Yuveza Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Luzia']No to lepiej albo włącz opcję partnerstwa, albo wyłącz reklamy, bo inaczej to tracisz przez to, że Cię w chu&a robią :lol:[/QUOTE] Nie mogę znaleźć tej opcji nigdzie, ale byłam pewna że zaznaczałam 'nie zezwalaj na wyswietlanie reklam' a mi to i tak teraz nic nie robi bo reklam nie widzę nigdzie:diabloti: Za dużo mi pierdzielenia z partnerstwem, zainstaluj sobie addblocka :diabloti: Quote
Luzia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ale ja czasami lubię reklamy :diabloti::diabloti: szczególnie jak reklamują coś fajnego :loveu: miło czasami popatrzeć na coś na co nas nie stać :evilbat: Quote
Yuveza Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 A tam nie znasz sie w ogole :lol: Nie mam nic nowego, pieseczek mnie dzisiaj bardzo baaardzo wkurzył (wytarzala siei olała miówiąc w skrócie) ale to wystarczylo żeby mnie naprawde mocno wkurzyc :grins: O mam tylko takie moje o, juz pewnie większosc widziala na fb;) Quote
Ty$ka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ostatnio pieski lubią wkurzać swoich właścicieli :siara: Fajne :loveu: Ja nie widziałam, bo nie mam Cię na fb :P Quote
Yuveza Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='Ty$ka']Ostatnio pieski lubią wkurzać swoich właścicieli :siara: Fajne :loveu: Ja nie widziałam, bo nie mam Cię na fb :P To poszukaj, moje nazwisko nie jest anonimowe, w koncu podpisuje zjdęcia:diabloti: I koleejne. Quote
Yuveza Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Illusion napisał(a):Ten ciemny fajny :razz:. Dzięki:) Przewiduje tego więcej. Quote
Yuveza Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='Ty$ka']Znalazłam Cię 8) przyuważyłam, chyba nie było to trudne :diabloti: Quote
betty_labrador Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ale fajnie ci to tło wyszlo . To taki idyliczny wilczej, w przeciwieństwie do tego wychodzonego bez oczu :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Świetne rysunki:loveu: Jestem zakochana w moich rysunkowych psach Twojego autorstwa:loveu: Quote
Ty$ka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Nie było trudne, ale wymagające ruszenia dupy :siara: :P Świetne arcydzieła. Czym Ty je robisz? ;P Quote
Yuveza Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Illusion napisał(a):Przestałaś go karmić? :shake: Jak i całą resztę :grins: betty_labrador napisał(a):ale fajnie ci to tło wyszlo . To taki idyliczny wilczej, w przeciwieństwie do tego wychodzonego bez oczu :diabloti: Dzięki, on ma oczy tylko czarne :diabloti: Kasi i Lena napisał(a):Świetne rysunki:loveu: Jestem zakochana w moich rysunkowych psach Twojego autorstwa:loveu: Dziękuję:loveu: To cieszę się, uważam je za baardzo amatorskie rysunki. Quote
betty_labrador Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 on ma dziury w oczach -demoniczny wilkopies :lol: Quote
Yuveza Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 roadtonowhere napisał(a):świetne są te rysunki *.* Dziękuję :loveu: betty_labrador napisał(a):on ma dziury w oczach -demoniczny wilkopies :lol: aa tam nie znacie sie:lol: Quote
betty_labrador Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 No dobra- to to jest piesek pokojowo-kanapowy :P Quote
Yuveza Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Zapraszam na foto-bazarek na bezdomniaki, można wygrać moją sesje :) http://www.facebook.com/events/532276620145249/532663696773208/?notif_t=plan_mall_activity Quote
angineuuka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Trzymam kciuki aby cena była jak największa! :) Quote
Ty$ka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Widziałam, że bierzesz udział w bazarku :) :) Fajna taka akcja. A że nie jestem z Twoich okolic i do mnie raczej nie dojedziesz, to nie licytuję Twoją sesję, więc życzę, by ktoś się nieźle wykosztował 8) Quote
Yuveza Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 No może bez przesady, żeby to chociaz było warte swojej ceny :eviltong: Quote
Aleksa. Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 ejj, a gdzie fotki ? :P Alexa czy Sary (?) ? :) Quote
Yuveza Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Aleksandra95 napisał(a):ejj, a gdzie fotki ? :P Alexa czy Sary (?) ? :) Axel, Sara? nie mowilam o żadnych zdjęciach, to galeria Doty;) Quote
Recommended Posts