betty_labrador Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 oo jaki cudny rysuneczek :loveu: jestes coraz lepsza :D wesołych i zdrowych Justa! i spełnienia marzeń :loveu: Quote
Yuveza Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 betty_labrador napisał(a):oo jaki cudny rysuneczek :loveu: jestes coraz lepsza :D wesołych i zdrowych Justa! i spełnienia marzeń :loveu: Dzięki wielkie :loveu: rysuneczek jest niestety ołówkowy i byle jaki :eviltong: Quote
betty_labrador Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 westie_justa napisał(a):Dzięki wielkie :loveu: rysuneczek jest niestety ołówkowy i byle jaki :eviltong: jak to ołówkowy? a nie na kompie? :D etam mi sie bardzo podoba taki styl :) (ocena obiektywna :P ) a gdzie zdjecia Dotki w czapce mikołaja? :D Quote
Yuveza Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 betty_labrador napisał(a):jak to ołówkowy? a nie na kompie? :D etam mi sie bardzo podoba taki styl :) (ocena obiektywna :P ) a gdzie zdjecia Dotki w czapce mikołaja? :D No wlasnie z powodu niesprawnego tabletu, musialam kombinowac, i jest to narysowane ołówkiem ;) nawet chyba widać że ołówek, zeskanowane i w PS'ie nałozylam texture i kolory :) No wlasnie my w tym roku beznadziejnie nie mamy lanserskich świątecznych fot, nadal nie mam aparatu;) I z tego wszytskiego tak szybko to zleciało, nawet jej nic nie kupiłam pod choinę, dostanie najwyzej później trochę fantów (na pewno się nie obrazi :evil_lol:) wyfryzuje ją, i jak juz sie w koncu tego aparatu dorobie to będą zdjęcia. Przyznam że troche futra doszło, aczkolwiek nie ma tragedii a jest zima więc nie mogę jej wyrwac wszytskiego tak jak w lato;) Quote
betty_labrador Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 aaa to dlatego taki efekt bo podciagniete w kompie- ale mi sie i tak podoba taki efekt :) a co sie stało ze nie masz aparatu? hehe to Doti nie jest zimno w ten mrozik jak jej futra przybyło :D Quote
Yuveza Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 betty_labrador napisał(a):aaa to dlatego taki efekt bo podciagniete w kompie- ale mi sie i tak podoba taki efekt :) a co sie stało ze nie masz aparatu? hehe to Doti nie jest zimno w ten mrozik jak jej futra przybyło :D Sprzedałam przecież:) Tzn firany nadal nie ma, i w sumie wyglada caly czas podobnie tylko na plerach troche do trymowania wlosow doszlo, no jest w takiej fazie 'przejsciowej' :lol: a zimno i tak jej nie jest. Quote
betty_labrador Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 westie_justa napisał(a):Sprzedałam przecież:) Tzn firany nadal nie ma, i w sumie wyglada caly czas podobnie tylko na plerach troche do trymowania wlosow doszlo, no jest w takiej fazie 'przejsciowej' :lol: a zimno i tak jej nie jest. aa to sory-nie załapałam chyba w odpowiednim czasie o sprzedaży :D no to po zimie bedą porządki na grzbiecie :) hehe. Wazne ze zdrowa dziewczyna :) Quote
Yuveza Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Tylko żeby mi się jeszcze chcialo cos z tymi jej kudłami robić, a nie mogę na nią patrzec jak jest w takim stanie. Nie wiem czy dobrze robię już się chwaląc, ale.... mam aparat. Quote
Lucky. Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 westie_justa napisał(a):Tylko żeby mi się jeszcze chcialo cos z tymi jej kudłami robić, a nie mogę na nią patrzec jak jest w takim stanie. Nie wiem czy dobrze robię już się chwaląc, ale.... mam aparat. jaki aparat / Quote
Yuveza Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Lucky. napisał(a):jaki aparat / Canon 500D :loveu: Quote
Aleksa. Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 I super czekamy na fotki :D taki bogaty mikołaj przyszedł w tym roku ? :loveu: Quote
Yuveza Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Aleksandra95 napisał(a):I super czekamy na fotki :D taki bogaty mikołaj przyszedł w tym roku ? :loveu: W tym roku własnie nie bogaty, temu też jestem trochę zaskoczona:eviltong: ale przede mną ogarnianie, jestem w trakcie;) Quote
Aleksa. Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 westie_justa napisał(a):W tym roku własnie nie bogaty, temu też jestem trochę zaskoczona:eviltong: ale przede mną ogarnianie, jestem w trakcie;) trzeba się tylko cieszyć z takiego prezentu :):) ogarniaj ogarniaj, bo chcemy fotki :D jeszcze zdążysz zrobić Doti świąteczną fotkę :D Quote
Yuveza Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Aleksandra95 napisał(a):trzeba się tylko cieszyć z takiego prezentu :):) ogarniaj ogarniaj, bo chcemy fotki :D jeszcze zdążysz zrobić Doti świąteczną fotkę :D No tylko Doti jest brzydkaa :diabloti: ewentualnie w lesie cos zrobie, jesli mi cos wyjdzie. Quote
Illusion Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Gratki! :multi: Jakie szkło do tego? Czekamy na foty! Quote
Yuveza Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Illusion napisał(a):Gratki! :multi: Jakie szkło do tego? Czekamy na foty! Dzięki :p na razie kit, i jeszcze mam jakies M42 135mm :) Quote
Aleksa. Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Sama jesteś brzydka :D dawaj zdjęcia raz dwa :mad: Quote
motyleqq Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 to fajny aparat, życzę dużo radości z nim :) no i dobrych fot :lol: Quote
Yuveza Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Sama jesteś brzydka :D dawaj zdjęcia raz dwa :mad: Widzisz, jaka pani taki pies :lol: motyleqq napisał(a):to fajny aparat, życzę dużo radości z nim :) no i dobrych fot :lol: Dzięki:) mam nadzieje że będą;) Quote
Victoria Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 ej wes mnie zdjeciami nie wkurzaj xd właśnie sie dzisiaj dowiedziałam (taaak na wigilii.. :diabloti:) że bd musiała czekać na lustro co najmniej jeszcze pół roku. A już miałam nadzieje ze dostane na gwiazdke :lol: coś Dotinka Ci chyba zarasta :eviltong: słodka jest <3 Quote
betty_labrador Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 o super to juz mozesz nas zdjeciami zasypywać :D jedno juz jest :D piekna Doti :loveu: Quote
Recommended Posts