Yuveza Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Hehe:evil_lol: eh nie mam nic nowego.. Quote
ariane Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Heh, też super zdjęcie:) Gdzie kupiłaś te obrożę? Quote
Luzia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Cześć :) Kiedy zdjęcia w kompleciku Plafy :cool3: Quote
HexaWHWT Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 no właśnie ;) opowiadaj jak się sprawdza, czy warty kupna...;) Quote
Evelynkaa Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Co to za wygryziona głowa...postaraj się Ty następnym razem bardziej :P Quote
Yuveza Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='Luzia']Cześć :) Kiedy zdjęcia w kompleciku Plafy :cool3:[/QUOTE] [quote name='HexaWHWT']no właśnie ;) opowiadaj jak się sprawdza, czy warty kupna...;)[/QUOTE] muszę własnie zrobić;) na razie była na jednym spacerze, wiele powiedzieć nie mogę, ale raczej dobrze sie sprawdza, jest z fajnego materiału, a o wytrzymałości nie powiem, choć tak czy inaczej przez nas ekstremalnie uzywana to ona nie bedzie;) [quote name='Evelynkaa']Co to za wygryziona głowa...postaraj się Ty następnym razem bardziej :P[/QUOTE] Bo my się nie bawimy przy linijce :cool3: Quote
HexaWHWT Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 może się skuszę na obrożę od nich ;) no ja koniecznie czekam na zdjęcia bo nawet nie wiem jaki wzorek macie! :roll: Quote
HexaWHWT Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 no ej Justa co z Tobą?! czekamy na zdjęcia! ;) Quote
Yuveza Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 aktualnie się przeciąga leżąc na kanapie obok mnie, i świeci brzuchem wcale się tym nie przejmując :) A zdjęć jakoś na razie nie wyczuwam, chociaż fakt, przydałyby się, tak samo jak i napisanie jakiejś sensownej notki na blogu. Tak samo czego potwornie mi się nie chcę, ponowne groomingowanie psa, z chęcią poleciałabym po całości maszynką, ale jeszcze trochę mnie rozsądek trzyma więc męczarnia związana z trymowaniem nadal przede mną. Nie wiem czy wspominałam, ale w ferie ponownie wybieramy się do annówki ;) Quote
Victoria Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 na 3 turnus?? ;d;d;d możliwe ze tez pojade :razz: Quote
Yuveza Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 A&L napisał(a):Co ile Ty ją trymujesz? Nie wiem, z reguły wychodzi jakoś co 1-1,5 miesiąca, bo szybko zarasta głowa, szyja brzuch, ogon i tyłek też wygląda tragicznie. Victoria napisał(a):na 3 turnus?? ;d;d;d możliwe ze tez pojade :razz: na drugi ;) Quote
paulaa. Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Ale wam zazdroszczę wyjazdu. :smile: Też miałam chęć jechać, ale jak zawsze problemem jest transport. -,- Quote
Victoria Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 a bo ferie sie 28 zaczynaja ;p no tak, lepiej na drugi bo wracac wieczorem dzien przed szkołą to trochę kiepskawo... dopiero teraz sprawdziłam kiedy są ferie :eviltong: a wiesz czy jedzie ktos jeszcze z dogo?? a właśnie, ile się dopłaca za drugiego psa?? Bo nigdzie nie ma napisane.. jbc pytam czysto teoretycznie, bo nie mam zamiaru męczyć się w dwoma psami w tym jednym ze zboczeniami :lol: Quote
Yuveza Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 no, na wątku grafowym na dogo, ktos chyba na II juz sie dopisal oprocz mnie. A za drugiego psa, to jest chyba napisane ile sie dopłaca na stronie;) Quote
Victoria Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 to poszukam jeszcze raz, bo pewnie przegapiłam ;p Paula a nie mogłabyś się z kimś zabrać?? ;d;d;d Quote
Yuveza Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='ariane']Co tam u Doti?:) Tak w skrócie http://dotowo.blogspot.com/2012/11/tapowanie-z-mozgiem.html#comment-form a fotek niestety niema, i na razie chyba prędko nie będzie, bo żegnam się z moim aparatem;) Quote
Recommended Posts