ania90 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 ja mojego mieszanca onka palcami trymuje bo robi mi sie to lepiej niz grzebieniami, furminatorem poniewaz ma strasznie duzy podszorstek Quote
Coffee&Nera Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 My tu pierwszy ale nie ostatni raz! Śliczna Psinka :D:D Co do trymowania - jak sie nie znasz idź najlepiej do salonu - pomogą podpowiedzą, sama kompletnie nie wiedziałam jak sie wziąć za siersc psa bo kupowalam szampony ktore jej włos wysuszały a poszłam do salonu to mi powiedzieli co i jak i wszystko już wiem :) I kupuje teraz szampony dla intensywnosci rudej siersci i jest piękna super siersc i delikatna skóra. Co do obróż - bo widziałam na wątku obrożowym - w kolekcji nie ma nic fajnego - sama miałam i wiem co to znaczy - podliczyłam jeszcze jakis rok temu ile wtedy (bo juz nie kupuje) wydawałam na to i aż rozbolała mnie glowa jakie to ceny i co można za to kupic - psu i tak to obojętne w czym chodzi a obroże bardzo znanych firm coraz bardziej się pogarszają jakością ;) Quote
Yuveza Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Witamy serdecznie :multi:! A jakiego masz psiaka? i macie galerie? JA akurat takich znanych firm to nie mam... jakieś z zoologa Chaby, Hiltony i tak dalej;) To zapraszamy częściej:D pozdrawiamy! Quote
Coffee&Nera Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Nie galeri nie mam - narazie nie planuje zakladac ;) Ja mialam kilka rogzów (zawiodłam się jednak na marce i to bardzo), teraz mam wylącznie Red Dingo - Rogzy wysprzedawałam na allegro. Jakość maja fatalną - wczesniej byly o wiele lepsze rogzy ;) Quote
cockermaister Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Zapraszamy do naszej galeri na urodzinowe fotki ;) Quote
Yuveza Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Coffee&Nera napisał(a):Nie galeri nie mam - narazie nie planuje zakladac ;) Ja mialam kilka rogzów (zawiodłam się jednak na marce i to bardzo), teraz mam wylącznie Red Dingo - Rogzy wysprzedawałam na allegro. Jakość maja fatalną - wczesniej byly o wiele lepsze rogzy ;) Szkoda, a jaką masz pociechę? Collie napisał(a):ładnie Dotka wygląda , a te oczka :loveu: Dziękujemy:D cockermaister napisał(a):Zapraszamy do naszej galeri na urodzinowe fotki ;) Już lecę:D! Quote
Yuveza Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Nie wiem czy wiecie ale niedawno kupiłam Dotce szeleczki i smyczkę, nie różową zaraz zobaczycie:D Quote
chi23 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ja widziałam na wątku obrożowym. Fajnie że juz nie różowe;) Quote
Yuveza Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Szeleczki są brązowe i skórzane:p i co! Nie tylko róż teraz ma Dotka:D ma swoje 'myśliwskie' szelki Kilka fotek, a w niedzielę idę chyba nad 'Morskie Oko' (takie jeziorko) i będą foty![/FONT] Quote
Yuveza Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 chi23 napisał(a):Ja widziałam na wątku obrożowym. Fajnie że juz nie różowe;) Tak teraz się szykuje na jakiś błękit:D ( a co w różu aż tak źle?) Aleksandra95 napisał(a):mój tymczasowicz ma takie czerwone .:D Hehe, Benio, one są fajne nawet wygodne i mocne:D Quote
Yuveza Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Zrobiłam taki kolaż ze zdjęć których nie wstawiałam;) powiedzcie czy podoba Wam się takie coś? Quote
Guest papillonek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 No to wpadam raz na tydzień,ale zawsze :) Dotka jak zwykle ładna pozdrawiamy :) Quote
Coffee&Nera Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 westie_justa napisał(a):Szkoda, a jaką masz pociechę Kundelke która troche przypomina połączenie pekińczyka z jamnikiem ;) Quote
Yuveza Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Coffee&Nera napisał(a):Kundelke która troche przypomina połączenie pekińczyka z jamnikiem ;) aha, to pozdrów ją od nas;) deer_1987 napisał(a):Ale fajna usmiechnieta! ona na spacerku zawsze jest usmiechnięta:D Quote
ania90 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 jak zwsze ladniutka Dotka:loveu: no raczej kazdy pies na spacerze jest szczesliwy:) Quote
Yorkomanka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 a ja ci mówię że nie karzdy Urwis na przykład nie jest :P Fajne fotki ;) Quote
chi23 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Hej Dotki;) Ja bym widziała Doti następnym razem w czymś turkusowym jak już jesteśmy przy kolorach:cool3: Quote
barberry Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='westie_justa']Zrobiłam taki kolaż ze zdjęć których nie wstawiałam;) powiedzcie czy podoba Wam się takie coś? http://www.fotoszok.pl/upload/c7c717da.jpg Z tego kolażu zdjęcie w prawym górnym rogu świetne! :D:D Jaka radość! :) Pozdrawiamy! Quote
Yuveza Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 chi23 napisał(a):Hej Dotki;) Ja bym widziała Doti następnym razem w czymś turkusowym jak już jesteśmy przy kolorach:cool3: Hej:multi: Chyba czytasz w moich myślach! właśnie myślę nad czymś turkusowym (to mój ulubiony kolorek:loveu:) Dotka by chyba ładnie wyglądała:D tylko to trudno dostępny kolor, chyba że jakiś błękit:cool1: barberry napisał(a):Z tego kolażu zdjęcie w prawym górnym rogu świetne! :D:D Jaka radość! :) Pozdrawiamy! Dziękujemy;) tak ten uśmiech! My także pozdrawiamy:D Quote
Guest Fusiafusia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Cześć Justyna! :multi: http://www.fotoszok.pl/upload/c7c717da.jpg Jakie śliczne!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts