Yuveza Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Dziękujemy. Tez mam taką nadzieje, ale planuje pojechać na wystawe i tam kupię trymer, trochę Doma mnie podszkoli i postaram się trymować, tylko głowa i golenie bym jej dawała:D fotki domowe ok, ale w pozie wystawowej.. Dota się trochę do tego nie nadaje bo ona takiej nie lubi ale spróbuję;) edit: Dziękuje Kasiu, tez uwielbiam taką szyjkę, i dzisiaj była w obrózce:D Quote
Pieseczkowo Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ja teraz moge przeprosic za wszelkie braki i niedociągniecia.Kolejne razy powinny byc lepsze :) Docia w pozie wystawowej nie posiada ogonka ale za to garba owszem xD Quote
Yuveza Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 hehe, ale ogonka w sensie że dobrze czy źle?? a garb tak...xD Quote
Pieseczkowo Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 że podkula go :) co do przodu wiem,ale jak mówiłam justynie ja sie ucze dopiero i dopiero poznałam dotkę.Ona miała tam taki fajny lasek ,że aż sama przyjemność w takim małym gąszczu się poruszać. Następnym razem jak będziesz chciała wpaść poprawimy i nadrobimy wszelkie niedociągniecia :) Mam nadzieje,że choć troszkę Ci sie podoba :P Quote
Yuveza Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 troszkę!!? Bardzo mi się podoba, aż przyjemnie się na nią patrzy!:D:D Może następnym razem poinstruujesz mnie jak się obsługuję trymer :p żebym nie musiała Cię co miesiąc męczyć.. Quote
Pieseczkowo Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dla mnie to tylko fajne spotkanie naukowe : jej to cholernie cięzko wychodzi ale mozesz sama paluszkami :)tylko zakup sobie takie gumowe nakladki albo( rękawiczki gumowe) jak ja mam to będzie wychodzić przyjemniej :) jednak nie ma problemu co do pokazania :) Quote
Guest Fusiafusia Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Cześć Justyna!! :multi: http://www.fotoszok.pl/upload/9ae0e123.jpg słodziaczek :loveu: :loveu: :loveu:!! Pozdrowionka dla Doti :loveu:! Quote
Evelynkaa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Justynko ja mam jeszcze prośbę, zrób foteczki w pozie, jak się nie uda to po prostu z boku, przód i zad poproszę po podniesieniu ogonka. Domi Cię nauczy posługiwać się trymerem, nawet doradzi jaki kupić. I pokaże Ci następnym razem jak masz pozbyć się włosów z łapek, znaczy musisz je troszkę poprzerywać sama w domu, też Ci Domi pokaże jak. Quote
Yuveza Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='Ola & Kajtek']Cześć Justyna!! :multi: http://www.fotoszok.pl/upload/9ae0e123.jpg słodziaczek :loveu: :loveu: :loveu:!! Pozdrowionka dla Doti :loveu:! Dziękujemy:D przekażę;) [quote name='Evelynkaa']Justynko ja mam jeszcze prośbę, zrób foteczki w pozie, jak się nie uda to po prostu z boku, przód i zad poproszę po podniesieniu ogonka. Domi Cię nauczy posługiwać się trymerem, nawet doradzi jaki kupić. I pokaże Ci następnym razem jak masz pozbyć się włosów z łapek, znaczy musisz je troszkę poprzerywać sama w domu, też Ci Domi pokaże jak. Postaram się i wstawię;) I teraz będę ją trymowała, jak najczęściej;) Quote
Guest papillonek Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 westie_justa napisał(a):Dziękujemy. Tez mam taką nadzieje, ale planuje pojechać na wystawe i tam kupię trymer, trochę Doma mnie podszkoli i postaram się trymować, tylko głowa i golenie bym jej dawała:D fotki domowe ok, ale w pozie wystawowej.. Dota się trochę do tego nie nadaje bo ona takiej nie lubi ale spróbuję;) edit: Dziękuje Kasiu, tez uwielbiam taką szyjkę, i dzisiaj była w obrózce:D No zmniejszyło Dotkę trochę:)może ja Sonię ogolę,co o tym myślicie?Ja też jadę na wystawę ,ale namówiłam rodziców i jedziemy do Wa-wy! Może się razem zabierzemy?? Quote
Guest papillonek Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 A to dlaczego?Dotkę tak ładnie na bóstwo zrobiłaś to może i Sońkę mi wytrymujesz?:) Quote
Yuveza Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 No coś Ty jedziesz do Wa-wy!!!! pewnie że się możemy razem zabrać:D moze znajdziesz kiedy będzie w Warszawie bo ja się w tych kalendarzach nie łapię... A Dotka dziękuję, tak jest śliczna, ale Soni wytrymować chyba nie da rady.. bo nie ma martwych włosów, ale ogolony Papillon może wyglądać ciekawie xD A kiedy jedziesz do Wa-wy? Quote
Guest papillonek Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 No właśnie wczoraj się dowiedziałam ,że pojedziemy miał być białystok ,ale rodzice uznali ,że więcej psów będzie w Wa-wie i jak się zrobi cieplej jedziemy! Strasznie się cieszę,bo nigdy nie byłam na wystawie ,a pewnie jest co zobaczyć.Zabiorę Sońkę i Ty koniecznie Dotkę zabierz nie wiem jak się umówimy,bo ja pewnie Cię nie poznam,a wątpie żebyśmy o Józefów zahaczyli... Jeszcze się jakoś dogadamy :) Jadę wtedy kiedy będą papillony oczywiście i kiedy pogoda i chyba bliżej marca,kwienia... Quote
Qeeriefire Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Doti idealnie i ślicznie wygląda :loveu::loveu::loveu: To na wystawe się wybieracie;) A zapisywałyście Doti i Sonię na listę psów na wystawe , jak je bierzecie ? Quote
kaskaSz Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 W Białymstoku na wystawie jest sporo psów, a jeszcze teraz połączyli z krajową terrierów, to już w ogóle fajnie :) Quote
Guest papillonek Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 A Ty Nelkę zapisałaś ? Bierzemy żeby się pochwalić sobie i wogóle dla towarzystwa :) Mnie terriery nie interesują ,a justa do białego pewnie nie przyjedzie... Quote
Pieseczkowo Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 W Warszawie międzynarodowa jest w lipcu chyba,a krajowa pewnie w okolicach września,ale na stronie związku kynologicznego wszystko jest :) Quote
Qeeriefire Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 papillonek napisał(a):A Ty Nelkę zapisałaś ? Bierzemy żeby się pochwalić sobie i wogóle dla towarzystwa :) Mnie terriery nie interesują ,a justa do białego pewnie nie przyjedzie... Właśnie ja Neli nie zapisałam i ledwo nas wpuścicili. Dowiedziałam się , że pies musi być zapisane jak chce wejść ;) Quote
Guest papillonek Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Collie napisał(a):Właśnie ja Neli nie zapisałam i ledwo nas wpuścicili. Dowiedziałam się , że pies musi być zapisane jak chce wejść ;) No trudno i tak wejdziemy ;) Quote
Qeeriefire Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 papillonek napisał(a):No trudno i tak wejdziemy ;) To powodzenia aby Was wpuścicili ;) . Quote
Guest papillonek Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Nie bralabym jej ,ale to jest aż warszawa nie ma jej u kogo zostawić,a pozatym niech Sonia też zwiedzi trochę świata wkońcu to psia impreza :) A powodzenie na pewno się przyda dziękujemy ;) Quote
Qeeriefire Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 papillonek napisał(a):Nie bralabym jej ,ale to jest aż warszawa nie ma jej u kogo zostawić,a pozatym niech Sonia też zwiedzi trochę świata wkońcu to psia impreza :) A powodzenie na pewno się przyda dziękujemy ;) Racja , lepiej jak pojedzie .Pozna wiele psów , może przy okazji coś dostanie :D Quote
Pieseczkowo Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Raczej papillon to nie westik nie do trymowania :) nie wiem jak jest w Warszawie z wchodzeniem z psami teraz ale kiedys wiem ,że nie wpuszczali żadnych. Jednak zupełnie nie jest mi wiadome nic o jakis zapisach :) Quote
Yuveza Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="6"]Dzisiaj Moja Kochana Dotusia kończy 2 LATA!!!! Wszystkiego Najlepszego moja biała Kuleczko! Kocham Cie Dotuniu:loveu::loveu::loveu: [/FONT] [SIZE="4"][FONT="Comic Sans MS"]A oczywiście, właśnie przed chwilą Dotula dostała swój prezent (znaczy jeszcze go nie jadła) nie są to szelki, tylko smakołyki! Świńskie ucho, ogon 4 kurze łapki i małe greenies:D może to nie dużo ale chyba się ucieszy! [/FONT] [SIZE="2"] A co do wystawy to trzeba się zapisać? Quote
Recommended Posts