Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bejkowa']Tego , jak razem pracujecie , tego że się nie poddajecie.Oooo , mam nadzieję że będziemy mogły was kiedyś poznać na żywo :p
Noo jak wam po drodzę do wawy, to nie widzę przeszkód :evil_lol:

Posted

Do wawy nie mam daleko , 120 km , sęk w tym że rodzice coś niezbyt lubią tu przyjeżdżać , ale jak będą jakieś zawody , a im będzie się chciało jechać :eviltong:

Posted

Śmiechowo jej z tymi kłaczkami przy uszach :diabloti::evil_lol:.
słodka jest <3

apropo tytułu - nie było jeszcze the crazy summer westie :p no jak tak mogłaś to zaniedbać, kto to słyszał, żeby od razu po spring było autumn :evil_lol:

Posted

[quote name='Bejkowa']Do wawy nie mam daleko , 120 km , sęk w tym że rodzice coś niezbyt lubią tu przyjeżdżać , ale jak będą jakieś zawody , a im będzie się chciało jechać :eviltong:
Daj znać :)
[quote name='Victoria']Śmiechowo jej z tymi kłaczkami przy uszach :diabloti::evil_lol:.
słodka jest <3

apropo tytułu - nie było jeszcze the crazy summer westie :p no jak tak mogłaś to zaniedbać, kto to słyszał, żeby od razu po spring było autumn :evil_lol:
A tam czepiacie sie poprawie to :diabloti:

oojjj jakos tak całe przeszło z wiosną :lol: niedługo winter :lol:

Posted

[quote name='Bejkowa']http://desmond.imageshack.us/Himg443/scaled.php?server=443&filename=dsc1993f.jpg&res=landing - tutaj wyszło jakby tańczyła :D
Lubi sobie tak czasami potańczyć z piłką :lol:
[quote name='Aleksandra95']http://desmond.imageshack.us/Himg829/scaled.php?server=829&filename=dsc1994q.jpg&res=landing

pędziiiiii :multi::cool3::cool3:
:mdrmed:
[quote name='Saththa']Bardzo ładna Doti na bardzo ładnych zdjęciach ;)
Dziękuję bardzo :)

Posted

[quote name='westie_justa']zobacz jak mnie zlewają, nie chcą zdjęc :diabloti:
chodź przedstaw mi swój pomysł :P

[/QUOTE]

No widzę widzę, pomysł już przedstawiłam aczkolwiek mam kolejny, będą tez następne chyba bo mam wysyp kreatywności najwyraźnej. Głęboko jednak wierzę że kolejne po różu będzie połączenie brąz i niebieski ;)

Posted

[quote name='chi23']No widzę widzę, pomysł już przedstawiłam aczkolwiek mam kolejny, będą tez następne chyba bo mam wysyp kreatywności najwyraźnej. Głęboko jednak wierzę że kolejne po różu będzie połączenie brąz i niebieski ;)[/QUOTE]
No chyba cos się dzieje (:diabloti:) Pierw bedzie roz, ale za brązem to ja jestem jak najbardziej za!

Luuudzie, chcecie te foty, bo tak nam troszku galeria umiera.

Posted

[quote name='HexaWHWT']http://desmond.imageshack.us/Himg6/scaled.php?server=6&filename=dsc1893ie.jpg&res=landing oo, jakie fajne już kolorki macie :D
chodzicie na spacery do lasu? są tam jakieś dzikie zwierzaki? :)
ja mam właśnie problem z puszczeniem psa w lesie bo już wyczaiła zająca i myślę, że nie odpuściłaby gdyby była na wolności. :P
Jesień :loveu:

Sa zające i głębiej mozna spotkac sarny;)

Posted

[quote name='westie_justa']No chyba cos się dzieje (:diabloti:) Pierw bedzie roz, ale za brązem to ja jestem jak najbardziej za!

Luuudzie, chcecie te foty, bo tak nam troszku galeria umiera.[/QUOTE]

Dzieje, się dzieje (:diabloti:) ale brąąąąąąąąz, brąz musisz kupić, z niebieskim;)

a zaszaleję i będę jak pan Irek z tele asa, zrobię edit, pozdrowię prowadzącą galerii i poproszę o zdjęcia:roflt:

Posted

[quote name='Pestkaa']Pięknie jej w tych wrzosach :)
http://desmond.imageshack.us/Himg705/scaled.php?server=705&filename=dsc1899e.jpg&res=landing
Ale figura ... :)
Haha, wysportowana :)
[quote name='motyleqq']jaaacie ona jest naprawdę najpiękniejszym westem świata :loveu:
jeso jak miło, powiedz to moim rodzicom którzy nie mogą się pogodzić z jej szczurowatym wyglądem :lol:
[quote name='chi23']Dzieje, się dzieje (:diabloti:) ale brąąąąąąąąz, brąz musisz kupić, z niebieskim;)

a zaszaleję i będę jak pan Irek z tele asa, zrobię edit, pozdrowię prowadzącą galerii i poproszę o zdjęcia:roflt:
I Ty to mowisz z takim spokojem :roflt:

Posted

[quote name='westie_justa']
I Ty to mowisz z takim spokojem :roflt:

[/QUOTE]

Ale co, to że biorę przykład z uczestników teleturnieju czy to pierwsze? :roflt:To nie przelewki, brązowy jest ładnym kolorem a poza tym to chyba nie jest śmieszne, prawda?:roflt::roflt:

Posted

[quote name='chi23']Ale co, to że biorę przykład z uczestników teleturnieju czy to pierwsze? :roflt:To nie przelewki, brązowy jest ładnym kolorem a poza tym to chyba nie jest śmieszne, prawda?:roflt::roflt:
Mysle że to juz zdecydowanie nie przelewki i sprawy wymakają się spod kontroli nie sądzisz :diabloti:?
Tak brązowy jest zajebistym kolorem, i wiedz że jeszcze ujrzysz go na moich zdjęciach :roflt:

Posted

[quote name='westie_justa']Mysle że to juz zdecydowanie nie przelewki i sprawy wymakają się spod kontroli nie sądzisz :diabloti:?
Tak brązowy jest zajebistym kolorem, i wiedz że jeszcze ujrzysz go na moich zdjęciach :roflt:

[/QUOTE]

Eee tam, wszystko pod kontrolą:roflt::roflt::roflt: chociaż taki brązowy z żółtym też cacy ;)

Posted

[quote name='chi23']Eee tam, wszystko pod kontrolą:roflt::roflt::roflt: chociaż taki brązowy z żółtym też cacy ;)
Activdog brązowa tasma z trampkami i masz kolorki jak ta lala :cool3:
artyzm tu wstawiam a wy co?!

Posted

[quote name='westie_justa']Activdog brązowa tasma z trampkami i masz kolorki jak ta lala :cool3:
artyzm tu wstawiam a wy co?!

[/QUOTE]

Zapomniałaś o czymś. Wiesz jakie mam zdanie na temat Twojego artyzmu:cool3: