cocker_damian Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 łoł jaka fajna ta Dotka! http://www.fotoszok.pl/upload/88cce770.jpg Quote
alekseyka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Cześć! Oglądałam fotki Doti już wcześniej :) Jest naprawdę śliczna i zadbana :) A co do różowego koloru i jego przeciwników - tak samo można przyczepić się do niebieskiego, zielonego itd. kolor jak kolor :) Psu przecież i tak wszystko jedno, o ile jest mu wygodnie ;) Oczywiście nie jestem za przebieraniem psa, ale różowe szelki, smycz czy obroża na pewno nie są przebieraniem. I powiem szczerze, mi też bardzo podobają się różowe akcesoria, jednak prawie zawsze powstrzymuję się przed kupnem właśnie z powodu stereotypu, że różowy=idiotka. Do tego rano z psem wychodzi chłopak, który zastrzega sobie, że akcesoria mają nie rzucać się w oczy :P Ale, że niebieskie szelki w łapki, które ma teraz zostały raz przegryzione i zszyte a do tego trochę się znosiły, postanowiłam sprawić Nanie nowe, które też będą ładne i ... różowe :P tak więc wczoraj zamówiłam szelki mac leather, sądzę, że będą wygodniejsze, tylko boję się trochę, że szybko się zniszczą - miałam już obrożę tej firmy i po krótkim czasie zaczęła strasznie obłazić :( Używał ktoś z Was może szelek tej firmy? A wracając do różowego - kiedyś strasznie napaliłam się na smycz flexi fashion xs w różową kratkę, ale była potwornie droga, więc znalazłam wersję petite elegance - identyczną tyle, że bez kratki i.... w końcu kupiłam czarną, bo bałam się, że będą się ze mnie śmiać na ulicy :P hehehe Dawaj jakieś nowe zdjęcia Dotki! <3 Quote
Kasi i Lena Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ja mam szelki tej firmy już ponad rok i nic się z nimi nie dzieje, obroże też miałam ale suka mi ją pogryzła. Quote
Coffee&Nera Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ja też mam te szelki tylko że mi z nich suczka wychodzi bo to są quardy. Quote
Yuveza Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 alekseyka napisał(a):Cześć! Oglądałam fotki Doti już wcześniej :) Jest naprawdę śliczna i zadbana :) A co do różowego koloru i jego przeciwników - tak samo można przyczepić się do niebieskiego, zielonego itd. kolor jak kolor :) Psu przecież i tak wszystko jedno, o ile jest mu wygodnie ;) Oczywiście nie jestem za przebieraniem psa, ale różowe szelki, smycz czy obroża na pewno nie są przebieraniem. I powiem szczerze, mi też bardzo podobają się różowe akcesoria, jednak prawie zawsze powstrzymuję się przed kupnem właśnie z powodu stereotypu, że różowy=idiotka. Do tego rano z psem wychodzi chłopak, który zastrzega sobie, że akcesoria mają nie rzucać się w oczy :P Ale, że niebieskie szelki w łapki, które ma teraz zostały raz przegryzione i zszyte a do tego trochę się znosiły, postanowiłam sprawić Nanie nowe, które też będą ładne i ... różowe :P tak więc wczoraj zamówiłam szelki mac leather, sądzę, że będą wygodniejsze, tylko boję się trochę, że szybko się zniszczą - miałam już obrożę tej firmy i po krótkim czasie zaczęła strasznie obłazić :( Używał ktoś z Was może szelek tej firmy? A wracając do różowego - kiedyś strasznie napaliłam się na smycz flexi fashion xs w różową kratkę, ale była potwornie droga, więc znalazłam wersję petite elegance - identyczną tyle, że bez kratki i.... w końcu kupiłam czarną, bo bałam się, że będą się ze mnie śmiać na ulicy :P hehehe Dawaj jakieś nowe zdjęcia Dotki! <3 Witamy w galerii!:multi:! Dziękuję w imieniu Dotki:D Staram się aby była zadbana, choć na początku ja goliłam niestety, teraz tylko trymowanie! A co do różu, to ja chyba poszłam tym stereotypem od szczeniaka różowy=dziewczynka. I też chyba chciałam aby płeć była prawidłowo odbierana:roll: Ja nie jestem dorosła i do tego nie wyglądam na swój wiek, więc