Pestka Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='rashelek']Ja nie mówię, że z nią mało robisz, tylko że dużo na nią wyzywasz :P[/QUOTE] Ale to chyba większość właścicieli tak ma :evil_lol: Quote
motyleqq Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 oj nie, Justyna to ewidentnie nie wierzy w swojego psa! ale jako jej opiekunka trochę to unormowałam :evil_lol: Quote
Yuveza Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 [quote name='motyleqq']oj nie, Justyna to ewidentnie nie wierzy w swojego psa! ale jako jej opiekunka trochę to unormowałam :evil_lol:[/QUOTE] Hahaha, i dumna z tego jesteś :diabloti: to jeszcze nawet przy Tobie powiem, że moje piesę wczoraj bardzo ładnie się zachowywało na spacerze :> nie ucekła do ludzi chodziła przy nodze, zostawała, i się szarpała :mdrmed: Quote
DomixX Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Super fotki :loveu: [url]http://desmond.imageshack.us/Himg593/scaled.php?server=593&filename=dsc08604kopia.jpg&res=landing[/url] Cudowna Dotka! To chyba każdy tak troche narzeka na Swojego psa hehe..ale Dot jest świetna ;) Quote
bianka19 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 przegięłaś z tymi zdjęciami teraz, no. naucz mnie takie robić.:roll: przesłodka, wygląda jak szczeniorek.:loveu: identyczne minki, jej zakochałam się w niej normalnie! [URL]http://desmond.imageshack.us/Himg593/scaled.php?server=593&filename=dsc08604kopia.jpg&res=landing[/URL] [URL]http://desmond.imageshack.us/Himg32/scaled.php?server=32&filename=dsc08606kopia.jpg&res=landing[/URL] pasuje jej strasznie ta obróżka.;) Quote
Yuveza Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='DomixX']Super fotki :loveu: [URL]http://desmond.imageshack.us/Himg593/scaled.php?server=593&filename=dsc08604kopia.jpg&res=landing[/URL] Cudowna Dotka! To chyba każdy tak troche narzeka na Swojego psa hehe..ale Dot jest świetna ;)[/QUOTE] Dziękuję:) [quote name='bianka19']przegięłaś z tymi zdjęciami teraz, no. naucz mnie takie robić.:roll: przesłodka, wygląda jak szczeniorek.:loveu: identyczne minki, jej zakochałam się w niej normalnie! [URL]http://desmond.imageshack.us/Himg593/scaled.php?server=593&filename=dsc08604kopia.jpg&res=landing[/URL] [URL]http://desmond.imageshack.us/Himg32/scaled.php?server=32&filename=dsc08606kopia.jpg&res=landing[/URL] pasuje jej strasznie ta obróżka.;)[/QUOTE] No bez przesady naprawdę:eviltong: Tak tak mam swojego osobistego 3 letniego szczeniora :evil_lol: Quote
darii_iia Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='westie_justa'] Tak tak mam swojego osobistego 3 letniego szczeniora :evil_lol:[/QUOTE] 3 lata ? :o ale masz starucha w domu. :evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='westie_justa'] No bez przesady naprawdę:eviltong: Tak tak mam swojego osobistego 3 letniego szczeniora :evil_lol:[/QUOTE] bez przesady ? są cudowne, czym focisz? :cool3: hihi, 3 lata a wygląda jakby miała rok:eviltong: Quote
HexaWHWT Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Westy nie są fajne? :mad: Nie ma to jak mieć psa, który wygląda jak szczenior! Quote
Ty$ka Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Po innych galeriach łazi, a do swojej nie zajrzy :diabloti: :mad: Quote
bianka19 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 hihi no właśnie, jakieś zdjęcia może by się tu przydały. :diabloti: Quote
