Luzia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Ja to ogólnie mam jakąś awersję do pudli ;) Ale jak jest jeszcze w miarę wystrzyżony to można popatrzeć w innym wypadku nadaje się tylko do polerowanie :evilbat: Quote
Yuveza Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Luzia']Ja to ogólnie mam jakąś awersję do pudli ;) Ale jak jest jeszcze w miarę wystrzyżony to można popatrzeć w innym wypadku nadaje się tylko do polerowanie :evilbat:[/QUOTE] Pff:lol: ja jak bym miala to bym na całkowite zero goliła. Ej zrobiłam ten film, jest nudny i powinnam jeszcze jutro cos dograc do niego ale mi sie nie chce, najwyzej zrobie drugi oddzielny:evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Proszę się nie nabijać z pudli:evil_lol: Wychowałam się z takim stworzeniem i tylko raz miał pomponiki. Po tym jak wszyscy oprócz mamy wstydziliśmy się z nim na spacery wychodzić był już golony na zero prawie:evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Luzia']Ja to ogólnie mam jakąś awersję do pudli ;) Ale jak jest jeszcze w miarę wystrzyżony to można popatrzeć w innym wypadku nadaje się tylko do polerowanie :evilbat:[/QUOTE] To ja w tym wypadku zrobię sobie reklamę :evil_lol: Zapraszam do nas do galerii, może się przekonasz do pudli :cool3: Czekamy na filmik ;) Quote
Yuveza Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 96% jeszcze trochę :lol: Tak czy inaczej nic specjalnego, 'vaulty' beznadziejne bo piesek stracił mózg :grins: Quote
Yuveza Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Looool co ten yt zrobił. No mniejsza jest film, to coś co robi tyłem jest w trakcie nauki temu takie niedorobione. [video=youtube;mu_EuVtT-jg]http://www.youtube.com/watch?v=mu_EuVtT-jg[/video] Quote
Victoria Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 jaka piosenka :evil_lol: fajne filmidło :eviltong: najlepszy jest kawałek jak Doti skacze między drzewami xd ósemke :lol: jak zając jakiś :lol: Quote
Illusion Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Ale śmiesznie jej ta antenka chodzi :evil_lol:. Quote
motyleqq Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 już mi działa, super :) ten jej merdający ogonek :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 filmik super a Dotka cudowna, taka gładziutka z małym łebkiem:loveu: Quote
Yuveza Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Victoria']jaka piosenka :evil_lol: fajne filmidło :eviltong: najlepszy jest kawałek jak Doti skacze między drzewami xd ósemke :lol: jak zając jakiś :lol:[/QUOTE] Bo zaspy były mówiłam :lol: [quote name='Illusion']Ale śmiesznie jej ta antenka chodzi :evil_lol:.[/QUOTE] [quote name='motyleqq']już mi działa, super :) ten jej merdający ogonek :loveu:[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Ale merda ogonkiem :evil_lol:[/QUOTE] :roflt: antenka rulez [quote name='Kasi i Lena']filmik super a Dotka cudowna, taka gładziutka z małym łebkiem:loveu:[/QUOTE] taki łepek jest git :) Quote
Ty$ka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Filmik boski :) Bardzo mi się podoba ;) No i Dotka jest taka śmiechowa, cieszy się w sposób uroczy :lol: Quote
Luzia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='westie_justa']Pff:lol: ja jak bym miala to bym na całkowite zero goliła. Ej zrobiłam ten film, jest nudny i powinnam jeszcze jutro cos dograc do niego ale mi sie nie chce, najwyzej zrobie drugi oddzielny:evil_lol:[/QUOTE] Ja bym nigdy tego mieć nie chciała :eviltong: Nie mój typ ;) [quote name='Aleksandrossa']To ja w tym wypadku zrobię sobie reklamę :evil_lol: Zapraszam do nas do galerii, może się przekonasz do pudli :cool3: Czekamy na filmik ;)[/QUOTE] W sumie poczwarki pooglądać mogę wpaść :razz: ale obiecaj że zdjęcia pudlowe będziesz w linkach wrzucać :evilbat: Tak z ciekawości, ile można zarobić na tych reklamach w YT? Quote
Yuveza Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Ty$ka']Filmik boski :) Bardzo mi się podoba ;) No i Dotka jest taka śmiechowa, cieszy się w sposób uroczy :lol:[/QUOTE] Cieszę się że sie podoba :p :lol: [quote name='Luzia']Ja bym nigdy tego mieć nie chciała :eviltong: Nie mój typ ;) W sumie poczwarki pooglądać mogę wpaść :razz: ale obiecaj że zdjęcia pudlowe będziesz w linkach wrzucać :evilbat: Tak z ciekawości, ile można zarobić na tych reklamach w YT?[/QUOTE] Lol nie wiem, ja w ogóle nie mam reklam, mam zainstalowanego addblocka. Quote
angineuuka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 addblock pałer! (też mam :evil_lol: ) Quote
Yuveza Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Angi']addblock pałer! (też mam :evil_lol: )[/QUOTE] No ba, a jaka wygoda :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Ale reklama jest na Twoim filmiku więc musisz mieć włączoną opcję reklam u siebie w profilu ;) Quote
angineuuka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 ale my nie widzimy reklam, wy je widzicie. :D Zainstaluj add to też nie będziesz widzieć: D Quote
Luzia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Nie, bo czasami się przydają :evil_lol::evil_lol: Quote
Yuveza Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Luzia']Nie, bo czasami się przydają :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Lol, chyba nie :evil_lol: żeby zarabiać na reklamach trzeba być partnerem YT, no wlasnie wydawalo mi sie że nie mialam reklam w swoich filmach, teraz nie moge znaleźć takiej opcji w ogole ;) Quote
Luzia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 No to lepiej albo włącz opcję partnerstwa, albo wyłącz reklamy, bo inaczej to tracisz przez to, że Cię w chu&a robią :lol: Quote
Recommended Posts