Ty$ka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 W miarę normalnie, bo Dotka nigdy nie była i nie będzie normalna :diabloti: Jakie cudne fotki. :loveu: Justyna, a nie myślałaś o odwiedzeniu z Dotką jej miasteczka, z którego pochodzi? :diabloti: Bo chętnie bym się wepchnęła z Morusem na sesję u Ciebie :loveu::evil_lol: Quote
Yuveza Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Ty$ka napisał(a):W miarę normalnie, bo Dotka nigdy nie była i nie będzie normalna :diabloti: Jakie cudne fotki. :loveu: Justyna, a nie myślałaś o odwiedzeniu z Dotką jej miasteczka, z którego pochodzi? :diabloti: Bo chętnie bym się wepchnęła z Morusem na sesję u Ciebie :loveu::evil_lol: Racja :diabloti: Ale ja nie umiem robić zdjęć :shake: Jutro zrobie pewne zdjęcie, które chcialam zrobic dzis ale nie mialam aparatu ze sobą także czekajcie :grins: Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 westie_justa napisał(a):Racja :diabloti: Ale ja nie umiem robić zdjęć :shake: Jutro zrobie pewne zdjęcie, które chcialam zrobic dzis ale nie mialam aparatu ze sobą także czekajcie :grins: Umiesz i mnie nawet nie denerwuj :P A ja zawsze przyjmę Cię z otwartymi ramionami :loveu: W takim razie czekamy niecierpliwie :P Quote
rashelek Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Super te zdjęcia! Widzę, że aparat Ci podpasował :) Strasznie mi się spodobały te Twoje czekoladowe rurki - możesz mi zdradzić gdzie takie cudo można znaleźć? :D Quote
Yuveza Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Umiesz i mnie nawet nie denerwuj :P A ja zawsze przyjmę Cię z otwartymi ramionami :loveu: W takim razie czekamy niecierpliwie :P Będę pamiętać :loveu: rashelek napisał(a):Super te zdjęcia! Widzę, że aparat Ci podpasował :) Strasznie mi się spodobały te Twoje czekoladowe rurki - możesz mi zdradzić gdzie takie cudo można znaleźć? :D Dzięki, chociaż chyba wcale nie wyszy mi tak super;) Dzięki:) Bershka. Quote
Luzia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Gratuluję sprzętu i mam nadzieję, że teraz na brak zdjęć nie będziemy mogli narzekać :razz: Quote
Herrouash Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/Pola%20Mokotowskie/az%20pm/_MG_8303kopia_zpsafa9f709.jpg Haha, jaka mała się wydaje na tym zdjęciu :D Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Mam nadzieję, że będziesz pamiętać i do nas wpadniesz :loveu: Rurki są boooskie :loveu: Teraz już pół dogo będzie w takich chodzić :D Quote
Yuveza Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='Luzia']Gratuluję sprzętu i mam nadzieję, że teraz na brak zdjęć nie będziemy mogli narzekać :razz: Dzięki, noo też mam nadzieje... jeszcze tylko jakieś obiektywy nowe by mi się przydały :diabloti: [quote name='Herrouash']http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/Pola Mokotowskie/az pm/_MG_8303kopia_zpsafa9f709.jpg Haha, jaka mała się wydaje na tym zdjęciu :D :eviltong: [quote name='Ty$ka']Mam nadzieję, że będziesz pamiętać i do nas wpadniesz :loveu: Rurki są boooskie :loveu: Teraz już pół dogo będzie w takich chodzić :D :evil_lol: łojeso. Robiłam dziś pseudo szeszyn znajomej :lol: byłam z psem, więc jak przekopie się przez te wszytskie rawy, to wstawie pare Dotek bo zrobilam to zdjecie co chcialam ;) Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Czekamy więc na fotki i tę obiecaną fotkę ;P Quote
chi23 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Wstaw drzewny artyzm na fotograficzny :diabloti: btw, fajnie wyszło :D Quote
Yuveza Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a):fajnie :loveu: :) chi23 napisał(a):Wstaw drzewny artyzm na fotograficzny :diabloti: btw, fajnie wyszło :D Nie bo się patrzy w złą stronę, i w ogóle nogi ma pod złym kątem nie widzisz?!:diabloti: :p Quote
Luzia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Jak szczeniaczek wygląda na tych zdjęciach :loveu: Quote
rashelek Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/_MG_8536kopia_zps71236f0c.jpg to jest boskie!!! :D A te rurki są boskie, muszę takie znaleźć, bo już sobie obmyśliłam do czego by mi pasowały :lol: Ale póki co znalazłam tylko rude i takie kapuczino... :( Quote
Yuveza Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='rashelek']http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/_MG_8536kopia_zps71236f0c.jpg to jest boskie!!! :D A te rurki są boskie, muszę takie znaleźć, bo już sobie obmyśliłam do czego by mi pasowały :lol: Ale póki co znalazłam tylko rude i takie kapuczino... :( Dzięki:p No własnie mi chodziło o konkretnie czekoladowe bo te rude wszyscy noszą :diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Boskie foto :loveu: W westach fajne jest to, że cały czas mają wygląd szczyla :lol: :D U mnie nie ma żadnych czekoladowych rurek, buuu :( Quote
Yuveza Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Ty$ka napisał(a):Boskie foto :loveu: W westach fajne jest to, że cały czas mają wygląd szczyla :lol: :D U mnie nie ma żadnych czekoladowych rurek, buuu :( Chyba kwestia fryzury z tym szczylem :diabloti: Quote
roadtonowhere Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Szczęśliwego Nowego Roku. Życzy; K&C :D Quote
Yuveza Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 roadtonowhere napisał(a):Szczęśliwego Nowego Roku. Życzy; K&C :D Dziękuję, nawzajem;) Quote
darii_iia Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Boskie jest to zdjęcie przy drzewie i zdjęcie ze spacerku. :) Świetne nowe body. ;) Quote
Ty$ka Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 westie_justa napisał(a):Chyba kwestia fryzury z tym szczylem :diabloti: Oj tam, czepiasz się szczegółów ;P Quote
Recommended Posts