Yuveza Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 tak, i nawet powtórzyła ta pozę:lol: Quote
Kasi i Lena Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 A faktycznie, nie zauważyłam:oops: Chodziło mi o to drugie zdjęcie w większym zbliżeniu, pierwsze jakoś mi umknęło. Quote
Yuveza Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 tak, ja dopiero w domu zauważyłam jak przerzucałam zdjęcia:D Quote
cockermaister Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Moim zdaniem każdy ubiera swojego psa tak jak jemu się podoba i nikomu nic do tego :) Dotka jest piękną sunią ;) Quote
Yuveza Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Dziękuję, Doti bardzo miło, piękna to dopiero będzie po trymowaniu:D Quote
Evelynkaa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Papilonek a czy Dotka w ogóle będzie wiedziała że szelki są na urodziny?? Czy nie sprawi jej to różnicy że na urodziny dostanie szelki a smaka dwa dni później... proszę Cię....oszczędz.... A ja kocham róż i gdybym miała suczkę to też bym kupowała wszystko w różu :D nawet mój pies ma dwie fioletowe obroże, jedna śliwka druga lila...z różem co prawda by już było przegięcie ale co tam może kiedyś :D Niebieskie i stonowane kolory obroży już mi się znudziły...więc mam nadzieję że przynajmniej mi się kiedyś córka urodzi :D Bo drugi pies też będzie płci męskiej... Quote
Yuveza Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 O cześć Ewelinko!:multi: A od razu spytam czy masz może kontakt z Dominiką? bo mi gg przepadło, a Doti już się prosi o trymowanie!:D wygląda strasznie,pokręcone włosy, bez szyi, i zarośnięte uszy:D! straszne. a drugi psin to tez westik będzie(?) a sunia by nie mogła być, a nie, przecież pewnie by jeździła na wystawy, to tak piesek. A Dotusia prawdopodobnie dostanie takie szeleczki :D http://www.kuchniapupila.pl/files/130999837/3_6.jpg Quote
Evelynkaa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ładne ale takie stonowane...:P te szelki. Drugi psiak też westik ale to dopiero hoho...:P na razie mam dwa :P i koniecznie będzie pies, bo będzie wystawiany a gdybym miała sunie to bym musiała Alexa kastrować albo sunie sterylizować, ale w sumie hodowli i tak nie chce mieć. Nie chcę mieć szczeniaków bo żadnemu człowiekowi bym nie oddała szczeniaka...po tym jak dzwonią do mnie same ufo żeby adoptować Polly to w życiu nie chcę sprzedawać ani wyadoptowywać żadnych zwierząt!!! Quote
Yuveza Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 tak, te szeleczki takie bardziej poważne, ale ładne? No tylko ze na wystawie suczka chyba nie może być wysterylizowana... fajnie, ja też bym chciała psiaka na wystawy, ale to na razie niemożliwe. Ale jak Dotka już będzie po trym. to pojedziemy na wystawe do warszawy, i pewnie nakupujemy różnych obróżek, szelek, i innych rzeczy!:lol: Quote
Evelynkaa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Szelki ładne ale lepiej przymierzyć do pieska na żywo bo może się okazać że ten jasny kolor szarego w tej bieli się zgubi...ja ostatnio pojechałam po brązową obrożę a przyjechałam z fioletową i niebieską w kwiatki :P więc jeszcze brąz na nas czeka :D Ja też czekam z niecierpliwością na wystawę w katowicach ale to już za 3 tygodnie :D Sunia może być wysterylizowana i wystawiana, przynajmniej teoretycznie bo przecież nie widać tego że jest bezpłodna, facet musi mieć dwa jądra w mosznie. Ale i tak będzie facet. :D Polly jest wysterylizowana a Alex i tak wylizuje wszędzie tam gdzie ona się położy a mnie trafia wtedy :angryy: bo potem przychodzi do mnie i mnie liże brzydal :eviltong: fuuuu Quote
Yuveza Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Hehe, tylko że te szeleczki w internecie znalazłam, a w zoologach które znam niema tyle wzorów i wyboru... chyba że takie.. http://www.kuchniapupila.pl/files/130999837/2_11.jpg Ja jeszcze nigdy nie byłam na wystawie.. ale pojedziemy:D (mam nadzieje) Quote
Qeeriefire Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Dokładnie , to od właściciela zależy w jakie kolory będzie ubierał psa , a jeżeli wybierze róż nieoznacza to , że chce z psa zrobić dodatek czy lalke . Oczywiście często tak jest , że psy ubierane tylko w róż zostały kupione na psa zabawkę:angryy:. Nela nigdy nie miała nic różowego aż do wczoraj , kiedy to kupiliśmy jej różowe legowisko :D justa może zamiast szelek kup psu zabawke , przysmaki to sprawi jej większą radość ;) Quote
