Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Luzia']Cześć :)
Kiedy zdjęcia w kompleciku Plafy :cool3:[/QUOTE]

[quote name='HexaWHWT']no właśnie ;)
opowiadaj jak się sprawdza, czy warty kupna...;)[/QUOTE]
muszę własnie zrobić;) na razie była na jednym spacerze, wiele powiedzieć nie mogę, ale raczej dobrze sie sprawdza, jest z fajnego materiału, a o wytrzymałości nie powiem, choć tak czy inaczej przez nas ekstremalnie uzywana to ona nie bedzie;)
[quote name='Evelynkaa']Co to za wygryziona głowa...postaraj się Ty następnym razem bardziej :P[/QUOTE]
Bo my się nie bawimy przy linijce :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

aktualnie się przeciąga leżąc na kanapie obok mnie, i świeci brzuchem wcale się tym nie przejmując :)
A zdjęć jakoś na razie nie wyczuwam, chociaż fakt, przydałyby się, tak samo jak i napisanie jakiejś sensownej notki na blogu.
Tak samo czego potwornie mi się nie chcę, ponowne groomingowanie psa, z chęcią poleciałabym po całości maszynką, ale jeszcze trochę mnie rozsądek trzyma więc męczarnia związana z trymowaniem nadal przede mną.

Nie wiem czy wspominałam, ale w ferie ponownie wybieramy się do annówki ;)

Posted

A&L napisał(a):
Co ile Ty ją trymujesz?

Nie wiem, z reguły wychodzi jakoś co 1-1,5 miesiąca, bo szybko zarasta głowa, szyja brzuch, ogon i tyłek też wygląda tragicznie.
Victoria napisał(a):
na 3 turnus?? ;d;d;d
możliwe ze tez pojade :razz:

na drugi ;)

Posted

a bo ferie sie 28 zaczynaja ;p
no tak, lepiej na drugi bo wracac wieczorem dzien przed szkołą to trochę kiepskawo...
dopiero teraz sprawdziłam kiedy są ferie :eviltong:

a wiesz czy jedzie ktos jeszcze z dogo??
a właśnie, ile się dopłaca za drugiego psa?? Bo nigdzie nie ma napisane.. jbc pytam czysto teoretycznie, bo nie mam zamiaru męczyć się w dwoma psami w tym jednym ze zboczeniami :lol: