Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak uwielbiam robić jej tam sesje:D a mam te pole w sumie zaraz na początku lasu:evil_lol: dziękuję ta opona jest taki urozmaiceniem, oczywiście zawsze są też nagrody:D

Posted

hmm... mam kilka takich no.. nie wiem mogę wstawić ale zapraszam później do Sary i Axla mam nowe foty głównie jego a Dotka gdzie nie gdzie sie poniewiera;)

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Dziękuję:D a teraz nowa Dawka zdjęć:D Tata poszedł na rower i wziął Axla a ja wzięłam na spacer dziewczyny;)[/FONT]

Posted

Byłam jeszcze dzisiaj w Promenadzie i przecież nie obyłoby się bez wejścia do KAKADU :D
Kupiłam Dotce ciasteczka na wagę, jakieś 600g z kawałkiem jedne z chlorofilem a drugi jakieś inne;) (pudełka moje)

Posted

miałam banerek łączony Dotka, i Sara i Axel i były linki, ale jakoś dla mnie te 500pikseli to za mało :shake: a Dotusia jest tak osobista moja, a czarnuchy no... Dotka jest taka tylko wyłącznie moja że ja mniej więcej decyduje o różnych rzeczach z nią związanych a o czarnych bardziej rodzice... i mam banerek mojej psiny... miałam banerek nawet nie 500 tylko 550 ale nie wiem czy mod nie złapię jak by się udało jakoś skomponować to byłoby fajnie.. a tak..
ale znajdziecie galerię w kundelkach:D