Yuveza Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Victoria']Łańcuszek na taki mroz?!? Jak moglas.. nie masz serca :diabloti: O ja zła :shake: Quote
Aleksa. Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Pięknie ją zrobiłaś ! podziwiam :loveu: kiedy ten obóz macie ? :D Quote
Yuveza Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Ty$ka']Ale fajne ubranko. Podkreśli w Doti kobiecość :lol: A jaki masz obiektyw? ;) No tylko trzeba przerobić troszke ;) Hanimar 135mm, manual :/ [quote name='Aleksandra95']Pięknie ją zrobiłaś ! podziwiam :loveu: kiedy ten obóz macie ? :D Dziękuję:loveu: Nie jedziemy na ferie;) Quote
Saththa Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Wiem, ze nie przepadasz, gdzies kiedys na poczatku o tym pisałaś;) edit: http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/winter/w02/_MG_9497_zpsbf9fd13e.jpg ja nie wiem biały pies na białym tle i go widac. A Mi Tazz zawsze jak czarna plama wychodzi :lol: Quote
Yuveza Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Aleksandra95']jak to nie ? :( "przełożyliśmy" to na lato, a i tak było strasznie mało osób, nikogo nie znałam;) [quote name='Saththa']Wiem, ze nie przepadasz, gdzies kiedys na poczatku o tym pisałaś;) edit: http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/winter/w02/_MG_9497_zpsbf9fd13e.jpg ja nie wiem biały pies na białym tle i go widac. A Mi Tazz zawsze jak czarna plama wychodzi :lol: Wydaje mi się że z czarnym też bym miała problemy, bo na co dzień foce wlasnie białe :P Quote
Kasi i Lena Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Piękne fotki:loveu: A wdzianko jakie urocze, wygląda w nim jak ostra sucz:evil_lol: Quote
Yuveza Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Piękne fotki:loveu: A wdzianko jakie urocze, wygląda w nim jak ostra sucz:evil_lol: Hahaha czyli idealnie :evil_lol: Quote
paulaa. Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 nie ogarniam czemu tak narzekasz na ten obiektyw, mi się bardzo podobają z niego fotki :smile: Quote
Yuveza Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='paulaa.']nie ogarniam czemu tak narzekasz na ten obiektyw, mi się bardzo podobają z niego fotki :smile: Bo nie jest zły, ma ładną plastykę, dlatego też foce nim a nie kitem, ale MF na dłuższą metę niestety staje się uciążliwy, połowa kadrów jest nieostra. Quote
rashelek Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Doć harlejowiec :mdleje: Zajebisty imidż :D A nie gubi Ci się pies w zaspach? Ja swojego znaleźć momentami nie mogę :mad: Quote
Yuveza Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='rashelek']Doć harlejowiec :mdleje: Zajebisty imidż :D A nie gubi Ci się pies w zaspach? Ja swojego znaleźć momentami nie mogę :mad:[/QUOTE] No niektóre zaspy są jej wysokośći :lol: [quote name='phase']Poważny przystojniacha. :)[/QUOTE] Toż to sucz:D Quote
Klaudia&Aza Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/winter/w02/_MG_9463_zpsb977e77c.jpg jak laseczka z niej :cool3: Quote
betty_labrador Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 o Doti teraz jako szczeniak pozuje na drzeweczku :D a to ubranko bardzo stylowe :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Zazdroszczę psa który tak grzecznie w ubraniach chodzi, mojej na próbę założyłam to takie koziołki fikała, że po chwili przednie łapy miała tam gdzie jest miejsce szyi :diabloti: Ale ma łysy tyłek :lol: http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/winter/w02/_MG_9607_zps742a360c.jpg Quote
Aleksandrossa Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Hmm czy tylko mi ubranko kojarzy się ze zwykłym, dziecięcym :evil_lol:? Świetne zdjęcia a Doti po prostu cudownie wygląda :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Mi też , ale czy to ważne?:evil_lol: Najważniejsze że Dotka dobrze się w nim czuje:) Quote
Yuveza Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/winter/w02/_MG_9463_zpsb977e77c.jpg jak laseczka z niej :cool3: :grins: [quote name='betty_labrador']o Doti teraz jako szczeniak pozuje na drzeweczku :D a to ubranko bardzo stylowe :evil_lol: szczeniaczkowy imejdż jest git :mdrmed: [quote name='Luzia']Zazdroszczę psa który tak grzecznie w ubraniach chodzi, mojej na próbę założyłam to takie koziołki fikała, że po chwili przednie łapy miała tam gdzie jest miejsce szyi :diabloti: Ale ma łysy tyłek :lol: http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/winter/w02/_MG_9607_zps742a360c.jpg No to faktycznie u nas nie ma żadnych protestów :P Nie śmiej się z niej :evil_lol: [quote name='Aleksandrossa']Hmm czy tylko mi ubranko kojarzy się ze zwykłym, dziecięcym :evil_lol:? Świetne zdjęcia a Doti po prostu cudownie wygląda :loveu: [quote name='Kasi i Lena']Mi też , ale czy to ważne?:evil_lol: Najważniejsze że Dotka dobrze się w nim czuje:) Bo takie jest:P ale już zostało przerobione i lepiej leży i jest wygodne;) Tworzenie superprodukcji w toku;) Quote
Luzia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Jak mam się nie śmiać jak śmiesznie wygląda? :diabloti: Quote
Yuveza Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Luzia']Jak mam się nie śmiać jak śmiesznie wygląda? :diabloti:[/QUOTE] przecież im sie tak goli! :evil_lol: looooool nie umiem tego filmu zrobic. Quote
Luzia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 To co że się tak goli i tak wygląda śmiesznie :evil_lol: Pudle też się na wystawy goli odpowiednio co nie zmienia faktu, że jak takiego widzę to leję w portki ze śmiechu praktycznie :evilbat: Quote
motyleqq Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Luzia']To co że się tak goli i tak wygląda śmiesznie :evil_lol: Pudle też się na wystawy goli odpowiednio co nie zmienia faktu, że jak takiego widzę to leję w portki ze śmiechu praktycznie :evilbat:[/QUOTE] nie znasz się :o Quote
Yuveza Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Luzia']To co że się tak goli i tak wygląda śmiesznie :evil_lol: Pudle też się na wystawy goli odpowiednio co nie zmienia faktu, że jak takiego widzę to leję w portki ze śmiechu praktycznie :evilbat:[/QUOTE] [quote name='motyleqq']nie znasz się :o[/QUOTE] Ale takich pudli to ja akurat nie lubię :lol: Quote
Recommended Posts