Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betty_labrador napisał(a):
oo jaki cudny rysuneczek :loveu: jestes coraz lepsza :D

wesołych i zdrowych Justa! i spełnienia marzeń :loveu:

Dzięki wielkie :loveu:
rysuneczek jest niestety ołówkowy i byle jaki :eviltong:

Posted

westie_justa napisał(a):
Dzięki wielkie :loveu:
rysuneczek jest niestety ołówkowy i byle jaki :eviltong:

jak to ołówkowy? a nie na kompie? :D etam mi sie bardzo podoba taki styl :) (ocena obiektywna :P )

a gdzie zdjecia Dotki w czapce mikołaja? :D

Posted

jak to ołówkowy? a nie na kompie? :D etam mi sie bardzo podoba taki styl :) (ocena obiektywna :P )

a gdzie zdjecia Dotki w czapce mikołaja? :D

No wlasnie z powodu niesprawnego tabletu, musialam kombinowac, i jest to narysowane ołówkiem ;) nawet chyba widać że ołówek, zeskanowane i w PS'ie nałozylam texture i kolory :)

No wlasnie my w tym roku beznadziejnie nie mamy lanserskich świątecznych fot, nadal nie mam aparatu;)
I z tego wszytskiego tak szybko to zleciało, nawet jej nic nie kupiłam pod choinę, dostanie najwyzej później trochę fantów (na pewno się nie obrazi :evil_lol:) wyfryzuje ją, i jak juz sie w koncu tego aparatu dorobie to będą zdjęcia. Przyznam że troche futra doszło, aczkolwiek nie ma tragedii a jest zima więc nie mogę jej wyrwac wszytskiego tak jak w lato;)

Posted

aaa to dlatego taki efekt bo podciagniete w kompie- ale mi sie i tak podoba taki efekt :)

a co sie stało ze nie masz aparatu?

hehe to Doti nie jest zimno w ten mrozik jak jej futra przybyło :D

Sprzedałam przecież:)

Tzn firany nadal nie ma, i w sumie wyglada caly czas podobnie tylko na plerach troche do trymowania wlosow doszlo, no jest w takiej fazie 'przejsciowej' :lol: a zimno i tak jej nie jest.

Posted

westie_justa napisał(a):
Sprzedałam przecież:)

Tzn firany nadal nie ma, i w sumie wyglada caly czas podobnie tylko na plerach troche do trymowania wlosow doszlo, no jest w takiej fazie 'przejsciowej' :lol: a zimno i tak jej nie jest.

aa to sory-nie załapałam chyba w odpowiednim czasie o sprzedaży :D

no to po zimie bedą porządki na grzbiecie :) hehe.
Wazne ze zdrowa dziewczyna :)

Posted

Tylko żeby mi się jeszcze chcialo cos z tymi jej kudłami robić, a nie mogę na nią patrzec jak jest w takim stanie.

Nie wiem czy dobrze robię już się chwaląc, ale.... mam aparat.

Posted

westie_justa napisał(a):
Tylko żeby mi się jeszcze chcialo cos z tymi jej kudłami robić, a nie mogę na nią patrzec jak jest w takim stanie.

Nie wiem czy dobrze robię już się chwaląc, ale.... mam aparat.

jaki aparat /

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
I super czekamy na fotki :D taki bogaty mikołaj przyszedł w tym roku ? :loveu:

W tym roku własnie nie bogaty, temu też jestem trochę zaskoczona:eviltong: ale przede mną ogarnianie, jestem w trakcie;)

Posted

westie_justa napisał(a):
W tym roku własnie nie bogaty, temu też jestem trochę zaskoczona:eviltong: ale przede mną ogarnianie, jestem w trakcie;)

trzeba się tylko cieszyć z takiego prezentu :):) ogarniaj ogarniaj, bo chcemy fotki :D jeszcze zdążysz zrobić Doti świąteczną fotkę :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
trzeba się tylko cieszyć z takiego prezentu :):) ogarniaj ogarniaj, bo chcemy fotki :D jeszcze zdążysz zrobić Doti świąteczną fotkę :D

No tylko Doti jest brzydkaa :diabloti: ewentualnie w lesie cos zrobie, jesli mi cos wyjdzie.

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Sama jesteś brzydka :D dawaj zdjęcia raz dwa :mad:

Widzisz, jaka pani taki pies :lol:
motyleqq napisał(a):
to fajny aparat, życzę dużo radości z nim :) no i dobrych fot :lol:

Dzięki:) mam nadzieje że będą;)

Posted

ej wes mnie zdjeciami nie wkurzaj xd
właśnie sie dzisiaj dowiedziałam (taaak na wigilii.. :diabloti:) że bd musiała czekać na lustro co najmniej jeszcze pół roku. A już miałam nadzieje ze dostane na gwiazdke :lol:

coś Dotinka Ci chyba zarasta :eviltong:
słodka jest <3