Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Molowe napisał(a):
na filmikach widać,że jest naprawdę mega nakręcona nie wiem dlaczego marudzisz :) :loveu:

Justyna chyba chce dostać po uszach :evil_lol::diabloti: jak Doti jest nie chcącym NIC robić psem to ja jestem baletnica :roflt: Doti super idzie w agi jak na początek :loveu::cool3:

Posted

rashelek napisał(a):
Na filmiku też widać, że ona na skakanie, szarpaki i Ciebie jest na NIE. Ale masz dodupnego psa, fuj :(

Lucky. napisał(a):
noooo strasznie to widać, na prawdę Doti jest do niczego :diabloti:

no koszmar :shake:
Ty$ka napisał(a):
Sztuczki bardzo fajne Doti wykonuje - zakochałam się w jej magicznym ogonku i wyrazie oczu :loveu:

Filmik GRAFowy też mi się podoba, naprawdę nie wiem czemu czepiasz się tak Dotowatej... ;)

Bo jestem czepialska :diabloti:
motyleqq napisał(a):
o nawet ja jestem na filmiku :lol:

i TZ :lol:
monisiaxp napisał(a):
Dupa dupa, na drugi rok na obóz chcę :diabloti:

warto :diabloti:
Paula03 napisał(a):
Super filmiki! Dotka jest świetna :D :loveu: Szkoda, że tak mało miałam nagrań z obozu :)

No własnie :P
Molowe napisał(a):
na filmikach widać,że jest naprawdę mega nakręcona nie wiem dlaczego marudzisz :) :loveu:

dobrze wiedziec ;>
cockermaister napisał(a):
Justyna chyba chce dostać po uszach :evil_lol::diabloti: jak Doti jest nie chcącym NIC robić psem to ja jestem baletnica :roflt: Doti super idzie w agi jak na początek :loveu::cool3:

dzięki, będziemy się starać :lol:

Posted

[quote name='wikikoniki']Ale ona jest nakręcona :loveu:

ja nie umiem biegać na szarpaczek xDD bo ja po przebiegu muszę coś rzucić daleko a szarpakiem rzucę na... 2 metry :lol:
Dotka nakręcona :eviltong:
Szarpak jest fajniejszy dla Dot;) ale to zależy

Posted (edited)

[quote name='Bejkowa']http://desmond.imageshack.us/Himg854/scaled.php?server=854&filename=dsc9047kopia.jpg&res=landing - Justa , przepiękna jest ta fotka :loveu:
Dzięki;)

[quote name='paulaa.']http://desmond.imageshack.us/Himg854/scaled.php?server=854&filename=dsc9047kopia.jpg&res=landing
świetne zdjęcie. :loveu:
Dziękuje:p
[quote name='Aleksandra95']a mnie się te podoba.:)
http://desmond.imageshack.us/Himg580/scaled.php?server=580&filename=dsc9032kopia.jpg&res=landing
:)

Edited by westie_justa
Posted

Wszystkiego:eviltong: Fajnie widzieć westa, z którym ktoś pracuje i sobie fajnie radzi (nie mówię, że z każdym psem trzeba COŚ robić, ale zwykłe ogarnięcie psa do spokojnego życia w społeczeństwie wielu ludzi zwyczajnie przerasta), bo większość whwt które znam to agresywne beczki, które mają w d... właściciela:eviltong: i nawet nie mają wyćwiczonego przywołania, co jest dla mnie podstawą podstaw, już nie mówiąc o paru innych oczywistych rzeczach, a to całkiem fajne psy są do różnych sportów, zresztą jak widać po Twojej Doti, więc szkoda, że nieraz ludzie je skreślają jako psy do sportu.

Doti świetnie wygląda we wrzosach:loveu:

Posted

rossa_ napisał(a):
Wszystkiego:eviltong: Fajnie widzieć westa, z którym ktoś pracuje i sobie fajnie radzi (nie mówię, że z każdym psem trzeba COŚ robić, ale zwykłe ogarnięcie psa do spokojnego życia w społeczeństwie wielu ludzi zwyczajnie przerasta), bo większość whwt które znam to agresywne beczki, które mają w d... właściciela:eviltong: i nawet nie mają wyćwiczonego przywołania, co jest dla mnie podstawą podstaw, już nie mówiąc o paru innych oczywistych rzeczach, a to całkiem fajne psy są do różnych sportów, zresztą jak widać po Twojej Doti, więc szkoda, że nieraz ludzie je skreślają jako psy do sportu.

raczej skreślają siebie ze sportów ludzie bo wolą kanapę, tv i żarcie -i spacerek dookoła bloku :diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc Justa :) :D

ale śliczne fotki! z tymi wrzosami dobry pomysł do białego pasuje jak ulał :) :loveu: też widziałam je u mnie w lesie :)
Hej hej :)

Dzięki, no własnie teraz wrzos taki ładny to musiałam pomęczyć aparat, ale Dotka nie bardzo chciała pozować niestety;)

Posted

rossa_ napisał(a):

Bardzo miło mi słyszeć takie opinie na nasz temat:) i fakt faktem że z takim opisem westa często się spotykałam, a na dobrą sprawę tak być nie musi jak widać;)

Posted

Gratuluję nauczenia nowej sztuczki, fajnie, że spróbowałyście swoich sił w agi na obozie, mam nadzieję, że będziecie kontynuować. :diabloti:
Zdjęcie jak zawsze cudowne :eviltong: