Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak w błękicie Doti będzie ślicznie , pewnie ładniej niż w tych motylkach . Motylki są ładne ale kolory mają beznadziejne.
Co do błękitu mojej Lenie jest ładnie a biały piesek będzie wyglądał w tym kolorze jeszcze ładniej niż ona.

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Evelynkaa']Justynkko te ostatnie szelki co pokazałaś super. Błekit na białym psie wygląda super!!!wierz mi.
http://www.fotoszok.pl/upload/a06197a3.jpg
fotka cudo :D:D:D czekam do niedzieli :D
Naprawdę:D?.... tylko na razie rodzice nie wykazują entuzjazmu gdy mówię o szelkach, kupię je ale chyba trochę później;)
Tak, niedzielne fotki nowe Dotki:D
[quote name='Kasi i Lena']Tak w błękicie Doti będzie ślicznie , pewnie ładniej niż w tych motylkach . Motylki są ładne ale kolory mają beznadziejne.
Co do błękitu mojej Lenie jest ładnie a biały piesek będzie wyglądał w tym kolorze jeszcze ładniej niż ona.
Dziękuję, mam nadzieje że wczesniej czy później je zamówię;)

Posted

Dziękuje:D dosłownie misio bez szyi a nawet i ryś z takimi uszami :evil_lol:
Tak są podobni.... ciekawe dlaczego... ale już pojutrze będzie śliczna... mam nadzieje;)

Posted

hmmm.... nie wiem jak miała na imię a ojca w ogóle nie widziałam. Mamę widziałam na zdjęciu i wiem że miała różową obrożę z odblaskową przerywaną liniąxD
A niestety prawda jest taka.. że Doti jest z allegro dokładnie z Tomaszowa Lubelskiego, ale ja ją wzięłam w radomiu od ludzi którzy brali jej siostrę i wzięli też Dotke, a my ją odebraliśmy pod Mc'donaldem...
Tak musicie jeszcze ubłagać Dominikę żeby zgodziła się na wzięcie przeze mnie aparatu xD bo powiedziała że ją to peszy..

Posted

Tak myślałam, że może mają jakiegoś przodka wspólnego, ale kto wie ;) Takie to uroki psiaków z pseudo. A żeby Cię pocieszyć to powiem, że nie tylko Ty się nadziałaś, ja Fusisława odebrałam na stacji benzynowej i też jechał do mnie przez pół Polski :)

Posted

No tak to potem jest :P wyobraź sobie gdyby wszystkie suczki na świecie musialy by być dopuszczone przynajmniej raz.....katastrofa... już teraz jest za dużo psów... ciekawe jak to jest u tych zwierząt :P bo mnie nigdy lekarz nie powiedział że muszę przynajmniej raz zajść w ciążę :D Hehe a przecież tak samo u nas wygląda populacja...przynajmniej podobnie wygląda ciąża i poród.

Posted

Dziewczyny, jak Justyna lubi róż na Dotce to niech kupuje.. grunt żeby nie upychała Doti do torebki i nie kazała sie załatwiać do kuwety. Przecież Dotka jest wybiegana, zadbana i nie jest tylko modnym dodatkiem, więc w czym problem? Zresztą wątpie żeby taka osóbka która traktuje psa jak gadżet pokazywała się na dogomani.

No, i czekam na efekty trymowania!:razz:

Posted

Jak dla mnie to pies może nawet mieć sukieneczki,kwiateczki byleby było mu wygodnie i był szczęśliwy.I...co jest złego w tym,że ktoś ubiera psa w róż?Ja osobiście mam alergię na róż,ubieram psa raczej w czerń,czasem jakiś czerwony dodatek może być.Lecz sądzę,że nawet jakby zamiast swojego ubranka nosił różową sukienkę z cekinami i różowe szelki I PRZY TYM byłby na spacerkach wybiegane i szczęśliwy to sądze ,że wielkiej różnicy by mu to nie zrobiło.A papiLLonkiem się nie przejmuj.Jak dla mnie dziewczyna szuka sensacji,robi problemy z niczego.
;)

Posted

Ja pisałam że bodajże w galerii Bzikowej że niestety nie będzie zatwarzających efektów po 1 trymowaniu, może po trzecim będzie już jakaś forma...ale niestety waciak to waciak i trzeba dużo pracy...biedna Domcia się natargała...

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]A przyszłam, przyszłam:D
Tak Dotusi włosek jest straszny i jeszcze ja go zepsułam, tym goleniem...
Ale jak dla mnie i tak jest świetnie, o wiele lepiej niż było.
I jeszcze raz razem z Dotką dziękujemy Dominice i Kleksikowi z gościnę:D
Kilka fotek ze spacerku po powrocie
[/FONT]

Posted

http://www.fotoszok.pl/upload/9ae0e123.jpg głowa świetna! Jak na pierwsze trymowanie fajnie. Tylko ja bym może niżej zrobiła przedpiersie i krócej boki-przejście od przedpiersia. Ale oczywiście mówię to na podstawie tej fotki i mojego marnego doświadczenia ;) Mam nadzieje, że będziecie to kontynuowały, a Dominika będzie się zgadzała na regularne trymowanie.