Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Natalia&Cody']No nareszcie...nie mogłam doczekać się tych zdjęć :eviltong: Na fanpejdża zaglądałam a tam nic a nic....[/QUOTE]
jakoś nie umiem prowadzić fanpejdża, a do tego fb strasznie psuje jakość, i to mnie dodatkowo zniechęca, zaraz wstawię tutaj te lepsze technicznie zdjęcia, bo osobiście zadowolona z efektów nie byłam, ale na możliwości tego sprzętu było nie tak źle.

Posted

[quote name='westie_justa']jakoś nie umiem prowadzić fanpejdża, a do tego fb strasznie psuje jakość, i to mnie dodatkowo zniechęca, zaraz wstawię tutaj te lepsze technicznie zdjęcia, bo osobiście zadowolona z efektów nie byłam, ale na możliwości tego sprzętu było nie tak źle.[/QUOTE]
Z tą jakością na fb to akurat fakt. To tak jak ja nie byłam zadowolona ze zdjęć z Sopotu. :eviltong: Czekamy! ;)

Posted

[quote name='motyleqq']dawaj więcej!!
spokojnie :lol:
[quote name='Natalia&Cody']Z tą jakością na fb to akurat fakt. To tak jak ja nie byłam zadowolona ze zdjęć z Sopotu. :eviltong: Czekamy! ;)
no niestety, ale jeszcze bedzie okazja;)

Posted

[quote name='HexaWHWT']A ja tam czekam na Dotasa :D

i miło, że tu w ogóle jeszcze weszłaś bo normalnie cisza i cisza :roll:

[quote name='Bejkowa']Zgadzam się z Alą !
Niema żadnych Dotasów o! :diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc :)

fajne te zdjecia :D dobrze ze sobie o nich przypomnialas :D

Hej:)
Mam ich sporo więc wszytskich nie będę chyba tutaj wrzucać, na razie stopniowo dodaję je na photobucket, możecie zaglądnąć jak chcecie :) http://s1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/DCDC%20WAWA%202012/
I jeszcze zapomniałam dodać że pierwszego dnia zawodów byłam z Dot, mam nawet 3 foteczki;)

[quote name='HexaWHWT']no fajne, fajne ale chyba dostas mimo cieczki nadal jest atrakcyjny? :P

No własnie...., zaraz zrelacjonuję dzisiejszy dzien, z odpiowiedzią;)

Posted

No to ten... co było powodem nie pokazywania Dotasa przez długi czas :diabloti:

No i w tym momencie zaczęła się 2 godzinna masakra :lol:

Ogołocenie podwozia

Posted

i na końcu była kąpiel

Razem z kąpielą zeszło mi się jakieś 3h od 11.

macie jeszcze nosa

Teraz idę wybiegać bestie, i jednak nie biorę aparatu więc musicie sie zadowolic tym :diabloti:

Posted

[quote name='Victoria']hahahah jaki mokry pies xd

ja ostatnio cięłam 4h :diabloti::p.[/QUOTE]
szczur
boszz :eviltong:
[quote name='Illusion']2h wyjęte z życia na ogarnięcie futra, znam ten ból :evil_lol:.[/QUOTE]
Dokładnie :evil_lol: