Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='motyleqq']weź, znów mam spuchnięte, posiniaczone i podrapane nogi :lol: a na dodatek ostatnio uznała, że nie musi mnie przeskakiwać przy overach, tylko fajnie jest przebiec pańci po nogach... :evil_lol: fajnego mam pieska, co nie?
ja chyba w ogóle nie będę robić odbić od nogi z wyprostowanej pozycji. coś tam Paula mówiła, że na klęczkach jest zdrowiej dla psa. a o chestach nawet nie myślę póki nie będę mieć kamizelki... :lol: fajnie Wam :) chętnie popatrzę[/QUOTE]
no dżinsy są o wiele lepsze :lol: znaczy leg vaulty to ja też robię tak że na klękam na jednym kolanie, można też tak na takiego 'bociana' na stojąco, ale dla Doti chyba troche za wysoko;) a od ciała to ona robi od biodra, albo uda, ja jestem lekko przechylona, bo Dot jest mała.
Najlepszego masz pieseczka :loveu::evil_lol:
Dla nas chesty są bezbolesne, i przy tym Dot się tak ładnie obraca :loveu:

[quote name='Aleksandra95']ał, boli na samą mysl :lol:[/QUOTE]

[quote name='motyleqq']co Ty, Dotka to mały pies.to będzie fajne z Etną, która nie słyszała, że można być delikatną :lol:[/QUOTE]
wbrew pozorom nie boli, bynajmniej mnie :lol:
[quote name='darii_iia']Włos dłuższy o centymetr i pies już brzydko wygląda ? :evil_lol: Lecz tą obsesję! :lol:
Brawa dla Was. :) Ja już nie mam za co chwalić tego mego idiotę. :diabloti:[/QUOTE]
:evil_lol: ale ma uszy jak ryś, i szyje zarośniętą, a te części mają być łyse i już :lol:
Przestań, za energiczność bynajmniej :diabloti:

Posted

[quote name='motyleqq']co Ty, Dotka to mały pies.to będzie fajne z Etną, która nie słyszała, że można być delikatną :lol:[/QUOTE]
chyba w łóżku kila tygodni bym przeleżała.:evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']chyba w łóżku kila tygodni bym przeleżała.:evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol:
[quote name='motyleqq']a jak w ogóle ją uczyłaś chestów?
tak, najlepszego pieseczka BEZ MÓZGU :evil_lol:[/QUOTE]
samo poszło :lol: na kazde odbicie mam jedną komendę, więc po prostu klęknęłam, i pokazałam gdzie i się udało:)

Posted

[quote name='westie_justa']:evil_lol:

samo poszło :lol: na kazde odbicie mam jedną komendę, więc po prostu klęknęłam, i pokazałam gdzie i się udało:)[/QUOTE]

a, to mój pies chyba nie jest taki bystry :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']a, to mój pies chyba nie jest taki bystry :shake::evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol: ja to się zastanawiam, jak ona by Ci tak skoczyła to chyba trafiła na twarz :lol:

Posted

[quote name='westie_justa']

:evil_lol: ale ma uszy jak ryś, i szyje zarośniętą, a te części mają być łyse i już :lol:
Przestań, za energiczność bynajmniej :diabloti:[/QUOTE]

rysie mają fajne uszy! :lol: a to u mnie szyja i pyszczek też ma być łyse i już, bo nie mogę na niego patrzeć jak jest zarośnięty. :evil_lol:
Ee tam. Raz już za energiczność pochwaliłam jak miał 3 miesiące i starczy. :diabloti:

Posted

[quote name='westie_justa']:evil_lol: ja to się zastanawiam, jak ona by Ci tak skoczyła to chyba trafiła na twarz :lol:[/QUOTE]

bardzo prawdopodobne :lol: odbicie od głowy :lol:
oczywiście od razu poszłam założyć dżinsy i spróbować i wreszcie ruszyło to do przodu :loveu: tzn teraz uczę ją stać na moim udzie i o ile na dwóch stała spoko, to na jednym albo tylko przednimi, albo tylnymi, albo kombinowała jak tu wskoczyć na krzesło :lol: a teraz już stała w końcu. i dopiero teraz będzie się uczyć odbicia, bo to co ją wcześniej nauczyłam to było raczej dotykanie łapą w trakcie skoku :lol:

Posted

[quote name='darii_iia']rysie mają fajne uszy! :lol: a to u mnie szyja i pyszczek też ma być łyse i już, bo nie mogę na niego patrzeć jak jest zarośnięty. :evil_lol:
Ee tam. Raz już za energiczność pochwaliłam jak miał 3 miesiące i starczy. :diabloti:[/QUOTE]
No no własnie, więc wiesz o co cho :lol: a u nas jeszcze dochodzi brzuch bo go też golę, no i głowa też szybko odrasta a ja nie chce żeby miała okrągłego łba :lol
W ogóle się nie znasz :diabloti:

