Yuveza Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 (edited) [quote name='Kasi i Lena']http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/winter/w 01/_MG_9298kopia_zpsd6eddf8c.jpg :loveu: A tam zaraz okropna. Słodka, róziowo-aniołkowa:evil_lol: No bardzo jej pasuje :evil_lol: Edited January 20, 2013 by westie_justa Quote
Ty$ka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Ooo, jaka słitaśna Doti :loveu: Pasuje jej róż :) Świetnie wygląda połączenie białego z różowym i miętowym ;P Quote
Yuveza Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Ty$ka']Ooo, jaka słitaśna Doti :loveu: Pasuje jej róż :) Świetnie wygląda połączenie białego z różowym i miętowym ;P To turkusowy!:lol: ale też mi się bardzo podoba, w ogole ja lubie takie polączenie z różem, ale bluza swoją drogą miała zostać sprzedana:diabloti: ale już chyba marne szanse że ktoś się skusi, na razie to chyba potrzebujemy derki ortalionowej na polarze, tylko jakos nie widzialam nic sensownego i w miarę taniego;) Quote
Victoria Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 ej musze sie do Was wepchac z suką na jakiś spacer xd hahahah bo nam sie nuuudzi cholernie ;p może jak dziewczyny bdą same to si epolubią :diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Oj tam, kolor to kolor :P Ostatnio widziałam fajne ocieplane oratliony na bazarku którymś, ale zabij mnie - nie pamiętam na którym :( Quote
Yuveza Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Victoria']ej musze sie do Was wepchac z suką na jakiś spacer xd hahahah bo nam sie nuuudzi cholernie ;p może jak dziewczyny bdą same to si epolubią :diabloti: one sie lubią ignorująco :diabloti: [quote name='Ty$ka']Oj tam, kolor to kolor :P Ostatnio widziałam fajne ocieplane oratliony na bazarku którymś, ale zabij mnie - nie pamiętam na którym :( nie zabije cie, wybacz:lol: mi sie bardzo podobają te derki grande finale ale drogie to strasznie, przypomnialo mi sie jeszcze o abamax, gdzie zamawialam na miare kombinezon to moze tam bym zamowila derkę. Quote
Victoria Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='westie_justa']one sie lubią ignorująco :diabloti:[/QUOTE] dla mnie to i tak dobrze :evil_lol: a macie fajne tereny spacerowe, nie to co my xd :razz: ( a no i wiesz... u Was jest fajny aparat i fotograf, nie to co u nas xd :razz:) jesli kiedys bd miala nadmiar pieniędzy i bda syberyjskie mrozy to moge od was kupic to wdzianko xd lubie nane na słodko :lol: Quote
Ty$ka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Ej, kup jej emo ubranko :lol: http://www.pimpekstyl.pl/derkaserce.html albo z tego samego wzoru kombinezon http://www.pimpekstyl.pl/kombinezonserce.html :lol: Quote
Yuveza Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Victoria']dla mnie to i tak dobrze :evil_lol: a macie fajne tereny spacerowe, nie to co my xd :razz: ( a no i wiesz... u Was jest fajny aparat i fotograf, nie to co u nas xd :razz:) jesli kiedys bd miala nadmiar pieniędzy i bda syberyjskie mrozy to moge od was kupic to wdzianko xd lubie nane na słodko :lol: Ciągle ten sam las :lol: aparat jest fajny, fotograf taki sobie, a poza tym na razie to ja mam jedno sensowne szkło w dodatku bez AFa więc nie jest tak łatwo, chyba że ktoś mi kupi 50mm :loveu: Tyle że to sie wlasnie na syberyjskie mrozy nie nadaje :lol: [quote name='Ty$ka']Ej, kup jej emo ubranko :lol: http://www.pimpekstyl.pl/derkaserce.html albo z tego samego wzoru kombinezon http://www.pimpekstyl.pl/kombinezonserce.html :lol: O lol masakra:lol: Quote
Ty$ka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Hahaha :lol: Dokładnie ;P Ale patykowy głupol :D Quote
Klaudia&Aza Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/winter/w%2001/_MG_9358kopia_zpscf1413e0.jpg bardzo ładnie jej w tej bluzie :) Quote
Yuveza Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Ty$ka']Hahaha :lol: Dokładnie ;P Ale patykowy głupol :D normalka :diabloti: [quote name='Klaudia&Aza']http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/winter/w 01/_MG_9358kopia_zpscf1413e0.jpg bardzo ładnie jej w tej bluzie :) dobra juz wam wierze :lol: btw czekamy na zapisy na obozy, mam nadzieje że w tym roku zrobie duzo wiecej duzo lepszych zdjec :) Quote
phase Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 jaka słodycz. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Yuveza Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 No to chyba nie lubicie słodkiego, tak mało was:diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 E tam, Doti i tak jest słodka - niepotrzebna jej do tego bluza :P :loveu: Czemu się ona tak przygląda? ;) Quote
Yuveza Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='Ty$ka']E tam, Doti i tak jest słodka - niepotrzebna jej do tego bluza :P :loveu: Czemu się ona tak przygląda? ;) słuchała czegoś, bo ją na drzewo wsadziłam, przynajmniej ładnie pozowała :diabloti: ostatnie... Quote
Aleksandrossa Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ojojoj <3 Ale słodziaczek :loveu: I taka spokojniutka się wydaje :lol: jeśli już mowa o wpraszaniu się na spacer- w ferie będę z Chicem w Otwocku :evil_lol: Quote
Yuveza Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Ojojoj <3 Ale słodziaczek :loveu: I taka spokojniutka się wydaje :lol: jeśli już mowa o wpraszaniu się na spacer- w ferie będę z Chicem w Otwocku :evil_lol:[/QUOTE] Się wydaje :diabloti: Dobrze, dobrze michalin zaprasza :lol: Quote
Victoria Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='westie_justa']Się wydaje :diabloti: Dobrze, dobrze michalin zaprasza :lol:[/QUOTE] hahahah a na nas to nie miałaś takiego entuzjazmu :evil_lol::diabloti: Quote
Yuveza Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='Victoria']hahahah a na nas to nie miałaś takiego entuzjazmu :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Jezu czepiasz się :diabloti: Quote
rashelek Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Rushoffa bluza to pamiątka po dawnych czasach? :lol: Fajnie wygląda, przynajmniej się odznacza :D Quote
Yuveza Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='rashelek']Rushoffa bluza to pamiątka po dawnych czasach? :lol: Fajnie wygląda, przynajmniej się odznacza :D[/QUOTE] Ale mi teraz pocisnęłaś :roflt: aleee, bez nadmiaru róż nie jest zły, Doć jako sucz moze nosic różową bluze :lol: Quote
rashelek Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Haha wybacz :diabloti: Ej no pewnie, ja tam róż lubię ale w odpowiedniej ilości ;) Sama się zastanawiam nad czymś różowym dla swojej, także wiesz :D Quote
angineuuka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 cześć wam, zdjęcia by się przydały :lol: Quote
Yuveza Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Ej no przecież dałam tyle, to nikt nie oglądał, na razie nie ma, pies niedorobiony :diabloti: Quote
Recommended Posts