Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć!
Oglądałam fotki Doti już wcześniej :) Jest naprawdę śliczna i zadbana :) A co do różowego koloru i jego przeciwników - tak samo można przyczepić się do niebieskiego, zielonego itd. kolor jak kolor :) Psu przecież i tak wszystko jedno, o ile jest mu wygodnie ;) Oczywiście nie jestem za przebieraniem psa, ale różowe szelki, smycz czy obroża na pewno nie są przebieraniem. I powiem szczerze, mi też bardzo podobają się różowe akcesoria, jednak prawie zawsze powstrzymuję się przed kupnem właśnie z powodu stereotypu, że różowy=idiotka. Do tego rano z psem wychodzi chłopak, który zastrzega sobie, że akcesoria mają nie rzucać się w oczy :P Ale, że niebieskie szelki w łapki, które ma teraz zostały raz przegryzione i zszyte a do tego trochę się znosiły, postanowiłam sprawić Nanie nowe, które też będą ładne i ... różowe :P tak więc wczoraj zamówiłam szelki mac leather, sądzę, że będą wygodniejsze, tylko boję się trochę, że szybko się zniszczą - miałam już obrożę tej firmy i po krótkim czasie zaczęła strasznie obłazić :( Używał ktoś z Was może szelek tej firmy?
A wracając do różowego - kiedyś strasznie napaliłam się na smycz flexi fashion xs w różową kratkę, ale była potwornie droga, więc znalazłam wersję petite elegance - identyczną tyle, że bez kratki i.... w końcu kupiłam czarną, bo bałam się, że będą się ze mnie śmiać na ulicy :P hehehe

Dawaj jakieś nowe zdjęcia Dotki! <3

Posted

alekseyka napisał(a):
Cześć!
Oglądałam fotki Doti już wcześniej :) Jest naprawdę śliczna i zadbana :) A co do różowego koloru i jego przeciwników - tak samo można przyczepić się do niebieskiego, zielonego itd. kolor jak kolor :) Psu przecież i tak wszystko jedno, o ile jest mu wygodnie ;) Oczywiście nie jestem za przebieraniem psa, ale różowe szelki, smycz czy obroża na pewno nie są przebieraniem. I powiem szczerze, mi też bardzo podobają się różowe akcesoria, jednak prawie zawsze powstrzymuję się przed kupnem właśnie z powodu stereotypu, że różowy=idiotka. Do tego rano z psem wychodzi chłopak, który zastrzega sobie, że akcesoria mają nie rzucać się w oczy :P Ale, że niebieskie szelki w łapki, które ma teraz zostały raz przegryzione i zszyte a do tego trochę się znosiły, postanowiłam sprawić Nanie nowe, które też będą ładne i ... różowe :P tak więc wczoraj zamówiłam szelki mac leather, sądzę, że będą wygodniejsze, tylko boję się trochę, że szybko się zniszczą - miałam już obrożę tej firmy i po krótkim czasie zaczęła strasznie obłazić :( Używał ktoś z Was może szelek tej firmy?
A wracając do różowego - kiedyś strasznie napaliłam się na smycz flexi fashion xs w różową kratkę, ale była potwornie droga, więc znalazłam wersję petite elegance - identyczną tyle, że bez kratki i.... w końcu kupiłam czarną, bo bałam się, że będą się ze mnie śmiać na ulicy :P hehehe

Dawaj jakieś nowe zdjęcia Dotki! <3

Witamy w galerii!:multi:!
Dziękuję w imieniu Dotki:D Staram się aby była zadbana, choć na początku ja goliłam niestety, teraz tylko trymowanie!
A co do różu, to ja chyba poszłam tym stereotypem od szczeniaka różowy=dziewczynka. I też chyba chciałam aby płeć była prawidłowo odbierana:roll: Ja nie jestem dorosła i do tego nie wyglądam na swój wiek, więc nie wiem co tam sobie ludzie myślą jak widzą mnie z białym pieskiem z różowymi szeleczkami w kratką.. ale tak naprawdę to co mnie to co inni powiedzą, aczkolwiek gdybym miała psa (chłopaka) nie ubrałabym go w róż, choćby to że jak ktoś by spojrzał to od razu mógłby zobaczyć że to jest chłopak, (chyba ze pies miałby długą firanką z sierści, ale w różu) mogli by się wtedy śmiać. Ale teraz sie nie ograniczam do różu, bo Dotka w innych kolorkach też wygląda ładnie, a tą flexi w kratkę, to też mi się strasznie podobała, ale też strasznie droga, a teraz mam rozciąganą jakąś z TESCO kupili moi rodzice, a różową, bo były tylko 2 kolory róż i czerwień, więc wiadomo że róż, ona i tak nie jest często używana;)
A Mac leather widziałam takie, i tez chyba się na ni kiedyś skuszę, już dawno mam je w planach, ale na razie szukam czegoś błękitnego:D

Dzięki że wpadłyście z Naną, i zapraszamy częściej, a fotki jakie będą;) Macie galerie?

Posted

Wierz mi ze nie tylko ty wyglądasz na swoj wiek - ja wyglądam na 1 gimnazjum... mialam kilka nieprzyjemnosci w sklepach gdy kupowalam alkohol (a jestem osobą pelnoletnia juz od dluzszego czasu). Wzrost, pies przy boku i styl ubioru i biorą mnie za gimnazjum i smieszne uwagi w sklepie m.in "Przyjdź po mamusie to ci sprzedamy piwo" a ja wyjęlam dowód "yyy przepraszam Panią najmocniej" :evil_lol:

Posted

Ja właśnie też nie nosiłam przeważnie - z myślą "bo po co" to miałam pare akcji tego typu czy chociażby afery że niepełnoletnia kupuje piwo, rozmowy z ochroniarzami, zaczełam nosic jest spokoj ale czasem lubie posluchac hasła w tym stylu. Ostatnio jak byłam w jednym z osiedlowych sklepów to usłyszałam gdy stałam przy ladzie a jeden pan do drugiego wołał "Ej ty popatrz co sie teraz porobilo zeby gimnazjalisci juz pili wódke" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a potem pokazałam dowód "Podróbka?" chwila ciszy "A przepraszam Panią najmocniej" :eviltong:

Posted

Ja ostatnio piwo kupowałam w sklepie, sprzedawczyni mnie zna wie ile mam lat, za mną przy kasie stała mamusia z córką i komentowała że co za sklep w którym alkohol dzieciom sprzedają:evil_lol: Powiedziałam pani że to miło że się interesuje sprzedażą alkoholu nieletnim ale ja swoje lata mam już dawno, pani z rozmowy wywnioskowała że jednak muszę być nieco starsza i stała cała czerwona nie odzywając się więcej:)

Justa kiedy nowe fotki Doti?

Posted

OOooo!!! coś rzeczywiście fotek nie ma :evil_lol:
Ale już wstawiam wasze upragnione fotki:D i dzięki że pamiętacie o nas;)
Mam takie 2 kolaże, a jesli wolicie osobne fotki to dajcie znać, ale mam....
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]"Zielona sesja!"[/FONT]

i
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Sesja "jak z wystawy" z moją Championką:D[/FONT]

Później wstawię zdjęcia z placu zabaw jak Dotka z Gabi szalały;)

Posted

Collie napisał(a):
Ale zielono :)
A Doti to pozowanie ma w jednym pazurku :D

Zapraszamy do nas

Dziękujemy, chyba się starała:D
wpadniemy;)

Aleksandra95 napisał(a):
no śliczna .:D

Dziękujemy
kaskaSz napisał(a):
Zielona sesja superowa! To jest zdecydowanie kolor dla niej!

Dziękujemy, muszę znaczy się kupić jej coś zielonego:D

Posted

westie_justa napisał(a):
Witamy w galerii!:multi:!
Dziękuję w imieniu Dotki:D Staram się aby była zadbana, choć na początku ja goliłam niestety, teraz tylko trymowanie!
A co do różu, to ja chyba poszłam tym stereotypem od szczeniaka różowy=dziewczynka. I też chyba chciałam aby płeć była prawidłowo odbierana:roll: Ja nie jestem dorosła i do tego nie wyglądam na swój wiek, więc nie wiem co tam sobie ludzie myślą jak widzą mnie z białym pieskiem z różowymi szeleczkami w kratką.. ale tak naprawdę to co mnie to co inni powiedzą, aczkolwiek gdybym miała psa (chłopaka) nie ubrałabym go w róż, choćby to że jak ktoś by spojrzał to od razu mógłby zobaczyć że to jest chłopak, (chyba ze pies miałby długą firanką z sierści, ale w różu) mogli by się wtedy śmiać. Ale teraz sie nie ograniczam do różu, bo Dotka w innych kolorkach też wygląda ładnie, a tą flexi w kratkę, to też mi się strasznie podobała, ale też strasznie droga, a teraz mam rozciąganą jakąś z TESCO kupili moi rodzice, a różową, bo były tylko 2 kolory róż i czerwień, więc wiadomo że róż, ona i tak nie jest często używana;)
A Mac leather widziałam takie, i tez chyba się na ni kiedyś skuszę, już dawno mam je w planach, ale na razie szukam czegoś błękitnego:D

Dzięki że wpadłyście z Naną, i zapraszamy częściej, a fotki jakie będą;) Macie galerie?

:)
Są też Mac Leather błękitne :D
Nie mamy galerii na razie z racji tego, że Nana miała poważną wpadkę z fryzjerem i czekamy aż odrośnie... A później na pewno coś się wymyśli! No i oczywiście zmieniamy fryzjera :)

Ja dopóki nie skończyłam 18 lat zawsze kupowałam bez problemu fajki i alkohol, a odkąd miałam już dowód to jakoś dziwnym trafem dużo osób o niego pytało :P W kwietniu kończę 23 lata, ale jak idę po papierosy zawsze biorę dowód, bo ostatnio sprzedawczyni znowu żądała okazania dokumentu :P Co prawda powiedziała "legitymację studencką czy coś" - chyba po prostu mieli wpadkę z nieletnimi i się pilnują :)

Posted

alekseyka napisał(a):
:)
Są też Mac Leather błękitne :D

Tak wiem, ale to taki jasny ... niebieski, ja wolałabym coś intensywnego!:eviltong:
Saththa napisał(a):
Doti świetnie w zieleni :loveu:

deer_1987 napisał(a):
Tak zielona fajna :loveu:

Dziękujemy, przekażę jej;)

Posted

[SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]To jeszcze zdjęcie z kąpieli[/FONT]

[SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]A to koledzy z sąsiedztwa Bronek gończy słowacki i Franek foxowaty. Znają się od szczeniaka, czasami spotykamy ich na spacerze, wtedy to bawią się, ze aż nie mogą Dotki złapać, tylko co przyjdzie to zraz rusza w pogoń za jednym z nich! Z Bronkiem i Frankiem mieszka jeszcze taki mały psiak, który doszedł do ich duetu i powstało trio, ale zazwyczaj trzyma się domu i nie bawi razem z nimi.[/FONT]

[SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]Bronek[/FONT]

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]I Franek z tym mały psiakiem taki russelowaty, nie wiem jak ma na imię bo rzadko się pokazuje;)[/FONT]