Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Illusion']Im częściej widzę tę obrożę na psach, tym bardziej chcę ją mieć :placz:.[/QUOTE]
Też tak mam - strasznie mi się podoba ten wzorek! :loveu:

Posted

[quote name='Illusion']Im częściej widzę tę obrożę na psach, tym bardziej chcę ją mieć :placz:.

[quote name='Pestka']Też tak mam - strasznie mi się podoba ten wzorek! :loveu:
Kupić kupić kupić :diabloti: Ja się mentalnie zbieram od wakacji, do czegoś nowego i na razie pewna jest tylko smycz :evil_lol: Myślicie że różowa obroża to dobry wybór :lol:?

Posted

[quote name='Illusion']Tak! :multi:
Gdybym chciała tylko słoniki, to bym je pewnie kupiła, ale... no właśnie :lol:
Mi jest akurat potrzebna ta smycz tylko smycz.... ale tak samą smycz zamawiać? :diabloti:

Posted

[quote name='westie_justa']Kupić kupić kupić :diabloti: Ja się mentalnie zbieram od wakacji, do czegoś nowego i na razie pewna jest tylko smycz :evil_lol: Myślicie że różowa obroża to dobry wybór :lol:?

[/QUOTE]

a ja myślałam że weźmiesz tą taśmę w trampki z AD i do tego podszycie brązowe, bo w sumie jak są niebieskie trampki i brązowy podkład to byłoby ładnie;) chyba że z DS to neonowy róż na tym pomarańczowym eko czy jaki to tam był kolor;) chciaż chyba ten AD będzie lepszy na jesień a jak zaprzeczysz to już nie mam pomysłu :P

Posted (edited)

[quote name='chi23']a ja myślałam że weźmiesz tą taśmę w trampki z AD i do tego podszycie brązowe, bo w sumie jak są niebieskie trampki i brązowy podkład to byłoby ładnie;) chyba że z DS to neonowy róż na tym pomarańczowym eko czy jaki to tam był kolor;) chciaż chyba ten AD będzie lepszy na jesień a jak zaprzeczysz to już nie mam pomysłu :P
ZGON :roflt::diabloti: Bo najlepiej by było i to i to, ale chyba pierwsza jednak pójdzie rooshoffa neonka, a AD jeszcze sobie poczeka :lol:
[quote name='Illusion']No nie da się, musisz z obrożą :evil_lol:.
i wszytsko stało się jasne :lol:

Edited by westie_justa
Posted

[quote name='Natalia&Cody']Jakaa ona fajnaa :D :D
Się nie śmiejcie. Na animal planet kiedyś oglądałam jakiś program i babka robiła koce, szaliki, czapki itp. z sierści swojego samoyeda. :diabloti:
No bo to Dotka :cool1:
No z Samoyeda to to może być przyjemne i miękkie, ale z takiej Dotki, ojj nie chciałabym :diabloti:

świeże dzisiejsze mam chceta?

Posted

[quote name='westie_justa']ZGON :roftl::diabloti: Bo najlepiej by było i to i to, ale chyba pierwsza jednak pójdzie rooshoffa neonka, a AD jeszcze sobie poczeka :lol:

[/QUOTE]

:siara:

mam jeszcze jeden pomysł, równie niesamowity.

Posted

[quote name='chi23']:siara:

mam jeszcze jeden pomysł, równie niesamowity.
zobacz jak mnie zlewają, nie chcą zdjęc :diabloti:
chodź przedstaw mi swój pomysł :P