Ty$ka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ależ głupie pytanie - oczywiście, że chcemy :D monisiaxp, genialne porównanie :roflt: Quote
Pestka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 westie_justa napisał(a):Tymczasem się pochwalę że moje westę umie już wchodzic 4 kończynami na miskę :grins: Klikałaś? ;) Quote
Yuveza Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Pestka napisał(a):Klikałaś? ;) tak;) Bedzie filmik, albo dwa... mam kilka krotkich z obozu, i jeszcze do zmontowania dzisiejsze sztuczki, nie wiem czy to łączyć, czy dac wam obozy oddzielnie? Quote
Yuveza Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 (edited) Pierwszy mam, jakos zmontowałam, zaraz wrzucę na yt, a z obozu bedzie króciutki, ale chyba zrobię go jutro. Jest, oczywiście nagrywane grzanką [video=youtube;6m3qMnLQIEc]http://www.youtube.com/watch?v=6m3qMnLQIEc&feature=youtu.be[/video] Edited August 24, 2012 by westie_justa Quote
kajkoowa Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 westie_justa napisał(a):No przeciez jest wstawiony :lol: Idę oblukać :D Quote
motyleqq Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 kocham Dotkę jak robi zdychanie i to leżenie na plecach :loveu: i jej machanie ogoniem :loveu: czemu jak dajesz jej trzymać szarpak to nie nagradzasz potem szarpaniem? :) Quote
Lucky. Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 jak nauczyłaś Doti trzymania czegoś w ryju ? zrobiłaś mi chęć na klikanie... :D Quote
rashelek Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 I to jest ten leniwy, niechcący pracować pies? To merdające ogonem stworzenie, które cieszy się na wchodzenie na miskę? :lol: Quote
motyleqq Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 rashelek napisał(a):I to jest ten leniwy, niechcący pracować pies? To merdające ogonem stworzenie, które cieszy się na wchodzenie na miskę? :lol: bo Justyna ma zaburzone patrzenie na rzeczywistość :razz: Quote
cockermaister Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Jak nauczyłaś ją odbijania się od ciała ?? piękna i zdolna z Doti suczka :cool3::loveu: Quote
Demowata Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Muzyka. :loveu: Świetny filmik, Doti fajnie robi obroty i to proszenie. :loveu: Quote
Yuveza Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 motyleqq napisał(a):kocham Dotkę jak robi zdychanie i to leżenie na plecach :loveu: i jej machanie ogoniem :loveu: czemu jak dajesz jej trzymać szarpak to nie nagradzasz potem szarpaniem? :) Te plecy to nowe :lol: No bo to było na same trzymanie w siadzie, tak jak trzymanie koziołka w obi;) i to klikałam. Lucky. napisał(a):jak nauczyłaś Doti trzymania czegoś w ryju ? zrobiłaś mi chęć na klikanie... :D To klikaj :lol: nakręcałam ją tak żeby wo wzięła do gęby, mowilam 'bierz bierz' i jak złapła to klikałam, potem to już łatwiej poszło. rashelek napisał(a):I to jest ten leniwy, niechcący pracować pies? To merdające ogonem stworzenie, które cieszy się na wchodzenie na miskę? :lol: :evil_lol: oj tam... parówka! motyleqq napisał(a):bo Justyna ma zaburzone patrzenie na rzeczywistość :razz: Tak mamo :grins: cockermaister napisał(a):Jak nauczyłaś ją odbijania się od ciała ?? piękna i zdolna z Doti suczka :cool3::loveu: To są dość nieudolne vaulty, ale opisywałam kilka stron wczesniej;) Demowata napisał(a):Muzyka. :loveu: Świetny filmik, Doti fajnie robi obroty i to proszenie. :loveu: Dzięki :loveu: No to jeszcze agilitowy-obozowy przede mną;) Quote
motyleqq Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 westie_justa napisał(a): No bo to było na same trzymanie w siadzie, tak jak trzymanie koziołka w obi;) i to klikałam. no co to, my szarpałyśmy się nawet koziołkiem :cool3: oczywiście koziołek dawno nie żyje... :evil_lol: a co do tego 'oj tam, parówka', to ja mogę powiedzieć 'oj tam, szarpaczek' ;) Quote
Yuveza Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 motyleqq napisał(a):no co to, my szarpałyśmy się nawet koziołkiem :cool3: oczywiście koziołek dawno nie żyje... :evil_lol: a co do tego 'oj tam, parówka', to ja mogę powiedzieć 'oj tam, szarpaczek' ;) Na obozie robilismy trzymanie szarpaka z klikerem za smaki;) mogę się z nią szarpać, ale szarpak był tylko jednym z przedmiotów, na filmiku jest też bilet :lol: No topsz, Dotka lubi ćwiczenia gdzie się włazi łapskami, szczegolnie przednimi, a po klikaniu wchodzi bardzo chętnie wszytskimi:D Idę montować. Quote
Iwonaaa Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Jakie super sztuczki :loveu: A ta grzanka dobra jakościowo... z jakiego tostera? :cool3: Quote
Yuveza Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 No własnie słabo z tą jakością :lol: obozowy, gniotowaty i krotki :P [video=youtube;J2UlNiWDY5E]http://www.youtube.com/watch?v=J2UlNiWDY5E&feature=youtu.be[/video] Quote
Iwonaaa Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Super filmik, na prawdę zdolna sunia z Dotki. A ty bardzo fajnie ją wszystkiego wyuczyłaś, szkoda że ja tak nie umiem z moją... :placz: Quote
Demowata Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Znowu dobra muzyka. :cool3: świetnie sobie radzicie. :loveu: A Dotka, co tak długo siedziała w tym zakręconym tunelu? :evil_lol: Quote
Yuveza Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 monisiaxp napisał(a):Super filmik, na prawdę zdolna sunia z Dotki. A ty bardzo fajnie ją wszystkiego wyuczyłaś, szkoda że ja tak nie umiem z moją... :placz: Dzięki;) sporo sie namęczyłam :diabloti: Demowata napisał(a):Znowu dobra muzyka. :cool3: świetnie sobie radzicie. :loveu: A Dotka, co tak długo siedziała w tym zakręconym tunelu? :evil_lol: haha :cool1: Możliwe że znalazła w środku jakieś niespodzianki :lol: Quote
rashelek Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Na filmiku też widać, że ona na skakanie, szarpaki i Ciebie jest na NIE. Ale masz dodupnego psa, fuj :( Quote
Lucky. Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 rashelek napisał(a):Na filmiku też widać, że ona na skakanie, szarpaki i Ciebie jest na NIE. Ale masz dodupnego psa, fuj :( noooo strasznie to widać, na prawdę Doti jest do niczego :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Sztuczki bardzo fajne Doti wykonuje - zakochałam się w jej magicznym ogonku i wyrazie oczu :loveu: Filmik GRAFowy też mi się podoba, naprawdę nie wiem czemu czepiasz się tak Dotowatej... ;) Quote
Recommended Posts