Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty$ka']Ooo, jaka słitaśna Doti :loveu:
Pasuje jej róż :) Świetnie wygląda połączenie białego z różowym i miętowym ;P
To turkusowy!:lol: ale też mi się bardzo podoba, w ogole ja lubie takie polączenie z różem, ale bluza swoją drogą miała zostać sprzedana:diabloti: ale już chyba marne szanse że ktoś się skusi, na razie to chyba potrzebujemy derki ortalionowej na polarze, tylko jakos nie widzialam nic sensownego i w miarę taniego;)

Posted

[quote name='Victoria']ej musze sie do Was wepchac z suką na jakiś spacer xd hahahah
bo nam sie nuuudzi cholernie ;p
może jak dziewczyny bdą same to si epolubią :diabloti:
one sie lubią ignorująco :diabloti:
[quote name='Ty$ka']Oj tam, kolor to kolor :P
Ostatnio widziałam fajne ocieplane oratliony na bazarku którymś, ale zabij mnie - nie pamiętam na którym :(
nie zabije cie, wybacz:lol: mi sie bardzo podobają te derki grande finale ale drogie to strasznie, przypomnialo mi sie jeszcze o abamax, gdzie zamawialam na miare kombinezon to moze tam bym zamowila derkę.

Posted

[quote name='westie_justa']one sie lubią ignorująco :diabloti:[/QUOTE]
dla mnie to i tak dobrze :evil_lol: a macie fajne tereny spacerowe, nie to co my xd :razz:
( a no i wiesz... u Was jest fajny aparat i fotograf, nie to co u nas xd :razz:)

jesli kiedys bd miala nadmiar pieniędzy i bda syberyjskie mrozy to moge od was kupic to wdzianko xd lubie nane na słodko :lol:

Posted

[quote name='Victoria']dla mnie to i tak dobrze :evil_lol: a macie fajne tereny spacerowe, nie to co my xd :razz:
( a no i wiesz... u Was jest fajny aparat i fotograf, nie to co u nas xd :razz:)

jesli kiedys bd miala nadmiar pieniędzy i bda syberyjskie mrozy to moge od was kupic to wdzianko xd lubie nane na słodko :lol:
Ciągle ten sam las :lol:
aparat jest fajny, fotograf taki sobie, a poza tym na razie to ja mam jedno sensowne szkło w dodatku bez AFa więc nie jest tak łatwo, chyba że ktoś mi kupi 50mm :loveu:

Tyle że to sie wlasnie na syberyjskie mrozy nie nadaje :lol:
[quote name='Ty$ka']Ej, kup jej emo ubranko :lol: http://www.pimpekstyl.pl/derkaserce.html albo z tego samego wzoru kombinezon http://www.pimpekstyl.pl/kombinezonserce.html :lol:
O lol masakra:lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']E tam, Doti i tak jest słodka - niepotrzebna jej do tego bluza :P :loveu:
Czemu się ona tak przygląda? ;)
słuchała czegoś, bo ją na drzewo wsadziłam, przynajmniej ładnie pozowała :diabloti:

ostatnie...

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Ojojoj <3
Ale słodziaczek :loveu:
I taka spokojniutka się wydaje :lol:

jeśli już mowa o wpraszaniu się na spacer- w ferie będę z Chicem w Otwocku :evil_lol:[/QUOTE]
Się wydaje :diabloti:

Dobrze, dobrze michalin zaprasza :lol:

Posted

[quote name='rashelek']Rushoffa bluza to pamiątka po dawnych czasach? :lol: Fajnie wygląda, przynajmniej się odznacza :D[/QUOTE]
Ale mi teraz pocisnęłaś :roflt: aleee, bez nadmiaru róż nie jest zły, Doć jako sucz moze nosic różową bluze :lol: