Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty$ka']Ale fajne ubranko. Podkreśli w Doti kobiecość :lol:

A jaki masz obiektyw? ;)
No tylko trzeba przerobić troszke ;)
Hanimar 135mm, manual :/
[quote name='Aleksandra95']Pięknie ją zrobiłaś ! podziwiam :loveu:

kiedy ten obóz macie ? :D
Dziękuję:loveu:
Nie jedziemy na ferie;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']jak to nie ? :(
"przełożyliśmy" to na lato, a i tak było strasznie mało osób, nikogo nie znałam;)
[quote name='Saththa']Wiem, ze nie przepadasz, gdzies kiedys na poczatku o tym pisałaś;)

edit:

http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/winter/w02/_MG_9497_zpsbf9fd13e.jpg ja nie wiem biały pies na białym tle i go widac. A Mi Tazz zawsze jak czarna plama wychodzi :lol:
Wydaje mi się że z czarnym też bym miała problemy, bo na co dzień foce wlasnie białe :P

Posted

[quote name='paulaa.']nie ogarniam czemu tak narzekasz na ten obiektyw, mi się bardzo podobają z niego fotki :smile:
Bo nie jest zły, ma ładną plastykę, dlatego też foce nim a nie kitem, ale MF na dłuższą metę niestety staje się uciążliwy, połowa kadrów jest nieostra.

Posted

[quote name='rashelek']Doć harlejowiec :mdleje: Zajebisty imidż :D
A nie gubi Ci się pies w zaspach? Ja swojego znaleźć momentami nie mogę :mad:[/QUOTE]
No niektóre zaspy są jej wysokośći :lol:
[quote name='phase']Poważny przystojniacha. :)[/QUOTE]
Toż to sucz:D

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/winter/w02/_MG_9463_zpsb977e77c.jpg jak laseczka z niej :cool3:
:grins:
[quote name='betty_labrador']o Doti teraz jako szczeniak pozuje na drzeweczku :D

a to ubranko bardzo stylowe :evil_lol:
szczeniaczkowy imejdż jest git :mdrmed:
[quote name='Luzia']Zazdroszczę psa który tak grzecznie w ubraniach chodzi, mojej na próbę założyłam to takie koziołki fikała, że po chwili przednie łapy miała tam gdzie jest miejsce szyi :diabloti:

Ale ma łysy tyłek :lol:
http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/winter/w02/_MG_9607_zps742a360c.jpg
No to faktycznie u nas nie ma żadnych protestów :P

Nie śmiej się z niej :evil_lol:
[quote name='Aleksandrossa']Hmm czy tylko mi ubranko kojarzy się ze zwykłym, dziecięcym :evil_lol:?
Świetne zdjęcia a Doti po prostu cudownie wygląda :loveu:

[quote name='Kasi i Lena']Mi też , ale czy to ważne?:evil_lol: Najważniejsze że Dotka dobrze się w nim czuje:)
Bo takie jest:P ale już zostało przerobione i lepiej leży i jest wygodne;)

Tworzenie superprodukcji w toku;)

Posted

[quote name='Luzia']Jak mam się nie śmiać jak śmiesznie wygląda? :diabloti:[/QUOTE]
przecież im sie tak goli! :evil_lol:
looooool nie umiem tego filmu zrobic.

Posted

To co że się tak goli i tak wygląda śmiesznie :evil_lol: Pudle też się na wystawy goli odpowiednio co nie zmienia faktu, że jak takiego widzę to leję w portki ze śmiechu praktycznie :evilbat:

Posted

[quote name='Luzia']To co że się tak goli i tak wygląda śmiesznie :evil_lol: Pudle też się na wystawy goli odpowiednio co nie zmienia faktu, że jak takiego widzę to leję w portki ze śmiechu praktycznie :evilbat:[/QUOTE]

nie znasz się :o

Posted

[quote name='Luzia']To co że się tak goli i tak wygląda śmiesznie :evil_lol: Pudle też się na wystawy goli odpowiednio co nie zmienia faktu, że jak takiego widzę to leję w portki ze śmiechu praktycznie :evilbat:[/QUOTE]

[quote name='motyleqq']nie znasz się :o[/QUOTE]
Ale takich pudli to ja akurat nie lubię :lol: