehe, a w zimę na 'golasa' chodziła :evil_lol: a nigdy nigdzie nie pływała? No i czym to się skończyło???? Quote
Yuveza Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 No tak.... na następną zimę będzie ubieranie, bez gadania :evil_lol: ale ma ten fajny płaszczyk i chyba dobrze się w nim czuje? Quote
Casablanca Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Pływakowa Doti świetna!!! Ja póki co czekam na czerwiec żeby zaliczyć pierwszą kąpiel w jeziorku :D Bo bym musiała wejść z nimi, bo Blanka w tym roku pierwszy raz będzie pływać. Quote
Evelynkaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='westie_justa']aaa, ale napisałaś ze w tym roku:D dlatego pytam, no ja się przestraszyłam jak ona wleciała do tej wody popływac, później ją grzałam i siedziała w bluzie:D ale dziś było nawet ciepło, ale szczerze mówiąc wątpie że sie zaziębi nigdy nawet jej zimno nie było:evil_lol: Alex w zeszłym roku nabawił się zapalenia pęcherza po takich kąpielach...no ale było brzydko i te powodzie. W tym roku zaliczył kąpiel już na początku kwietnia, potem zalicza panierkę w pachu dzięki czemu szybciutko wysycha i następnie jest głupawka gdzie dosycha do końca :P Więc spokojna głowa nic jej nie będzie. Tylko u nas kąpiel zazwyczaj jest na końcu spaceru :) http://www.fotoszok.pl/upload/1e4ee551.jpg super foteczka :D mój by się chyba nie odważył zjechać :D Nie używaj za każdym razem szamponu wybielającego bo on podobno wysusza włos, lepiej jakiś dla szorstkowłosego a wybielający dopiero jak faktycznie jest bardzo zbrudzona. :) Quote
Guest papillonek Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 westie_justa napisał(a):No tak.... na następną zimę będzie ubieranie, bez gadania :evil_lol: ale ma ten fajny płaszczyk i chyba dobrze się w nim czuje? Hmmm...Nie skarżyła się :p Quote
Guest papillonek Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='Evelynkaa']Alex w zeszłym roku nabawił się zapalenia pęcherza po takich kąpielach...no ale było brzydko i te powodzie. W tym roku zaliczył kąpiel już na początku kwietnia, potem zalicza panierkę w pachu dzięki czemu szybciutko wysycha i następnie jest głupawka gdzie dosycha do końca :P Więc spokojna głowa nic jej nie będzie. Tylko u nas kąpiel zazwyczaj jest na końcu spaceru :) http://www.fotoszok.pl/upload/1e4ee551.jpg super foteczka :D mój by się chyba nie odważył zjechać :D Nie używaj za każdym razem szamponu wybielającego bo on podobno wysusza włos, lepiej jakiś dla szorstkowłosego a wybielający dopiero jak faktycznie jest bardzo zbrudzona. :) U Nas też było zapalenie pęcherza,ale nie po pływaniu ,tylko po śniegu ;) Quote
Yuveza Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [quote name='Casablanca']Pływakowa Doti świetna!!! Ja póki co czekam na czerwiec żeby zaliczyć pierwszą kąpiel w jeziorku :D Bo bym musiała wejść z nimi, bo Blanka w tym roku pierwszy raz będzie pływać. Dzięki;) No to aby ten pierwszy raz był pozyrywny:D [quote name='Evelynkaa']Alex w zeszłym roku nabawił się zapalenia pęcherza po takich kąpielach...no ale było brzydko i te powodzie. W tym roku zaliczył kąpiel już na początku kwietnia, potem zalicza panierkę w pachu dzięki czemu szybciutko wysycha i następnie jest głupawka gdzie dosycha do końca :P Więc spokojna głowa nic jej nie będzie. Tylko u nas kąpiel zazwyczaj jest na końcu spaceru :) http://www.fotoszok.pl/upload/1e4ee551.jpg super foteczka :D mój by się chyba nie odważył zjechać :D Nie używaj za każdym razem szamponu wybielającego bo on podobno wysusza włos, lepiej jakiś dla szorstkowłosego a wybielający dopiero jak faktycznie jest bardzo zbrudzona. :) dzięki, mam szampon dla szorstkowłosych, dla westów, ale napisane jest 'delikatnie wybielający' ale jak go wykończę to kupię jakiś lepszy, ten był tak na szybko;) [quote name='papillonek']Hmmm...Nie skarżyła się :p :evil_lol: no i przynajmniej nie zmarzła;) Quote
Yuveza Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 O ktoś jeszcze zagląda:D wobec tego nie mam wykścia i wstawię fotki wczorajsze, a dziś trymowałam Dote i jej trochę głowę przyciełam;) zaraz do Was lecę;) Quote
Yuveza Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Mam kilka fotek;) Tutaj jemy kość A tutaj na wrzosowisku! C.D.N[/FONT] Quote
Yuveza Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]A tutaj po skubaniu.... i lekkim przycienciu uszek i głowy:oops: [/FONT] Quote
cockermaister Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 http://img808.imageshack.us/img808/3301/dscf0070s.jpg ale groźny pies :-o :evil_lol: Quote
ania90 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Doti na wionennym szalenstwie:) sliczna z niej dziewczynka:loveu: Quote
Yuveza Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 [quote name='cockermaister']http://img808.imageshack.us/img808/3301/dscf0070s.jpg ale groźny pies :-o :evil_lol: No! chciała zabić patyka!:evil_lol: [quote name='ania90']Doti na wionennym szalenstwie:) sliczna z niej dziewczynka:loveu: Dotulka dziekuje:D Quote
Recommended Posts