Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy się ;)

Na początku chciałabym napisać że kobieto robisz na prawdę piękne zdjęcia :loveu: Z posta na post co raz ładniejsze ^^ Piękny bokeh na każdym :loveu:

I tu zadam również pytanie - jaki masz obiektyw ?

Posted

evel napisał(a):
Było mordobicie? :evil_lol:

motyleqq napisał(a):
coś mnie ominęło :-o

betty_labrador napisał(a):
podziurkowanie rąk przez pewnego białego pieska :evil_lol: ale to tak z miłości było :D

zdjecia super ! :)

Haha, ten mój agresywny niewychowany pies :shake::lol:
Monika_1584 napisał(a):
Witamy się ;)

Na początku chciałabym napisać że kobieto robisz na prawdę piękne zdjęcia :loveu: Z posta na post co raz ładniejsze ^^ Piękny bokeh na każdym :loveu:

I tu zadam również pytanie - jaki masz obiektyw ?

A witanko;) bardzo dziękuję, nie uważam swoich zdjęć za ładne, i naprawdę daleko im do dobrych zdjęć, ale to miło że ktoś zauważa jakąś zmianę, bo pamiętam co było na początku:)

Mam dwa obiektywy oprócz kita, helios58mm i sigma 70-300mm f/4.5 ;)
Bejkowa napisał(a):
Buuuu ! Dawno nie było zdjęć :mad:

Odezwała się ta co wrzuca zdjęcia :diabloti:
junoo napisał(a):

dziękuję:)

Póki co zdjęć niema, przewiduję jakieś, bliżej jesieni, coby zrobić coś ładnego. Moje westę robi już bardzo ładne vaulty, coraz lepsze, jak się ktoś nagrywający wybierze z nami na PM to może powstanie jakis vaultowy film;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Ale już Wam coś nagrałam.:D wiem że troszkę kiepsko stałam, ale coś masz.:lol:

No ale mówiłam chyba że krótki jest, a ja mam zamiar zmontować jakis konkrtny filmik, więc muszę pierw zebrać materiały ;)
rashelek napisał(a):
Jaaaa kcę vaultowy fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilm!!!

opanuj się! :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='rashelek']Nieeeeeeeeeee!!! :lol: Bo ja kcę :([/QUOTE]

[quote name='Natalia&Cody']Heloł!
Ależ mnie tu dawno nie było. Teraz muszę wszystko nadrobić...
Jakieś nowe fotki by się przydały :)[/QUOTE]

[quote name='Bejkowa']Justa , na moje fotki szkoda oczu :evil_lol: Ale twoje :iloveyou:[/QUOTE]

[quote name='HexaWHWT']Co tam u was? :D jak spędzacie nędzną wiosnę? :P[/QUOTE]
Uznałam że wypadałoby dać jakieś oznaki życia:lol: bo na dogo tak czy inaczej jestem codziennie;) No to tak, ja jestem hepi bo się zrobiła temperatura która jest bardzo dla mnie stosowna, Dot jest w trakcie swojej opóźnionej cieczki, przez to nie dotykałam jej kudłów prawie miesiąc(!) jak i nie robiłam z tego powodu zdjęć. Mam więc teraz kilka solidnych jesiennych planów, po cieczce biorę się za Dotkowy wygląd, po całosci pełny serwis razem z kąpielą. Nawiasem mówiąc chcę coś jesiennego zamówić do jej garderoby, i zaczynać ogarniać sprawy w związku z cieczką. Jak pyknie jeszcze pewna sprawa z sesją, to też zaliczam do naszych planów :) to tak w skrócie co by nie było że znów jakiś dołek czy łotewer się u mnie dzieje :)