Yuveza Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 tak, tak przysmaki psinka dostanie, oczywiście:D, zabawkę jak gdzieś ciekawą znajdę to też, ale szelki swoją drogą kupię, bo i tak już chciałam nowe, więc, będzie miała pocieche i psina i ja:D Tak wiem te psiny Chichuay, yorki, poubierane na rózowo, ale jeszcze w ubrania całkiem zbędne, sukienki, bluzeczki, w lato, tylko żeby paniusia, co we łbie ma pusto miała radochę, to tez mnie wkurza, ale dotka ma tylko ten kolor, a na pewno nie postępuję z nią jak z zabawką... Quote
Qeeriefire Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 westie_justa napisał(a):tak, tak przysmaki psinka dostanie, oczywiście:D, zabawkę jak gdzieś ciekawą znajdę to też, ale szelki swoją drogą kupię, bo i tak już chciałam nowe, więc, będzie miała pocieche i psina i ja:D Tak wiem te psiny Chichuay, yorki, poubierane na rózowo, ale jeszcze w ubrania całkiem zbędne, sukienki, bluzeczki, w lato, tylko żeby paniusia, co we łbie ma pusto miała radochę, to tez mnie wkurza, ale dotka ma tylko ten kolor, a na pewno nie postępuję z nią jak z zabawką... O to Doti będzie szczęśliwa ;) Biedne psy poubierane w jakieś sukieneczki w upale , po to aby "właściciel zabłysnął", aby miał nowy dodatek na co dzień :roll: Kolor już nie odgrywa tutaj znacznej roli , bo pies może mieź niebieskie czy nawet czarne ubranka , a traktowany jak dodatek .. Quote
Guest papillonek Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Evelynkaa napisał(a):Papilonek a czy Dotka w ogóle będzie wiedziała że szelki są na urodziny?? Czy nie sprawi jej to różnicy że na urodziny dostanie szelki a smaka dwa dni później... proszę Cię....oszczędz.... A ja kocham róż i gdybym miała suczkę to też bym kupowała wszystko w różu :D nawet mój pies ma dwie fioletowe obroże, jedna śliwka druga lila...z różem co prawda by już było przegięcie ale co tam może kiedyś :D Niebieskie i stonowane kolory obroży już mi się znudziły...więc mam nadzieję że przynajmniej mi się kiedyś córka urodzi :D Bo drugi pies też będzie płci męskiej... PapiLLonek jak coś ,albo używaj opcji kopiuj wklej to chyba nie jest trudne. ja tego nie powiedziałam tylko Ty to moze ty sobie oszczędz :/ Hahaha pies nawet nie wie ,ze ma urodziny ,a to ,że dostanie smaka sprawi mu przyjemność ,ale szelki... Mnie wkurza za to traktowanie psa jak córeczkę,albo po prostu człowieka może po prostu pozwulcie psu być psem? A ja bym chciała mnieć psa amstaffa i wtedy wszystko by miał czarne szelki z łańcuchami,ćwiekami ,albo jakieś czachy :) Byłby wtedy największym przedmiatem mojej dumy tak jak teraz Sonia :D Quote
Yuveza Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Widzisz, to dlaczego moja Dotka nie może być mojej, ja ją bardzo kocham i sprawia mi przyjemność gdy ma ona coś ładnego:D a nie kupuję jej albo szelek albo coś tam, jej niczego nie brakuje i nie widzę nic w tym złego ze chcę jej kupić ładne szelki. Ciebie to wkurza, ok, ale nie musisz mi wtykac na siłe że robię z psa to co tak naprawdę nie robię, nie chcę się kłócic bo po co, chcę tylko żebyś nie zakładała różnych rzeczy które nie są prawdą. I przecież Dotke nie mogą inaczej traktować tylko przez to że kupuje jej szelki, zresztą i to jest Dla PSA. A dlaczego byś kupowała dla amstaffa takie rzeczy nie wystarczyłaby Ci pierwsza lepsza obroża i szelki? bo Tobie by się taki podobał, i tak samo mi Dotka się taka podoba i nie widzę 'przestepstwa' w tym Quote
Yuveza Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]A to zdjęcia z przedwczorajszego spacerku:p [/FONT] Quote
Pieseczkowo Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Już zacieram rączki :D polowa głowy min. będzie choc mimo tego i tak te włoski na jednej z fotek się ładnie trzymają :D tylko weź ubranko by panna nie zmarzła :) Quote
Yuveza Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Hehe, jak się wytrzepie to stoją jej te włosy:D nie no samochodem będzie jechać więc nie zamarźnie:D Quote
Qeeriefire Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 W poscie 219 i 220 nie widze zdjęć .. Ale miała zabawę patykiem A tu jak królik :D Quote
Yuveza Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 dziwne.... mi też, zaraz zobaczę, a tak zabawa patykami na całego!:D edit: już są fotki:D Quote
Evelynkaa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Justynkko te ostatnie szelki co pokazałaś super. Błekit na białym psie wygląda super!!!wierz mi. http://www.fotoszok.pl/upload/a06197a3.jpg fotka cudo :D:D:D czekam do niedzieli :D Quote
Recommended Posts