Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja to ogólnie mam jakąś awersję do pudli ;) Ale jak jest jeszcze w miarę wystrzyżony to można popatrzeć w innym wypadku nadaje się tylko do polerowanie :evilbat:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Luzia']Ja to ogólnie mam jakąś awersję do pudli ;) Ale jak jest jeszcze w miarę wystrzyżony to można popatrzeć w innym wypadku nadaje się tylko do polerowanie :evilbat:[/QUOTE]
Pff:lol: ja jak bym miala to bym na całkowite zero goliła.

Ej zrobiłam ten film, jest nudny i powinnam jeszcze jutro cos dograc do niego ale mi sie nie chce, najwyzej zrobie drugi oddzielny:evil_lol:

Posted

Proszę się nie nabijać z pudli:evil_lol: Wychowałam się z takim stworzeniem i tylko raz miał pomponiki. Po tym jak wszyscy oprócz mamy wstydziliśmy się z nim na spacery wychodzić był już golony na zero prawie:evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']Ja to ogólnie mam jakąś awersję do pudli ;) Ale jak jest jeszcze w miarę wystrzyżony to można popatrzeć w innym wypadku nadaje się tylko do polerowanie :evilbat:[/QUOTE]
To ja w tym wypadku zrobię sobie reklamę :evil_lol:
Zapraszam do nas do galerii, może się przekonasz do pudli :cool3:

Czekamy na filmik ;)

Posted

Looool co ten yt zrobił. No mniejsza jest film, to coś co robi tyłem jest w trakcie nauki temu takie niedorobione.
[video=youtube;mu_EuVtT-jg]http://www.youtube.com/watch?v=mu_EuVtT-jg[/video]

Posted

[quote name='Victoria']jaka piosenka :evil_lol:
fajne filmidło :eviltong: najlepszy jest kawałek jak Doti skacze między drzewami xd ósemke :lol: jak zając jakiś :lol:[/QUOTE]
Bo zaspy były mówiłam :lol:
[quote name='Illusion']Ale śmiesznie jej ta antenka chodzi :evil_lol:.[/QUOTE]

[quote name='motyleqq']już mi działa, super :) ten jej merdający ogonek :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']Ale merda ogonkiem :evil_lol:[/QUOTE]
:roflt: antenka rulez
[quote name='Kasi i Lena']filmik super a Dotka cudowna, taka gładziutka z małym łebkiem:loveu:[/QUOTE]
taki łepek jest git :)

Posted

[quote name='westie_justa']Pff:lol: ja jak bym miala to bym na całkowite zero goliła.

Ej zrobiłam ten film, jest nudny i powinnam jeszcze jutro cos dograc do niego ale mi sie nie chce, najwyzej zrobie drugi oddzielny:evil_lol:[/QUOTE]

Ja bym nigdy tego mieć nie chciała :eviltong: Nie mój typ ;)

[quote name='Aleksandrossa']To ja w tym wypadku zrobię sobie reklamę :evil_lol:
Zapraszam do nas do galerii, może się przekonasz do pudli :cool3:

Czekamy na filmik ;)[/QUOTE]

W sumie poczwarki pooglądać mogę wpaść :razz: ale obiecaj że zdjęcia pudlowe będziesz w linkach wrzucać :evilbat:

Tak z ciekawości, ile można zarobić na tych reklamach w YT?

Posted

[quote name='Ty$ka']Filmik boski :) Bardzo mi się podoba ;)
No i Dotka jest taka śmiechowa, cieszy się w sposób uroczy :lol:[/QUOTE]
Cieszę się że sie podoba :p
:lol:
[quote name='Luzia']Ja bym nigdy tego mieć nie chciała :eviltong: Nie mój typ ;)

W sumie poczwarki pooglądać mogę wpaść :razz: ale obiecaj że zdjęcia pudlowe będziesz w linkach wrzucać :evilbat:

Tak z ciekawości, ile można zarobić na tych reklamach w YT?[/QUOTE]
Lol nie wiem, ja w ogóle nie mam reklam, mam zainstalowanego addblocka.

Posted

[quote name='Luzia']Nie, bo czasami się przydają :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Lol, chyba nie :evil_lol:

żeby zarabiać na reklamach trzeba być partnerem YT, no wlasnie wydawalo mi sie że nie mialam reklam w swoich filmach, teraz nie moge znaleźć takiej opcji w ogole ;)