motyleqq Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 możesz sobie zrobić kocyk z Dotkowej sierści :lol: Quote
Yuveza Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='motyleqq']możesz sobie zrobić kocyk z Dotkowej sierści :lol: Kujący :lol: Quote
Illusion Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Im częściej widzę tę obrożę na psach, tym bardziej chcę ją mieć :placz:. Quote
Pestka Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Illusion']Im częściej widzę tę obrożę na psach, tym bardziej chcę ją mieć :placz:.[/QUOTE] Też tak mam - strasznie mi się podoba ten wzorek! :loveu: Quote
Yuveza Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Illusion']Im częściej widzę tę obrożę na psach, tym bardziej chcę ją mieć :placz:. [quote name='Pestka']Też tak mam - strasznie mi się podoba ten wzorek! :loveu: Kupić kupić kupić :diabloti: Ja się mentalnie zbieram od wakacji, do czegoś nowego i na razie pewna jest tylko smycz :evil_lol: Myślicie że różowa obroża to dobry wybór :lol:? Quote
Illusion Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Tak! :multi: Gdybym chciała tylko słoniki, to bym je pewnie kupiła, ale... no właśnie :lol: Quote
Yuveza Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Illusion']Tak! :multi: Gdybym chciała tylko słoniki, to bym je pewnie kupiła, ale... no właśnie :lol: Mi jest akurat potrzebna ta smycz tylko smycz.... ale tak samą smycz zamawiać? :diabloti: Quote
chi23 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='westie_justa']Kupić kupić kupić :diabloti: Ja się mentalnie zbieram od wakacji, do czegoś nowego i na razie pewna jest tylko smycz :evil_lol: Myślicie że różowa obroża to dobry wybór :lol:? [/QUOTE] a ja myślałam że weźmiesz tą taśmę w trampki z AD i do tego podszycie brązowe, bo w sumie jak są niebieskie trampki i brązowy podkład to byłoby ładnie;) chyba że z DS to neonowy róż na tym pomarańczowym eko czy jaki to tam był kolor;) chciaż chyba ten AD będzie lepszy na jesień a jak zaprzeczysz to już nie mam pomysłu :P Quote
Illusion Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 No nie da się, musisz z obrożą :evil_lol:. Quote
Yuveza Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 (edited) [quote name='chi23']a ja myślałam że weźmiesz tą taśmę w trampki z AD i do tego podszycie brązowe, bo w sumie jak są niebieskie trampki i brązowy podkład to byłoby ładnie;) chyba że z DS to neonowy róż na tym pomarańczowym eko czy jaki to tam był kolor;) chciaż chyba ten AD będzie lepszy na jesień a jak zaprzeczysz to już nie mam pomysłu :P ZGON :roflt::diabloti: Bo najlepiej by było i to i to, ale chyba pierwsza jednak pójdzie rooshoffa neonka, a AD jeszcze sobie poczeka :lol: [quote name='Illusion']No nie da się, musisz z obrożą :evil_lol:. i wszytsko stało się jasne :lol: Edited September 30, 2012 by westie_justa Quote
Natalia&Cody Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Jakaa ona fajnaa :D :D Się nie śmiejcie. Na animal planet kiedyś oglądałam jakiś program i babka robiła koce, szaliki, czapki itp. z sierści swojego samoyeda. :diabloti: Quote
Yuveza Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Natalia&Cody']Jakaa ona fajnaa :D :D Się nie śmiejcie. Na animal planet kiedyś oglądałam jakiś program i babka robiła koce, szaliki, czapki itp. z sierści swojego samoyeda. :diabloti: No bo to Dotka :cool1: No z Samoyeda to to może być przyjemne i miękkie, ale z takiej Dotki, ojj nie chciałabym :diabloti: świeże dzisiejsze mam chceta? Quote
chi23 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='westie_justa']ZGON :roftl::diabloti: Bo najlepiej by było i to i to, ale chyba pierwsza jednak pójdzie rooshoffa neonka, a AD jeszcze sobie poczeka :lol: [/QUOTE] :siara: mam jeszcze jeden pomysł, równie niesamowity. Quote
Yuveza Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='chi23']:siara: mam jeszcze jeden pomysł, równie niesamowity. zobacz jak mnie zlewają, nie chcą zdjęc :diabloti: chodź przedstaw mi swój pomysł :P Quote
Aleksandrossa Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Doooootka :loveu: Z każdym zdjęciem coraz piękniejsza :loveu: Quote
Yuveza Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Doooootka :loveu: Z każdym zdjęciem coraz piękniejsza :loveu: Tak szczególnie że na każdym jest od doopy strony :diabloti: Quote
Illusion Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg145/scaled.php?server=145&filename=dsc1828k.jpg&res=landing Szkoda, że od zadniej strony, bo fajnie by wyglądało :razz:. http://desmond.imageshack.us/Himg259/scaled.php?server=259&filename=dsc1878vm.jpg&res=landing Leśny skrzacik :) Quote
Yuveza Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Illusion']http://desmond.imageshack.us/Himg145/scaled.php?server=145&filename=dsc1828k.jpg&res=landing Szkoda, że od zadniej strony, bo fajnie by wyglądało :razz:. http://desmond.imageshack.us/Himg259/scaled.php?server=259&filename=dsc1878vm.jpg&res=landing Leśny skrzacik :) No własnie, dlatego ma taką poze bo sie gapiła na coś, a jak ją zawołam to mi w obiektyw wchodzi. :):) Quote
Illusion Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg705/scaled.php?server=705&filename=dsc1899e.jpg&res=landing Hahaha, jak top model :eviltong: Quote
Yuveza Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Illusion']http://desmond.imageshack.us/Himg705/scaled.php?server=705&filename=dsc1899e.jpg&res=landing Hahaha, jak top model :eviltong: :evil_lol: Quote
Bejkowa Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Docia , uwielbiamy cię razem z Bejką :loveu: Bierzemy z was przykład Quote
Yuveza Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Bejkowa']Docia , uwielbiamy cię razem z Bejką :loveu: Bierzemy z was przykład Miło nam bardzo :p przykład apropo czego? :cool3: Quote
Recommended Posts