Yuveza Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Dotki nie mam, ale zupełnie zapomniałam że mam zdjęcia z 1-2 września z frisbee:) Quote
Natalia&Cody Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 No nareszcie...nie mogłam doczekać się tych zdjęć :eviltong: Na fanpejdża zaglądałam a tam nic a nic.... Quote
Yuveza Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='Natalia&Cody']No nareszcie...nie mogłam doczekać się tych zdjęć :eviltong: Na fanpejdża zaglądałam a tam nic a nic....[/QUOTE] jakoś nie umiem prowadzić fanpejdża, a do tego fb strasznie psuje jakość, i to mnie dodatkowo zniechęca, zaraz wstawię tutaj te lepsze technicznie zdjęcia, bo osobiście zadowolona z efektów nie byłam, ale na możliwości tego sprzętu było nie tak źle. Quote
Natalia&Cody Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='westie_justa']jakoś nie umiem prowadzić fanpejdża, a do tego fb strasznie psuje jakość, i to mnie dodatkowo zniechęca, zaraz wstawię tutaj te lepsze technicznie zdjęcia, bo osobiście zadowolona z efektów nie byłam, ale na możliwości tego sprzętu było nie tak źle.[/QUOTE] Z tą jakością na fb to akurat fakt. To tak jak ja nie byłam zadowolona ze zdjęć z Sopotu. :eviltong: Czekamy! ;) Quote
Yuveza Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='motyleqq']dawaj więcej!! spokojnie :lol: [quote name='Natalia&Cody']Z tą jakością na fb to akurat fakt. To tak jak ja nie byłam zadowolona ze zdjęć z Sopotu. :eviltong: Czekamy! ;) no niestety, ale jeszcze bedzie okazja;) Quote
HexaWHWT Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 A ja tam czekam na Dotasa :D i miło, że tu w ogóle jeszcze weszłaś bo normalnie cisza i cisza :roll: Quote
Bejkowa Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='HexaWHWT']A ja tam czekam na Dotasa :D i miło, że tu w ogóle jeszcze weszłaś bo normalnie cisza i cisza :roll:[/QUOTE] Zgadzam się z Alą ! Quote
Yuveza Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='HexaWHWT']A ja tam czekam na Dotasa :D i miło, że tu w ogóle jeszcze weszłaś bo normalnie cisza i cisza :roll: [quote name='Bejkowa']Zgadzam się z Alą ! Niema żadnych Dotasów o! :diabloti: Quote
betty_labrador Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 czesc :) fajne te zdjecia :D dobrze ze sobie o nich przypomnialas :D Quote
HexaWHWT Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 no fajne, fajne ale chyba dostas mimo cieczki nadal jest atrakcyjny? :P Quote
Yuveza Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='betty_labrador']czesc :) fajne te zdjecia :D dobrze ze sobie o nich przypomnialas :D Hej:) Mam ich sporo więc wszytskich nie będę chyba tutaj wrzucać, na razie stopniowo dodaję je na photobucket, możecie zaglądnąć jak chcecie :) http://s1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/DCDC%20WAWA%202012/ I jeszcze zapomniałam dodać że pierwszego dnia zawodów byłam z Dot, mam nawet 3 foteczki;) [quote name='HexaWHWT']no fajne, fajne ale chyba dostas mimo cieczki nadal jest atrakcyjny? :P No własnie...., zaraz zrelacjonuję dzisiejszy dzien, z odpiowiedzią;) Quote
Yuveza Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 No to ten... co było powodem nie pokazywania Dotasa przez długi czas :diabloti: No i w tym momencie zaczęła się 2 godzinna masakra :lol: Ogołocenie podwozia Quote
Yuveza Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 i na końcu była kąpiel Razem z kąpielą zeszło mi się jakieś 3h od 11. macie jeszcze nosa Teraz idę wybiegać bestie, i jednak nie biorę aparatu więc musicie sie zadowolic tym :diabloti: Quote
Victoria Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 hahahah jaki mokry pies xd ja ostatnio cięłam 4h :diabloti::p. Quote
Illusion Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 2h wyjęte z życia na ogarnięcie futra, znam ten ból :evil_lol:. Quote
Yuveza Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Victoria']hahahah jaki mokry pies xd ja ostatnio cięłam 4h :diabloti::p.[/QUOTE] szczur boszz :eviltong: [quote name='Illusion']2h wyjęte z życia na ogarnięcie futra, znam ten ból :evil_lol:.[/QUOTE] Dokładnie :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 jaka elegancka Dotka :) Nie próbowałaś wyciąć tego? http://i45.tinypic.com/2dljkhw.jpg Czy głupio byto wyglądało na żywo? Quote
Victoria Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='kaskaSz']jaka elegancka Dotka :) Nie próbowałaś wyciąć tego? http://i45.tinypic.com/2dljkhw.jpg Czy głupio byto wyglądało na żywo? popieram ;] Quote
Yuveza Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='kaskaSz']jaka elegancka Dotka :) Nie próbowałaś wyciąć tego? http://i45.tinypic.com/2dljkhw.jpg Czy głupio byto wyglądało na żywo? A nie wiem, jakoś zawsze to zostawiam :lol: Quote
Bejkowa Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Oj znam ten ból :evil_lol: A katorga to jest jeśli pies ma już dosyć , i nawet 20 minutowa przerwa nie pomoże . Fajna Dotka :D Quote
Recommended Posts