NightQueen Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 westie_justa napisał(a):witaj NightQueen :D Dziękujemy, już skończyłam z goleniem, na szczęście;) a to z kolorami to już wyjaśnione po prostu różnie można odebrać coś z postów i zdjęc a inaczej face to face ;) Szkoda że nie ma więcej włosów na nogach, lepiej by się prezentowało ;) ale na pewno będzie jeszcze lepiej wyglądać po kilku trymowaniach jak się myśli co się pisze to nie ma problemu z tym jak ktoś cię odbiera. Quote
Yuveza Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 tak pewnie gdzieś po 3 trymowaniu włosy będą w porządku;) Quote
Pieseczkowo Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Zawsze wyglada lepiej wiecej niż mniej. Ja bardziej bym sie martwila grzbieciorkiem Dotki niz nogami bo tam zawsze mozna podtapirowac i od razu jaka objętość,ale na wwszystko przyjdzie czas i trzeba mieć nadzieję,że za ktoryms razem będzie już fajnie :) Dobrze,że glowa jeszcze jakoś wyglada xD Quote
Yuveza Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Według mnie głowa jest super. Mam fotki po czesaniu, jutro wstawię;) Quote
NightQueen Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Pieseczkowo napisał(a):Zawsze wyglada lepiej wiecej niż mniej. Ja bardziej bym sie martwila grzbieciorkiem Dotki niz nogami bo tam zawsze mozna podtapirowac i od razu jaka objętość,ale na wwszystko przyjdzie czas i trzeba mieć nadzieję,że za ktoryms razem będzie już fajnie :) Dobrze,że glowa jeszcze jakoś wyglada xD co racja to racja, ale ja mam takie upodobanie do włochatych nóg westów :loveu: chociaż przy psach bez papierów naprawdę trudno jest znaleźć takiego który miałby dużo włosów na nogach (przynajmniej w moich okolicach) Quote
Yuveza Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Trochę zdjęć z sesji mojej panny.[/FONT] Quote
chi23 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 NightQueen napisał(a):A jak moja suka ma obroże w moro to co chce z niej zrobić wojskowego? jak ma obroże w kolce to co punka? ma też obroże w kwiatki,kropki, paski, kości, łaty krwie itd. itd... w sumie sztuk 17 i co kupując jej jakąś obrożę muszę z niej robić "coś"? nie mogę kupić tego bo akurat mi się podoba? Owszem to mój wymysł, dziwactwo czy nazywaj jak to chcesz, że kupuje psu mnóstwo rzeczy bez których spokojnie mogłaby żyć, ale jest to tylko i wyłącznie moja sprawa (podobnie dziewczyn) więc nie widzę powodu dlaczego miałabym temu zaprzestać? dlatego że ty tak sądzisz? Kupuję też tony torebek i butów dla siebie no i co? jest to moja przyjemność i nie mam zamiaru zaprzestać tego robić, twój pies może mieć 1 obroże a nawet pół, ale my nie wchodzimy do ciebie z pretensjami o to że masz tylko 1 obrożę więc ty nie rób tego tutaj. Jakby z tej strony na to spojrzeć, to ludzie nie powinni mieć żadnych pasji ani zainteresowań - bo przecież to nie jest niezbędne do życia:mdleje: Pies powiniem mieć całe życie jedną obrożę, bo jest mu wszystko jedno w czym chodzi, i to najlepiej z czarnej skóry bo kwiatki czy róż to robienie z psa idioty..no ręce opadają:mdleje:Niestety sporo osób tak myśli.. Quote
Kasi i Lena Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 chi23 napisał(a):Jakby z tej strony na to spojrzeć, to ludzie nie powinni mieć żadnych pasji ani zainteresowań - bo przecież to nie jest niezbędne do życia:mdleje: Pies powiniem mieć całe życie jedną obrożę, bo jest mu wszystko jedno w czym chodzi, i to najlepiej z czarnej skóry bo kwiatki czy róż to robienie z psa idioty..no ręce opadają:mdleje:Niestety sporo osób tak myśli.. Muszę powiedzieć moim sukom że robię z nich idiotki bo one biedne pewnie nie zwróciły uwagi że obroże kwieciste mają:lol::lol::lol: Doti pięknie wygląda, normalnie nie mogę się na nią napatrzeć. Po tym trymowaniu wygląda jak szczeniaczek taki ma słodki pyszczek. Quote
Casablanca Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Widzę, że tu jakaś kłutnia? :D Śliczna sesyjka, a na niej śliczna psinka-Doti :) Pozdrowionka! Quote
chi23 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Kasi i Lena napisał(a):Muszę powiedzieć moim sukom że robię z nich idiotki bo one biedne pewnie nie zwróciły uwagi że obroże kwieciste mają:lol::lol::lol: Doti pięknie wygląda, normalnie nie mogę się na nią napatrzeć. Po tym trymowaniu wygląda jak szczeniaczek taki ma słodki pyszczek. Ale ja nie mówię że robisz z nich idiotki bo chodzą w kwiatkach, wręcz przeciwnie. Chodzi mi tylko o to że jak np. papillonkowi się nie podoba róż na psach to nie znaczy że wszyscy mają przestać kupować różowe rzeczy, nie chciałam nikogo obrażać.. Quote
Kasi i Lena Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 chi23 napisał(a):Ale ja nie mówię że robisz z nich idiotki bo chodzą w kwiatkach, wręcz przeciwnie. Chodzi mi tylko o to że jak np. papillonkowi się nie podoba róż na psach to nie znaczy że wszyscy mają przestać kupować różowe rzeczy, nie chciałam nikogo obrażać.. Ależ ja rozumiem że to nie Ty tak sądzisz, ja się tylko śmieje że muszę suki powiadomić że ktoś może stwierdzić że robię z nich idiotki;) Quote
chi23 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Kasi i Lena napisał(a):Ależ ja rozumiem że to nie Ty tak sądzisz, ja się tylko śmieje że muszę suki powiadomić że ktoś może stwierdzić że robię z nich idiotki;) Już myślałam że na poważnie:lol: Quote
Kasi i Lena Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nie, ja po prostu mam takie głupie poczucie humoru;) Quote
chi23 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Kasi i Lena napisał(a):Nie, ja po prostu mam takie głupie poczucie humoru;) Co za samokrytyka:evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 http://www.fotoszok.pl/upload/854d12ae.jpg wg. mnie to jest najlepsze ;) [quote name='chi23']Jakby z tej strony na to spojrzeć, to ludzie nie powinni mieć żadnych pasji ani zainteresowań - bo przecież to nie jest niezbędne do życia:mdleje: Pies powiniem mieć całe życie jedną obrożę, bo jest mu wszystko jedno w czym chodzi, i to najlepiej z czarnej skóry bo kwiatki czy róż to robienie z psa idioty..no ręce opadają:mdleje:Niestety sporo osób tak myśli.. dlatego też mnie to tak irytuje, mamy XXI wiek, a nie średniowiecze :cool3: Po za tym co komu do tego ile i na co ja wydaję pieniądze, jeszcze mi tego brakuje żebym miała się komuś spowiadać ze wszystkiego i tłumaczyć się dlaczego, daną rzecz kupiłam... może jeszcze powinnam się pytać czy mogę to kupić? tylko nie wiem kogo mam pytać? psa czy mu nie przeszkadza obroża w kwiatki? czy robić ankietę na forum? Quote
Yuveza Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='Casablanca']Widzę, że tu jakaś kłutnia? :D Śliczna sesyjka, a na niej śliczna psinka-Doti :) Pozdrowionka! Dziękujemy Dotusia, teraz jest już po kąpieli! [quote name='NightQueen']http://www.fotoszok.pl/upload/854d12ae.jpg wg. mnie to jest najlepsze ;) Dziękuję:D I już temat zamknięty, bo ja zdjęcia wstawiam, a wy co? Quote
Kasi i Lena Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Przepraszam już nie będę pisać nie na temat, w jednym z postów napisałam że Doti ślicznie wygląda i że się napatrzeć nie mogę tak mi się podoba. Quote
Ewooosiek Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Doti śliczniutka, super, że jest trymowana, spokojnie wszystko jeszcze jej odrośnie i będzie jeszcze piękniejsza, jak tam Twoje sztuczki uczycie się czegoś nowego, ja kupiłam sobie ta książkę ze sztuczkami z wyżłem weimarskim w roli głównej, podoba mi się. A klikasz jej? Bo gdzieś to przeoczyłam:) Mizianka dla bielutkiej;) Quote
Yuveza Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Kasi i Lena napisał(a):Przepraszam już nie będę pisać nie na temat, w jednym z postów napisałam że Doti ślicznie wygląda i że się napatrzeć nie mogę tak mi się podoba. ok, ok, mówię tak tylko żeby.. zamknąć tamten temat;) a Dziękujemy ślicznie:D Ewooosiek napisał(a):Doti śliczniutka, super, że jest trymowana, spokojnie wszystko jeszcze jej odrośnie i będzie jeszcze piękniejsza, jak tam Twoje sztuczki uczycie się czegoś nowego, ja kupiłam sobie ta książkę ze sztuczkami z wyżłem weimarskim w roli głównej, podoba mi się. A klikasz jej? Bo gdzieś to przeoczyłam:) Mizianka dla bielutkiej;) Dziękujemy, była wczoraj kompana westowym szamponem i jest puchata, i .... miękka.. a sztuczki ok, też kupię tą książkę bo właśnie słyszałam że fajna:D a klikierka nie mam, nawet na początku nie łapałam co to jest? ale myślę że Dotka sobie dobrze radzi choć pewnie kupię, jeśli warto? a tak teraz Dotusia, już praktykuje komendę "piruet" staje na 2 nogach i obraca się w około jak tancerka:D może uda mi sie nagrać, to pokażę;) a jeszcze takie pytanko , chcę ją skubać stopniowo, ale jedynym narzędziem są moje palce, a nie mam tych nakładek gumowych.. to jak mogę to robić, w gumowych rękawiczkach? Mizianka zaraz przekażę;) Quote
Qeeriefire Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Z Doti śliczna psia modelka :D Pozdrawiamy Quote
NightQueen Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Mam tą książkę i powiem szczerze że jest zbędna, z odrobiną wyobraźni sama wymyślisz ciekawe sztuczki i nauczysz psa, ja praktycznie żadnego pomysłu z książki nie zabrałam, szkoda pieniędzy, możesz to samo znaleźć w necie Quote
Yuveza Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Collie napisał(a):Z Doti śliczna psia modelka :D Pozdrawiamy Dotka dziękuje:D NightQueen napisał(a):Mam tą książkę i powiem szczerze że jest zbędna, z odrobiną wyobraźni sama wymyślisz ciekawe sztuczki i nauczysz psa, ja praktycznie żadnego pomysłu z książki nie zabrałam, szkoda pieniędzy, możesz to samo znaleźć w necie tylko że mi właśnie brak pomysłów.... Może ty nam dasz jakieś sztuczki..:siara: Quote
Kasi i Lena Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 NightQueen napisał(a):Mam tą książkę i powiem szczerze że jest zbędna, z odrobiną wyobraźni sama wymyślisz ciekawe sztuczki i nauczysz psa, ja praktycznie żadnego pomysłu z książki nie zabrałam, szkoda pieniędzy, możesz to samo znaleźć w necie Ja miałam kiedyś tą książkę pożyczoną i w sumie tylko przejrzałam ale wydała się nawet ok. Wczoraj się dowiedziałam że dostanę ją w prezencie tylko poczta coś się ślimaczy bo idzie od czwartku i dojść nie może. Jak już ją będę miała to poczytam i zdam relację czy jest coś warta. Quote
Yorkomanka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 zielony baner?:-o nie różowy?:crazyeye: Doti ślicznie wygląda w nowej fryzurce;) Quote
Recommended Posts