Luzia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Jak pies dysku nie chciał przynieść to ktoś musiał :evil_lol: A skakała też po niego czy z ziemi podejmowała? :diabloti: Quote
Yuveza Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 chi23 napisał(a):nie insynuuj tą ręką z linka hipsterko :grins: btw, ta dłoń jest niebieska :grins: Chyba satanistycznie yym :diabloti: taaak przyuważyłam :lol: Luzia napisał(a):Jak pies dysku nie chciał przynieść to ktoś musiał :evil_lol: A skakała też po niego czy z ziemi podejmowała? :diabloti: Skakałam, nawet dookoła świata robiłam! ale chyba nie jestem borderem :evil_lol: Quote
chi23 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 westie_justa napisał(a):Chyba satanistycznie yym :diabloti: taaak przyuważyłam :lol: a myślałaś co kupisz Doti na Święta? :D Quote
Aleksa. Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Mój prezent dla Dory dzisiaj przyszedł do domu.:) Quote
Yuveza Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 chi23 napisał(a):a myślałaś co kupisz Doti na Święta? :D Loool, miałaś mi coś doradzić :roflt: Aleksandra95 napisał(a):Mój prezent dla Dory dzisiaj przyszedł do domu.:) co kupiłaś? ja myslę nadal. Quote
Aleksa. Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Odkupiłam komplet :) taki wzór co kiedyś mi się podobał u taks :D Quote
Luzia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 westie_justa napisał(a):Skakałam, nawet dookoła świata robiłam! ale chyba nie jestem borderem :evil_lol: Przykro mi :( ale mam nadzieję, że choć pod basseta można Cię podciągnąć? :diabloti: Aleksandra95 napisał(a):Odkupiłam komplet :) taki wzór co kiedyś mi się podobał u taks :D To raczej prezent dla Ciebie, a nie dla psa :eviltong: myślę, że jemu obojętne co ma na szyi :diabloti: Zdecydowanie bardziej ucieszył by się z jakiegoś wędzonego penisa :evil_lol: Quote
Yuveza Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Luzia napisał(a):Przykro mi :( ale mam nadzieję, że choć pod basseta można Cię podciągnąć? :diabloti: To raczej prezent dla Ciebie, a nie dla psa :eviltong: myślę, że jemu obojętne co ma na szyi :diabloti: Zdecydowanie bardziej ucieszył by się z jakiegoś wędzonego penisa :evil_lol: Hahaha ej no bez przesady aż tak źle chyba nie było :diabloti: No dokładnie, bo ja sama pewnie kupię jakąś obroże, ale prócz tego jeszcze cos dla psa że dla psa;) myslalam o jakiejs zabawce moze, albo zabawkach. Quote
Aleksa. Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ale do żarcia to potem kupie :):) ale obroża była już konieczna, bo naszza już na wyczerpaniu. :) Quote
Luzia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Sama piszesz "chyba" więc pewna nie jesteś :diabloti: Quote
Aleksa. Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Luzia napisał(a):Sama piszesz "chyba" więc pewna nie jesteś :diabloti: poćwiczy nad kondycja i pod jakąś rase się załapie :diabloti: Quote
Yuveza Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 No, albo może lepiej a agi mi będzie szło :lol: ja już sobie wyobrazam jaki tam na hali będzie masakryczny piach :evil_lol: Quote
chi23 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 No, tak, doradzić od razu. Kup jej coś niebieskiego :grins: łatwo tak napisać że pewnie obrożę kupisz ale wiesz, potem ja będę dwie godziny z hakiem rozkminiała jaki wzorek będzie :roflt:chociaz już nawet mam pomysł Quote
Luzia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Aleksandra95 napisał(a):poćwiczy nad kondycja i pod jakąś rase się załapie :diabloti: Jaką? :razz: westie_justa napisał(a):No, albo może lepiej a agi mi będzie szło :lol: ja już sobie wyobrazam jaki tam na hali będzie masakryczny piach :evil_lol: Wyobraziłam sobie jak pokonujesz palisadę i tunele :diabloti: Quote
Aleksa. Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Luzia napisał(a):No to najwyższy czas :evil_lol: daj mi spokój zaraz korki mam:placz::D Quote
Luzia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Po co korki :lol: w naszym kraju nawet po studiach nie ma pracy, więc po co się uczyć :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Luzia napisał(a):Po co korki :lol: w naszym kraju nawet po studiach nie ma pracy, więc po co się uczyć :evil_lol: mnie straszą maturą.:lol: Quote
Luzia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Aleksandra95 napisał(a):mnie straszą maturą.:lol: Nie daj się :evil: Quote
motyleqq Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Luzia napisał(a):Po co korki :lol: w naszym kraju nawet po studiach nie ma pracy, więc po co się uczyć :evil_lol: bardzo smutna prawda ;) Quote
Yuveza Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 No, ja np mam jutro 3 dzień próbnych testów, i kompletnie nie ogarniam sytuacji, śpiąc po 6h, akurat jutro najlepiej bo jutro angielski;) A i tego jakos tak mnie olśniło że mam chyba fajnego psa :lol: Quote
Aleksa. Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 śpiąc po 6 h marzenie czasem bywa że śpie 4,5 :mdleje: zobaczysz co to w liceum :/ Quote
Yuveza Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 wtedy już nie będę się w ogóle kładła :evil_lol: ej ale tak na serio to bez przesady, przecież mozna sie polozyc wczesniej:P Quote
Recommended Posts