Victoria Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Śliczna jak zawsze :) pijawka mała ;] Quote
Aleksa. Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Victoria napisał(a):Śliczna jak zawsze :) pijawka mała ;] Jak twa ręka.:lol: >? Quote
Victoria Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Jak twa ręka.:lol: >? jeszcze nie odpadła :evil_lol:. a twa jak?? xd Quote
Aleksa. Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Victoria napisał(a):jeszcze nie odpadła :evil_lol:. a twa jak?? xd no jeszcze mam skoro pisze nią. :lol: Quote
Victoria Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 przypomne ze masz dwie rece, wiec skad mam wiedziec ktora piszesz?:cool3: Quote
Yuveza Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 ej ej, niszczycie reputacje mojemu psu :diabloti: idźta i bądźta cicho :diabloti:! Quote
Aleksa. Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Justyna a skąd ktoś może wiedziec o czym piszemy :D piszemy o swoich rękach :D :lol: Quote
betty_labrador Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 motyleqq napisał(a):coś mnie ominęło :-o podziurkowanie rąk przez pewnego białego pieska :evil_lol: ale to tak z miłości było :D zdjecia super ! :) Quote
Monika_1584 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Witamy się ;) Na początku chciałabym napisać że kobieto robisz na prawdę piękne zdjęcia :loveu: Z posta na post co raz ładniejsze ^^ Piękny bokeh na każdym :loveu: I tu zadam również pytanie - jaki masz obiektyw ? Quote
junoo Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg228/scaled.php?server=228&filename=dsc9228kopia.jpg&res=landing śliczne oczka :) cudne zdjęcie :loveu: Quote
Yuveza Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 evel napisał(a):Było mordobicie? :evil_lol: motyleqq napisał(a):coś mnie ominęło :-o betty_labrador napisał(a):podziurkowanie rąk przez pewnego białego pieska :evil_lol: ale to tak z miłości było :D zdjecia super ! :) Haha, ten mój agresywny niewychowany pies :shake::lol: Monika_1584 napisał(a):Witamy się ;) Na początku chciałabym napisać że kobieto robisz na prawdę piękne zdjęcia :loveu: Z posta na post co raz ładniejsze ^^ Piękny bokeh na każdym :loveu: I tu zadam również pytanie - jaki masz obiektyw ? A witanko;) bardzo dziękuję, nie uważam swoich zdjęć za ładne, i naprawdę daleko im do dobrych zdjęć, ale to miło że ktoś zauważa jakąś zmianę, bo pamiętam co było na początku:) Mam dwa obiektywy oprócz kita, helios58mm i sigma 70-300mm f/4.5 ;) Bejkowa napisał(a):Buuuu ! Dawno nie było zdjęć :mad: Odezwała się ta co wrzuca zdjęcia :diabloti: junoo napisał(a):http://desmond.imageshack.us/Himg228/scaled.php?server=228&filename=dsc9228kopia.jpg&res=landing śliczne oczka :) cudne zdjęcie :loveu: dziękuję:) Póki co zdjęć niema, przewiduję jakieś, bliżej jesieni, coby zrobić coś ładnego. Moje westę robi już bardzo ładne vaulty, coraz lepsze, jak się ktoś nagrywający wybierze z nami na PM to może powstanie jakis vaultowy film;) Quote
Aleksa. Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ale już Wam coś nagrałam.:D wiem że troszkę kiepsko stałam, ale coś masz.:lol: Quote
rashelek Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Jaaaa kcę vaultowy fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilm!!! Quote
Yuveza Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Ale już Wam coś nagrałam.:D wiem że troszkę kiepsko stałam, ale coś masz.:lol: No ale mówiłam chyba że krótki jest, a ja mam zamiar zmontować jakis konkrtny filmik, więc muszę pierw zebrać materiały ;) rashelek napisał(a):Jaaaa kcę vaultowy fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilm!!! opanuj się! :diabloti: Quote
Natalia&Cody Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Heloł! Ależ mnie tu dawno nie było. Teraz muszę wszystko nadrobić... Jakieś nowe fotki by się przydały :) Quote
Bejkowa Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Justa , na moje fotki szkoda oczu :evil_lol: Ale twoje :iloveyou: Quote
HexaWHWT Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Co tam u was? :D jak spędzacie nędzną wiosnę? :P Quote
Evelynkaa Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Szukamy DT dla Westa samca z Warszawy, znaleziony http://www.dogomania.pl/forum/threads/232543-Westie-piesek-znaleziony-w-Warszawie-pilne-DT-na-dzi%C5%9B%21%21%21 Quote
Yuveza Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='rashelek']Nieeeeeeeeeee!!! :lol: Bo ja kcę :([/QUOTE] [quote name='Natalia&Cody']Heloł! Ależ mnie tu dawno nie było. Teraz muszę wszystko nadrobić... Jakieś nowe fotki by się przydały :)[/QUOTE] [quote name='Bejkowa']Justa , na moje fotki szkoda oczu :evil_lol: Ale twoje :iloveyou:[/QUOTE] [quote name='HexaWHWT']Co tam u was? :D jak spędzacie nędzną wiosnę? :P[/QUOTE] Uznałam że wypadałoby dać jakieś oznaki życia:lol: bo na dogo tak czy inaczej jestem codziennie;) No to tak, ja jestem hepi bo się zrobiła temperatura która jest bardzo dla mnie stosowna, Dot jest w trakcie swojej opóźnionej cieczki, przez to nie dotykałam jej kudłów prawie miesiąc(!) jak i nie robiłam z tego powodu zdjęć. Mam więc teraz kilka solidnych jesiennych planów, po cieczce biorę się za Dotkowy wygląd, po całosci pełny serwis razem z kąpielą. Nawiasem mówiąc chcę coś jesiennego zamówić do jej garderoby, i zaczynać ogarniać sprawy w związku z cieczką. Jak pyknie jeszcze pewna sprawa z sesją, to też zaliczam do naszych planów :) to tak w skrócie co by nie było że znów jakiś dołek czy łotewer się u mnie dzieje :) Quote
Recommended Posts