nie wiem co tam sobie ludzie myślą jak widzą mnie z białym pieskiem z różowymi szeleczkami w kratką.. ale tak naprawdę to co mnie to co inni powiedzą, aczkolwiek gdybym miała psa (chłopaka) nie ubrałabym go w róż, choćby to że jak ktoś by spojrzał to od razu mógłby zobaczyć że to jest chłopak, (chyba ze pies miałby długą firanką z sierści, ale w różu) mogli by się wtedy śmiać. Ale teraz sie nie ograniczam do różu, bo Dotka w innych kolorkach też wygląda ładnie, a tą flexi w kratkę, to też mi się strasznie podobała, ale też strasznie droga, a teraz mam rozciąganą jakąś z TESCO kupili moi rodzice, a różową, bo były tylko 2 kolory róż i czerwień, więc wiadomo że róż, ona i tak nie jest często używana;) A Mac leather widziałam takie, i tez chyba się na ni kiedyś skuszę, już dawno mam je w planach, ale na razie szukam czegoś błękitnego:D Dzięki że wpadłyście z Naną, i zapraszamy częściej, a fotki jakie będą;) Macie galerie? Quote
Coffee&Nera Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Wierz mi ze nie tylko ty wyglądasz na swoj wiek - ja wyglądam na 1 gimnazjum... mialam kilka nieprzyjemnosci w sklepach gdy kupowalam alkohol (a jestem osobą pelnoletnia juz od dluzszego czasu). Wzrost, pies przy boku i styl ubioru i biorą mnie za gimnazjum i smieszne uwagi w sklepie m.in "Przyjdź po mamusie to ci sprzedamy piwo" a ja wyjęlam dowód "yyy przepraszam Panią najmocniej" :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 heheheh, a co ja mam powiedzieć jak już stara baba ze mnie a pytania o dowód bardzo często się zdarzają a zwykle dowodu nie noszę przy sobie:) Quote
Coffee&Nera Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ja właśnie też nie nosiłam przeważnie - z myślą "bo po co" to miałam pare akcji tego typu czy chociażby afery że niepełnoletnia kupuje piwo, rozmowy z ochroniarzami, zaczełam nosic jest spokoj ale czasem lubie posluchac hasła w tym stylu. Ostatnio jak byłam w jednym z osiedlowych sklepów to usłyszałam gdy stałam przy ladzie a jeden pan do drugiego wołał "Ej ty popatrz co sie teraz porobilo zeby gimnazjalisci juz pili wódke" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a potem pokazałam dowód "Podróbka?" chwila ciszy "A przepraszam Panią najmocniej" :eviltong: Quote
Kasi i Lena Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ja ostatnio piwo kupowałam w sklepie, sprzedawczyni mnie zna wie ile mam lat, za mną przy kasie stała mamusia z córką i komentowała że co za sklep w którym alkohol dzieciom sprzedają:evil_lol: Powiedziałam pani że to miło że się interesuje sprzedażą alkoholu nieletnim ale ja swoje lata mam już dawno, pani z rozmowy wywnioskowała że jednak muszę być nieco starsza i stała cała czerwona nie odzywając się więcej:) Justa kiedy nowe fotki Doti? Quote
junoo Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 zabłocona, ale szczęśliwa :) http://www.fotoszok.pl/upload/7e28a6c0.jpg pozdrawiamy wiosennie :D Quote
chi23 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Jesteśmy, pamiętamy o was:eviltong: Tylko fotki jakieś nowe...:hmmmm: I coś na blogu zastój..:diabloti: Quote
Yuveza Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 OOooo!!! coś rzeczywiście fotek nie ma :evil_lol: Ale już wstawiam wasze upragnione fotki:D i dzięki że pamiętacie o nas;) Mam takie 2 kolaże, a jesli wolicie osobne fotki to dajcie znać, ale mam.... [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]"Zielona sesja!"[/FONT] i [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Sesja "jak z wystawy" z moją Championką:D[/FONT] Później wstawię zdjęcia z placu zabaw jak Dotka z Gabi szalały;) Quote
Qeeriefire Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Ale zielono :) A Doti to pozowanie ma w jednym pazurku :D Zapraszamy do nas Quote
kaskaSz Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Zielona sesja superowa! To jest zdecydowanie kolor dla niej! Quote
Yuveza Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Collie napisał(a):Ale zielono :) A Doti to pozowanie ma w jednym pazurku :D Zapraszamy do nas Dziękujemy, chyba się starała:D wpadniemy;) Aleksandra95 napisał(a):no śliczna .:D Dziękujemy kaskaSz napisał(a):Zielona sesja superowa! To jest zdecydowanie kolor dla niej! Dziękujemy, muszę znaczy się kupić jej coś zielonego:D Quote
Kasi i Lena Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Justa, sesja zielona cudowna, Doti ślicznie w zieleni. Quote
alekseyka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 westie_justa napisał(a):Witamy w galerii!:multi:! Dziękuję w imieniu Dotki:D Staram się aby była zadbana, choć na początku ja goliłam niestety, teraz tylko trymowanie! A co do różu, to ja chyba poszłam tym stereotypem od szczeniaka różowy=dziewczynka. I też chyba chciałam aby płeć była prawidłowo odbierana:roll: Ja nie jestem dorosła i do tego nie wyglądam na swój wiek, więc nie wiem co tam sobie ludzie myślą jak widzą mnie z białym pieskiem z różowymi szeleczkami w kratką.. ale tak naprawdę to co mnie to co inni powiedzą, aczkolwiek gdybym miała psa (chłopaka) nie ubrałabym go w róż, choćby to że jak ktoś by spojrzał to od razu mógłby zobaczyć że to jest chłopak, (chyba ze pies miałby długą firanką z sierści, ale w różu) mogli by się wtedy śmiać. Ale teraz sie nie ograniczam do różu, bo Dotka w innych kolorkach też wygląda ładnie, a tą flexi w kratkę, to też mi się strasznie podobała, ale też strasznie droga, a teraz mam rozciąganą jakąś z TESCO kupili moi rodzice, a różową, bo były tylko 2 kolory róż i czerwień, więc wiadomo że róż, ona i tak nie jest często używana;) A Mac leather widziałam takie, i tez chyba się na ni kiedyś skuszę, już dawno mam je w planach, ale na razie szukam czegoś błękitnego:D Dzięki że wpadłyście z Naną, i zapraszamy częściej, a fotki jakie będą;) Macie galerie? :) Są też Mac Leather błękitne :D Nie mamy galerii na razie z racji tego, że Nana miała poważną wpadkę z fryzjerem i czekamy aż odrośnie... A później na pewno coś się wymyśli! No i oczywiście zmieniamy fryzjera :) Ja dopóki nie skończyłam 18 lat zawsze kupowałam bez problemu fajki i alkohol, a odkąd miałam już dowód to jakoś dziwnym trafem dużo osób o niego pytało :P W kwietniu kończę 23 lata, ale jak idę po papierosy zawsze biorę dowód, bo ostatnio sprzedawczyni znowu żądała okazania dokumentu :P Co prawda powiedziała "legitymację studencką czy coś" - chyba po prostu mieli wpadkę z nieletnimi i się pilnują :) Quote
Yuveza Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 alekseyka napisał(a)::) Są też Mac Leather błękitne :D Tak wiem, ale to taki jasny ... niebieski, ja wolałabym coś intensywnego!:eviltong: Saththa napisał(a):Doti świetnie w zieleni :loveu: deer_1987 napisał(a):Tak zielona fajna :loveu: Dziękujemy, przekażę jej;) Quote
Yuveza Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]To jeszcze zdjęcie z kąpieli[/FONT] [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]A to koledzy z sąsiedztwa Bronek gończy słowacki i Franek foxowaty. Znają się od szczeniaka, czasami spotykamy ich na spacerze, wtedy to bawią się, ze aż nie mogą Dotki złapać, tylko co przyjdzie to zraz rusza w pogoń za jednym z nich! Z Bronkiem i Frankiem mieszka jeszcze taki mały psiak, który doszedł do ich duetu i powstało trio, ale zazwyczaj trzyma się domu i nie bawi razem z nimi.[/FONT] [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]Bronek[/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]I Franek z tym mały psiakiem taki russelowaty, nie wiem jak ma na imię bo rzadko się pokazuje;)[/FONT] Quote
Recommended Posts