Yuveza Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='darii_iia']3 lata ? :o ale masz starucha w domu. :evil_lol:[/QUOTE] ranisz moje uczucia :(:lol: [quote name='bianka19']bez przesady ? są cudowne, czym focisz? :cool3: hihi, 3 lata a wygląda jakby miała rok:eviltong:[/QUOTE] sony alfa 100 + 2 obiektywy;) [quote name='HexaWHWT']Westy nie są fajne? :mad: Nie ma to jak mieć psa, który wygląda jak szczenior![/QUOTE] :diabloti: [quote name='Ty$ka']Po innych galeriach łazi, a do swojej nie zajrzy :diabloti: :mad:[/QUOTE] No cóż.... :evil_lol: Zamówiłam kliker normalniejszy, może ktos pamieta ale miałyśmy soft, i on sie nie nadaje :lol: więc mamy juz normalny i jest gites. Myślę coby nagrać jakiś filmik ale nie mam pomysłu z czym :hmmmm: oczywiscie niema nagrań z obozu bo nikt nas nie lubi i nikt nas nie nagrywał :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Filmik każdy będzie dobry :D Nie obrażę się jak zrobisz kilka: jeden ze sztuczkowania, drugi z szaloną Doti oraz jakiś tam jeszcze :evil_lol: Quote
rashelek Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ja chciałam filmik jak Dot po Tobie skacze! Quote
motyleqq Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 tak tak, ten soft to się może dla szczurów nadaje :lol: Quote
Yuveza Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Ty$ka']Filmik każdy będzie dobry :D Nie obrażę się jak zrobisz kilka: jeden ze sztuczkowania, drugi z szaloną Doti oraz jakiś tam jeszcze :evil_lol:[/QUOTE] szaloną?:lol: nie mam koncepcji, coś ze sztuczkami może... ale to potrzeba dłuższej rozkminy :evil_lol: [quote name='rashelek']Ja chciałam filmik jak Dot po Tobie skacze![/QUOTE] Ale ja nie mam gdzie a tym bardziej czym tego nagrać :evil_lol: na razie idę rwać dalej psa :lol: [quote name='motyleqq']tak tak, ten soft to się może dla szczurów nadaje :lol:[/QUOTE] Pfff :lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ja to bym jakieś świeże zdjęcia pooglądała:cool3: Quote
Yuveza Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Ja to bym jakieś świeże zdjęcia pooglądała:cool3:[/QUOTE] Chciałam być dobrą siostrą i pożyczyłam go na tydzień :cool1: Tymczasem się pochwalę że moje westę umie już wchodzic 4 kończynami na miskę :grins: Quote
Yuveza Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Ty$ka']W takim razie gratulacje :)[/QUOTE] dziękuję :p Będę konstruować post na bloga, a potem może jakaś niespodzianka ale to tak potem potem. Quote
Iwonaaa Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg32/scaled.php?server=32&filename=dsc08606kopia.jpg&res=landing Słit focia przy drzewie :razz: ;) Przepraszam się mi skojarzyło :roll::roll: KLIK :diabloti: Quote
Yuveza Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Ty$ka']Hura! Będzie filmik :multi: :evil_lol: :lol: a chcecie filmik jak sie Dot z Axlem szarpie... ręcznikiem? :evil_lol: [quote name='monisiaxp']Słit focia przy drzewie :razz: ;) Przepraszam się mi skojarzyło :roll::roll: KLIK :diabloti: :roflt: moja dziunia pozuje przy drzewach :roflt: Quote
Iwonaaa Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 hahhahaha :evil_lol: Chcemy dużo filmików bo jesteście zajebiste, aż miło popaczeć. :loveu: Quote
Yuveza Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 monisiaxp napisał(a):hahhahaha :evil_lol: Chcemy dużo filmików bo jesteście zajebiste, aż miło popaczeć. :loveu: Ahh jak miło :loveu::evil_lol: coś tam skonstruuję jak pewna osoba da mi co nieco ekhemm :mad: Quote
Recommended Posts