Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W miarę normalnie, bo Dotka nigdy nie była i nie będzie normalna :diabloti:

Jakie cudne fotki. :loveu:

Justyna, a nie myślałaś o odwiedzeniu z Dotką jej miasteczka, z którego pochodzi? :diabloti: Bo chętnie bym się wepchnęła z Morusem na sesję u Ciebie :loveu::evil_lol:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty$ka napisał(a):
W miarę normalnie, bo Dotka nigdy nie była i nie będzie normalna :diabloti:

Jakie cudne fotki. :loveu:

Justyna, a nie myślałaś o odwiedzeniu z Dotką jej miasteczka, z którego pochodzi? :diabloti: Bo chętnie bym się wepchnęła z Morusem na sesję u Ciebie :loveu::evil_lol:

Racja :diabloti:

Ale ja nie umiem robić zdjęć :shake:

Jutro zrobie pewne zdjęcie, które chcialam zrobic dzis ale nie mialam aparatu ze sobą także czekajcie :grins:

Posted

westie_justa napisał(a):
Racja :diabloti:

Ale ja nie umiem robić zdjęć :shake:

Jutro zrobie pewne zdjęcie, które chcialam zrobic dzis ale nie mialam aparatu ze sobą także czekajcie :grins:

Umiesz i mnie nawet nie denerwuj :P A ja zawsze przyjmę Cię z otwartymi ramionami :loveu:

W takim razie czekamy niecierpliwie :P

Posted

Ty$ka napisał(a):
Umiesz i mnie nawet nie denerwuj :P A ja zawsze przyjmę Cię z otwartymi ramionami :loveu:

W takim razie czekamy niecierpliwie :P

Będę pamiętać :loveu:
rashelek napisał(a):
Super te zdjęcia! Widzę, że aparat Ci podpasował :)
Strasznie mi się spodobały te Twoje czekoladowe rurki - możesz mi zdradzić gdzie takie cudo można znaleźć? :D

Dzięki, chociaż chyba wcale nie wyszy mi tak super;)
Dzięki:) Bershka.

Posted

[quote name='Luzia']Gratuluję sprzętu i mam nadzieję, że teraz na brak zdjęć nie będziemy mogli narzekać :razz:
Dzięki, noo też mam nadzieje... jeszcze tylko jakieś obiektywy nowe by mi się przydały :diabloti:
[quote name='Herrouash']http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/Pola Mokotowskie/az pm/_MG_8303kopia_zpsafa9f709.jpg

Haha, jaka mała się wydaje na tym zdjęciu :D
:eviltong:
[quote name='Ty$ka']Mam nadzieję, że będziesz pamiętać i do nas wpadniesz :loveu:

Rurki są boooskie :loveu: Teraz już pół dogo będzie w takich chodzić :D
:evil_lol: łojeso.

Robiłam dziś pseudo szeszyn znajomej :lol: byłam z psem, więc jak przekopie się przez te wszytskie rawy, to wstawie pare Dotek bo zrobilam to zdjecie co chcialam ;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
fajnie :loveu:

:)
chi23 napisał(a):
Wstaw drzewny artyzm na fotograficzny :diabloti: btw, fajnie wyszło :D

Nie bo się patrzy w złą stronę, i w ogóle nogi ma pod złym kątem nie widzisz?!:diabloti: :p

Posted

Ty$ka napisał(a):
Boskie foto :loveu: W westach fajne jest to, że cały czas mają wygląd szczyla :lol: :D

U mnie nie ma żadnych czekoladowych rurek, buuu :(

Chyba kwestia fryzury z tym szczylem :diabloti: