Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='westie_justa']Luka się bynajmniej rusza :lol::diabloti:
nie będzie, chyba że ktos inny złapał ten skok jeden na milion;)
O nie, nie zrobię i nie zamierzam! nigdy :evil_lol: nienawidzę brody, w ogóle nie lubię sznupowej fryzury.
A w ogóle to dla mnie to ona już odrosła :lol: jutro ogole to co mogę, i spróbuje wytrymowac... nienawidze tego :watpliwy:[/QUOTE]

Ja tam patrząc na fotki, mogę wydedukować, że Doti się mimo wsyztsko ruszała. :diabloti:
Za rok idziemy gdzieś razem na obóz i popstrykam Wam miliony fotek. :grins:
I bardzo dobrze! Też nie lubię brody, a sznupkową fryzurę powinny nosić tylko sznupy. :lol:
Dlatego mój kolejny pies będzie z sierścią, najlepiej krótką, by chociaż trochę odpocząć od tej głupiej pielęgnacji. :roll:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='darii_iia']Ja tam patrząc na fotki, mogę wydedukować, że Doti się mimo wsyztsko ruszała. :diabloti:
Za rok idziemy gdzieś razem na obóz i popstrykam Wam miliony fotek. :grins:
I bardzo dobrze! Też nie lubię brody, a sznupkową fryzurę powinny nosić tylko sznupy. :lol:
Dlatego mój kolejny pies będzie z sierścią, najlepiej krótką, by chociaż trochę odpocząć od tej głupiej pielęgnacji. :roll:[/QUOTE]
No może troszeczkę :lol:
No of kors, w końcu na obozie muszą być też ładne dziewczyny :diabloti:
a mój nastepny pies na pewno nie bedzie wymagał trymowania:P

Posted

[quote name='westie_justa']No może troszeczkę :lol:
No of kors, w końcu na obozie muszą być też ładne dziewczyny :diabloti:
a mój nastepny pies na pewno nie bedzie wymagał trymowania:P[/QUOTE]
A Doti na obozie na co bardziej się nakręcała, na smaczki czy na piłeczkę ?
hahah, prawda, prawda. :diabloti:
Np. taki border. :lol:

Posted

[quote name='darii_iia']A Doti na obozie na co bardziej się nakręcała, na smaczki czy na piłeczkę ?
hahah, prawda, prawda. :diabloti:
Np. taki border. :lol:[/QUOTE]
W pewnym momencie smaczki ją nie interesowały, ale to też wina tego że były średnie, na agi najlepiej na szarpak, a piłka byla fajna, a potem już fajniejsze były haszczaki obok :evil_lol:
No ja też muszę być, w końcu musi być jakaś równowaga :diabloti:
O! i to jest myśl, wygrywasz kabel od żelazka.

Posted

[quote name='westie_justa']W pewnym momencie smaczki ją nie interesowały, ale to też wina tego że były średnie, na agi najlepiej na szarpak, a piłka byla fajna, a potem już fajniejsze były haszczaki obok :evil_lol:
No ja też muszę być, w końcu musi być jakaś równowaga :diabloti:
O! i to jest myśl, wygrywasz kabel od żelazka.[/QUOTE]
Skąd ja to znam. :roll:
Nie, nie, nie. Ty będziesz siedziała przy mnie jako ta ładna. :eviltong: I będziemy się lansowały naszą wspaniałą urodą przed wszystkimi. :lol:
Ooo. Dzięki! Ty to wiesz jak mnie uszczęśliwić. :loveu:

Posted

[quote name='darii_iia']Skąd ja to znam. :roll:
Nie, nie, nie. Ty będziesz siedziała przy mnie jako ta ładna. :eviltong: I będziemy się lansowały naszą wspaniałą urodą przed wszystkimi. :lol:
Ooo. Dzięki! Ty to wiesz jak mnie uszczęśliwić. :loveu:[/QUOTE]
No, niema to jak wspólnie ponarzekać na własne psy :cool1:!
Nie no aż tak to się może nie poniżaj :lol:
No widzisz, znam Cię tak samo dobrze jak Ty mnie :loveu:

Posted

[quote name='westie_justa']No, niema to jak wspólnie ponarzekać na własne psy :cool1:!
Nie no aż tak to się może nie poniżaj :lol:
No widzisz, znam Cię tak samo dobrze jak Ty mnie :loveu:[/QUOTE]

Ja już jakoś od dawna tych moich psów za nic nie chwaliłam. :evil_lol:
Poniżać się lansowaniem czy to że będziesz przy mnie siedziała ? :lol:

Posted

[quote name='darii_iia']Ja już jakoś od dawna tych moich psów za nic nie chwaliłam. :evil_lol:
Poniżać się lansowaniem czy to że będziesz przy mnie siedziała ? :lol:[/QUOTE]
:rolft:Poniżać się że będę siedziała koło ciebie jako ta ładna:evil_lol: aa lansowanie zawsze spoko :lol:
Dobra ja jutro będę rwała psu kłaki, i spróbuję zrealizować mój nowy design na Doti :evil_lol:

Posted

[quote name='westie_justa']:rolft:Poniżać się że będę siedziała koło ciebie jako ta ładna:evil_lol: aa lansowanie zawsze spoko :lol:
Dobra ja jutro będę rwała psu kłaki, i spróbuję zrealizować mój nowy design na Doti :evil_lol:[/QUOTE]
Dooobra, będziemy siedzieć jako te dwie ładne. :grins:
Biedna Doti...Pani znów chce ją oszpecić. :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='darii_iia']Dooobra, będziemy siedzieć jako te dwie ładne. :grins:
Biedna Doti...Pani znów chce ją oszpecić. :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE]
Nie będę z Tobą rozmawiać :roflt:
Jak zwykle no :evil_lol:

Posted

[quote name='westie_justa']Nie będę z Tobą rozmawiać :roflt:
Jak zwykle no :evil_lol:[/QUOTE]

Dobre żarty. :roflt: Przyjdziesz błagać o zdjęcia! :diabloti:
To szybko, szybko. Nie mogę się doczekać tych marnych efektów. :evil_lol:

Posted

[url]http://desmond.imageshack.us/Himg29/scaled.php?server=29&filename=dsc7925q.jpg&res=landing[/url] jaki słodziak :loveu:

[url]http://desmond.imageshack.us/Himg189/scaled.php?server=189&filename=dsc7868f.jpg&res=landing[/url] czyżby nie mogła wyrobić na zakręcie :lol:

Posted

[quote name='darii_iia']Dobre żarty. :roflt: Przyjdziesz błagać o zdjęcia! :diabloti:
To szybko, szybko. Nie mogę się doczekać tych marnych efektów. :evil_lol:[/QUOTE]
Niee, ja Ci zabiorę aparat :diabloti:
Jutro o zrobię :evil_lol:
[quote name='cockermaister'][URL]http://desmond.imageshack.us/Himg29/scaled.php?server=29&filename=dsc7925q.jpg&res=landing[/URL] jaki słodziak :loveu:

[URL]http://desmond.imageshack.us/Himg189/scaled.php?server=189&filename=dsc7868f.jpg&res=landing[/URL] czyżby nie mogła wyrobić na zakręcie :lol:[/QUOTE]
Poszła bokiem :lol:
[quote name='Aleksandra95']najlepsza obozowa pozycja Doti, to uwaga -spanie z pyszczkiem w misce :diabloti:[/QUOTE]
Z całą głową :evil_lol:

Porządeczek :diabloti:

[IMG]http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/OBOZ GRAF 2012/_DSC7953kopia.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/OBOZ GRAF 2012/_DSC7955kopia.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/OBOZ GRAF 2012/_DSC7943kopia.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='westie_justa']Niee, ja Ci zabiorę aparat :diabloti:
Jutro o zrobię :evil_lol:
[/QUOTE]

Zastanawiam się powoli czy aby napewno brać ten aparat na obóz. :diabloti:
No, no. Jutro też powiesz jutro. :evil_lol:
Leń nawet fotek nie zmniejszy. :shake: Btw. gdzie Ty widzisz aby ona już zarośnięta była ? :lol:

Posted

[quote name='motyleqq']łaa, za wielkie te foty chyba?[/QUOTE]

[quote name='Aleksandra95']tylko troszkę.;p[/QUOTE]
noo :lol:
[quote name='darii_iia']Zastanawiam się powoli czy aby napewno brać ten aparat na obóz. :diabloti:
No, no. Jutro też powiesz jutro. :evil_lol:
Leń nawet fotek nie zmniejszy. :shake: Btw. gdzie Ty widzisz aby ona już zarośnięta była ? :lol:[/QUOTE]
bierz bierz :diabloti:

Nie, bo w środe jedziemy na pola, i nie chcę jechać z brzydkim psem, a Aga chyba już nie chce słuchac mojego narzekania :evil_lol:
Ty sie nie pytaj, bo to jest już obsesja :lol: ja ją rwe nawet za często, bo te włosy nie nadążają dojrzeć do wyrwania, i nie dość że nie chcą wyjsc, to teraz Dot ma łyse placki na grzbiecie :evil_lol: na razie sie nie dotykam, prócz uszu i szyi :P

Dla odmiany teraz nie będę wyzywać mojego psa, a pochwalę przy was, gdyż Dotka trybi vaulty od ciała :grins:

Posted

[quote name='motyleqq']wreszcie coś miłego o Dotasku, widzę że działa moje opierdzielanie Cię :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol: nie uważasz iż Dotka robiąca vaulty to niemały sukces? :lol: musze to nagrac, ale kminie jak i czym :hmmmm:

Posted

no jasne, że sukces! nam nie idzie to w ogóle :p teraz doszłam do wniosku, że muszę spróbować w dżinsach, bo na leginsach się chyba po prostu ślizga. a uczymy się od nowa zgodnie ze wskazówkami Pauli. no zobaczymy...

Posted

[quote name='motyleqq']no jasne, że sukces! nam nie idzie to w ogóle :p teraz doszłam do wniosku, że muszę spróbować w dżinsach, bo na leginsach się chyba po prostu ślizga. a uczymy się od nowa zgodnie ze wskazówkami Pauli. no zobaczymy...[/QUOTE]
No na pewno będziesz też mniej podrapana :lol: u nas to jakos tak stopniowo wyszło, bo leg vaulty już czaiła, więc zaczęłam się pionować, i zachęcałam do skakania na mnie, w koncu skumała że trzeba się odbić, a dzis na spacerze zrobiłam to ze smaczkami, i już zrobiła nawet ładnego chest vaulta :) Jak się jej bedzie chciało to moze pokazemy na polach.

Posted

weź, znów mam spuchnięte, posiniaczone i podrapane nogi :lol: a na dodatek ostatnio uznała, że nie musi mnie przeskakiwać przy overach, tylko fajnie jest przebiec pańci po nogach... :evil_lol: fajnego mam pieska, co nie?
ja chyba w ogóle nie będę robić odbić od nogi z wyprostowanej pozycji. coś tam Paula mówiła, że na klęczkach jest zdrowiej dla psa. a o chestach nawet nie myślę póki nie będę mieć kamizelki... :lol: fajnie Wam :) chętnie popatrzę