[quote name='motyleqq']bardzo prawdopodobne :lol: odbicie od głowy :lol:
oczywiście od razu poszłam założyć dżinsy i spróbować i wreszcie ruszyło to do przodu :loveu: tzn teraz uczę ją stać na moim udzie i o ile na dwóch stała spoko, to na jednym albo tylko przednimi, albo tylnymi, albo kombinowała jak tu wskoczyć na krzesło :lol: a teraz już stała w końcu. i dopiero teraz będzie się uczyć odbicia, bo to co ją wcześniej nauczyłam to było raczej dotykanie łapą w trakcie skoku :lol:[/QUOTE]
Head vault, albo face vault :lol: a nie boisz sie że bedzie potem wskakiwała na udo, zamiast się wybic? Etna jest duża więc moze jakbys była wyzej, i pokazala gdzie ma skoczyc, to bylaby zmuszona sie odbic żeby wyskoczyc do pilki jak mniemam ;)

Posted

Czekamy na filmik z vaultów :)

Mój pies miał dzisiaj pierwszą sesję z leg vaultów (słowo daję, że Was nie czytałam i się Wami nie zainspirowałam :P) i muszę się pochwalić (a co! :lol: ), że od razu załapał o co mi chodzi :)

Posted

[quote name='rashelek']Ła no to gratuluję sukcesu :loveu: I czekam na filmik z vaultami :evil_lol:[/QUOTE]
Dzięki! ale nie mam za bardzo czym nagrywać, no i gdzie?
[quote name='Ty$ka']Czekamy na filmik z vaultów :)

Mój pies miał dzisiaj pierwszą sesję z leg vaultów (słowo daję, że Was nie czytałam i się Wami nie zainspirowałam :P) i muszę się pochwalić (a co! :lol: ), że od razu załapał o co mi chodzi :)[/QUOTE]
Hahaha, dobrze chwal się!:lol: gratuluję :)

Posted

to ja nagram Ciebie, a Ty mnie w środę :cool3: dziś dobra pogoda na trening, to może usprawnimy nasze odbicia. chociaż po ostatniej przygodzie boję się chodzić w nasze stałe miejsce treningowe :roll:

Posted

[quote name='motyleqq']to ja nagram Ciebie, a Ty mnie w środę :cool3: dziś dobra pogoda na trening, to może usprawnimy nasze odbicia. chociaż po ostatniej przygodzie boję się chodzić w nasze stałe miejsce treningowe :roll:[/QUOTE]

a co się stało ? ;o

Posted

[quote name='motyleqq']to ja nagram Ciebie, a Ty mnie w środę :cool3: dziś dobra pogoda na trening, to może usprawnimy nasze odbicia. chociaż po ostatniej przygodzie boję się chodzić w nasze stałe miejsce treningowe :roll:[/QUOTE]
No dobra :lol: o ile Doti bedzie sie chcialo...
[quote name='rashelek']Widzisz, już masz jak i gdzie nagrać :diabloti:[/QUOTE]
teraz to mi zyc nie dacie :diabloti:
[quote name='motyleqq']spotkałam faceta, który się przede mną rozbierał :roll: i prosił, żeby popatrzeć :scared:[/QUOTE]
też czytałam, padaka :roll:

Posted

[quote name='motyleqq']spotkałam faceta, który się przede mną rozbierał :roll: i prosił, żeby popatrzeć :scared:[/QUOTE]
I co? Było na co popatrzeć chociaż? :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']nie wiem, zrobiłam wszystko, by nie spojrzeć :evil_lol:[/QUOTE]

Też miałam taką akcję , tylko że facet stał 5 metrów przede mną , nagi :eek2::eek2::eek2:

Posted

[quote name='Bejkowa']Też miałam taką akcję , tylko że facet stał 5 metrów przede mną , nagi :eek2::eek2::eek2:[/QUOTE]

ten stał koło mnie, niemalże na wyciągnięcie ręki. po prostu do mnie podszedł. ale dziś się odważyłam w końcu tam pójść :evil_lol: i go nie spotkałam ;)

Posted

hahahaha pamiętam jak kilka lat temu w szkole mieliśmy na wychowaniu prorodzinnym o ekshibicjonistach
Pani nam wtedy mówiła, że trzeba wyśmiać jego sprzęt.
Choć jak dla mnie to dość ryzykowne... bo jak ten człowiek się zdenerwuje i nas nożem potraktuje?