Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]I w końcu te zdjęcia z placu zabaw, takie aspekty agility;)

Na drewnianej ciuchci
[/FONT]

[SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]Ćwiczenie zwinności i szybkości na mostkach[/FONT]

[SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]CDN[/FONT]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki, szampon jest ciemno niebiski kiedy go nałożę robi się błękitny a później turkusowy i mam kolorową Dotkę;)
Zawsze jak jestem na spacerku to wracając zachodzimy do kolegów żeby się przywitali;)
To dobrze, a nowe jakieś tam będą...

Posted

.... u nas też :oops: ale chodzimy tam wieczorem i kiedy nikogo niema, ja wiem że nie powinnam, ale Dotka się tam świetnie bawi, plac jest ogrodzony to zamykam go i latamy z Dotką, a jak kogoś widze to się usuwam z terenu, pilnuję żeby nie było żadnych szkód przez nią wyrządzonych.

Posted

westie_justa napisał(a):
.... u nas też :oops: ale chodzimy tam wieczorem i kiedy nikogo niema, ja wiem że nie powinnam, ale Dotka się tam świetnie bawi, plac jest ogrodzony to zamykam go i latamy z Dotką, a jak kogoś widze to się usuwam z terenu, pilnuję żeby nie było żadnych szkód przez nią wyrządzonych.

A tam , też czasami chodze , ale żadko i tylko jak już Nela się wcześniej załatwi :D

Guest papillonek
Posted

Ufoludek :eviltong:
Jak się spotkamy na placyku to nasze dziewczyny będą miały zabawę :evil_lol:

Posted

hmm.. tak, w ogóle te dla dzieci ledwo co powstają, a co mówić o psach...
Byłoby super, ja jak wracam sobie ze spacerku (na ulicy) idę taką drogą i przy niej jest taki plac, zagrodzony i zamknięty, ale tak sobie myślę w sam raz do agility! są tam dwa pagórki można by pomiędzy nimi oprzeć mostek, a na środku jest drzewo z opartymi o nie deskami, takie jakby na zbudowanie mostków, huśtawek... ah...

Posted

U mnie niestety nie ma możliwości potajemnego wejścia. Na plac zabaw wychodzą okna z okolicznych bloków i zaraz by ktoś życzliwy doniósł gdzie trzeba że pieski się dobrze bawią. Są oczywiście place zabaw bardziej na uboczu np. w parku ale tam strach chodzić po zmroku no i mam do parku kawał drogi.

Posted

No tak jak jestem u babci w Warszawie to też nie ma jak bo tam to się ludzie bez przerwy kręcą, a tu to i tak nie tylko ja wchodzę z psem, raz poszłam i wchodząc z Dotką na plac minęłam się z Kobietą z dzieckiem i bassetem:evil_lol: zresztą znajomym bassetem;)

Posted

http://www.fotoszok.pl/upload/eb903911.jpg :loveu::loveu::loveu:

u mnie nie ma placu zabaw :placz: a szkoda bo chętnie bym z Koki tam chodziła bo ona tak lubi się huśtać. Na podwórku mam huśtawkę i Koki by mogła na niej cały czas przesiedzieć. A zawsze jak jade do weta to po drodze są zawsze dwa labladory i york i one zawsze siedzą na zjeżdżalni ( jeszcze się nie zdarzyło żeby ich nie było) :lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Co tam slychac?

[quote name='ania90']witam sie z Wami:)
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"] Witamy, witamy wszystko ok, dziękuję za odwiedzinki, w końcu wybraliśmy się nad 'Morskie oko' i mam kilka fotek mojej dzielnej pływaczki;)

[/FONT]