Yuveza Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]I w końcu te zdjęcia z placu zabaw, takie aspekty agility;) Na drewnianej ciuchci[/FONT] [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]Ćwiczenie zwinności i szybkości na mostkach[/FONT] [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]CDN[/FONT] Quote
Yuveza Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]I największa frajda na zjeżdżalni![/FONT] [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]Aż się kolejka zrobiła[/FONT] Quote
Yuveza Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]Pod prąd[/FONT] Quote
Yuveza Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]No chyba to wystarczająco dużo, ugasiłam pragnienie?[/FONT] Quote
Kasi i Lena Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Doti ma fajny szampon, widać gdzie jest już nałożony;) Koledzy świetni, imiona mają super:) Edit: z Gabi też fajnie. Jak dla mnie ugasiłaś pragnienie ale czekam na nowe:evil_lol: Quote
Yuveza Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Dzięki, szampon jest ciemno niebiski kiedy go nałożę robi się błękitny a później turkusowy i mam kolorową Dotkę;) Zawsze jak jestem na spacerku to wracając zachodzimy do kolegów żeby się przywitali;) To dobrze, a nowe jakieś tam będą... Quote
ania90 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 no jak zielono u Doti jest:) sesja sliczna a Doti jak krolewna wyglada:loveu: Quote
taxelina Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 http://www.fotoszok.pl/upload/92e3bcbb.jpg od razu lepsza mina niz ta w wannie :razz: Quote
Yuveza Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Tak, ta w wannie trochę jak wypłosz:evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Doti jak mknie na tym placu zabaw :D U nas , niestety , zakaz wprowadzania psów na placy zabaw Quote
Kasi i Lena Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 U nas też jest zakaz, szkoda bo widzę że Dotka się świetnie bawi:) Quote
Yuveza Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 .... u nas też :oops: ale chodzimy tam wieczorem i kiedy nikogo niema, ja wiem że nie powinnam, ale Dotka się tam świetnie bawi, plac jest ogrodzony to zamykam go i latamy z Dotką, a jak kogoś widze to się usuwam z terenu, pilnuję żeby nie było żadnych szkód przez nią wyrządzonych. Quote
Qeeriefire Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 westie_justa napisał(a):.... u nas też :oops: ale chodzimy tam wieczorem i kiedy nikogo niema, ja wiem że nie powinnam, ale Dotka się tam świetnie bawi, plac jest ogrodzony to zamykam go i latamy z Dotką, a jak kogoś widze to się usuwam z terenu, pilnuję żeby nie było żadnych szkód przez nią wyrządzonych. A tam , też czasami chodze , ale żadko i tylko jak już Nela się wcześniej załatwi :D Quote
Yuveza Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 To oczywiście, Dotka załatwia swoje sprawy przed lub po zabawie na placyku;) Kurczę mogliby zrobić jakiś plac dla psów:D! Quote
Guest papillonek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ufoludek :eviltong: Jak się spotkamy na placyku to nasze dziewczyny będą miały zabawę :evil_lol: Quote
Yuveza Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Oj tam ufoludek :eviltong: Taa, miałyby, bo się chyba nie spotkamy;) Quote
Qeeriefire Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Pewnie , że przydałby się taki plac zabaw dla psów , psy miałyby się z kimś pobawić , ale zanim takie powstaną :roll: Quote
Yuveza Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 hmm.. tak, w ogóle te dla dzieci ledwo co powstają, a co mówić o psach... Byłoby super, ja jak wracam sobie ze spacerku (na ulicy) idę taką drogą i przy niej jest taki plac, zagrodzony i zamknięty, ale tak sobie myślę w sam raz do agility! są tam dwa pagórki można by pomiędzy nimi oprzeć mostek, a na środku jest drzewo z opartymi o nie deskami, takie jakby na zbudowanie mostków, huśtawek... ah... Quote
Kasi i Lena Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 U mnie niestety nie ma możliwości potajemnego wejścia. Na plac zabaw wychodzą okna z okolicznych bloków i zaraz by ktoś życzliwy doniósł gdzie trzeba że pieski się dobrze bawią. Są oczywiście place zabaw bardziej na uboczu np. w parku ale tam strach chodzić po zmroku no i mam do parku kawał drogi. Quote
Yuveza Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 No tak jak jestem u babci w Warszawie to też nie ma jak bo tam to się ludzie bez przerwy kręcą, a tu to i tak nie tylko ja wchodzę z psem, raz poszłam i wchodząc z Dotką na plac minęłam się z Kobietą z dzieckiem i bassetem:evil_lol: zresztą znajomym bassetem;) Quote
cockermaister Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 http://www.fotoszok.pl/upload/eb903911.jpg :loveu::loveu::loveu: u mnie nie ma placu zabaw :placz: a szkoda bo chętnie bym z Koki tam chodziła bo ona tak lubi się huśtać. Na podwórku mam huśtawkę i Koki by mogła na niej cały czas przesiedzieć. A zawsze jak jade do weta to po drodze są zawsze dwa labladory i york i one zawsze siedzą na zjeżdżalni ( jeszcze się nie zdarzyło żeby ich nie było) :lol: Quote
Yuveza Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 http://www.fotoszok.pl/upload/eb903911.jpg trochę zaroślaczek;) No plac zabaw to fajna sprawa, dla nas to taka namiastka agility:D Quote
Yuveza Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='deer_1987']Co tam slychac? [quote name='ania90']witam sie z Wami:) [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"] Witamy, witamy wszystko ok, dziękuję za odwiedzinki, w końcu wybraliśmy się nad 'Morskie oko' i mam kilka fotek mojej dzielnej pływaczki;) [/FONT] Quote
Recommended Posts