darii_iia Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Ja np. o 2 w nocy często susze włosy logiczne :evil_lol: :diabloti: Hahah, no tak. :diabloti: Ale lepiej zostawić by się same wysuszyły, a rano najwyżej dosuszyć. :razz: A nie wszystkich pobudzić suszarką, a na dodatek ją przegrzać. :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 darii_iia napisał(a):Hahah, no tak. :diabloti: Ale lepiej zostawić by się same wysuszyły, a rano najwyżej dosuszyć. :razz: A nie wszystkich pobudzić suszarką, a na dodatek ją przegrzać. :evil_lol: nie mam takich włosów bym mogła ich nie suszyć. :D Quote
Victoria Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 W nocy suszarkę się przegrzewa a potem się śpi do trzynastej :mad::lol: Jeszcze chyba nigdy nie widziałam domowych fotek DOtinki :P Ślicznie jej z tą głową, słodko wygląda :D Quote
cockermaister Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Widzę,że Justyna teraz nie może się dobudzić :evil_lol::diabloti: Quote
darii_iia Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 cockermaister napisał(a):Widzę,że Justyna teraz nie może się dobudzić :evil_lol::diabloti: Jak się poszło o 3.30 spać, to się nie dziwię. :evil_lol: Quote
Yuveza Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Ahahaha jakie dyskusje :roflt: No poszło się, to się wstało po 12 :diabloti: Dot tego jest masakryczny gorąc, nawet się nie ubrałam jeszcze :lol: A moje nocne używanie suszarki łatwo wyjaśnić, umyłam włosy w nocy to też je suszyłam :diabloti: w przeciwnym wypadku rano, ujrzałabym na mojej głowie rasowego pudla :diabloti: Co do Dotkowej głowy, to ciesze się że się podoba :eviltong: Rzeczywiście zrobiła się sporo mniejsza :lol: Victoria no racja, domowych fotek w sumie nie ma często;) Quote
Yuveza Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 [quote name='motyleqq']brzuszek do miziania :) Zawsze i wszędzie! :lol: Quote
rashelek Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Aaaa http://desmond.imageshack.us/Himg405/scaled.php?server=405&filename=dsc5992.jpg&res=landing :loveu::loveu::loveu: A ten pudel to z rodo chociaż? :diabloti: Quote
Yuveza Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 [quote name='rashelek']Aaaa http://desmond.imageshack.us/Himg405/scaled.php?server=405&filename=dsc5992.jpg&res=landing :loveu::loveu::loveu: A ten pudel to z rodo chociaż? :diabloti: " Dotka na plecy!" :diabloti: No no rasowy, chociaz sądzę że daleko mu do ideału, taki dość zaniedbany by był pewnie :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 O jeju nic tylko kiziać i miziać :loveu: jak jej zrobiłaś taką fajną głowę ? :> Quote
Yuveza Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 [quote name='whiteterrier']O jeju nic tylko kiziać i miziać :loveu: jak jej zrobiłaś taką fajną głowę ? :> No obcięłam :evil_lol: Quote
darii_iia Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 (edited) westie_justa napisał(a):No obcięłam :evil_lol: Łoooo, czarna magia. :diabloti: A u mnie dzisiaj, ciepło i wiaterek... :razz: i czasami ulewy trwające 30min. :evil_lol: Ona tak na komendę, kładzie się na plechach ? :loveu: Edited July 29, 2012 by darii_iia Quote
whiteterrier Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Ale tak wzięłaś nożyczki i ciach ciach po prostu ? XD Quote
Ty$ka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 aaaa, jak super :loveu: Chłopczyca teraz z Doti się zrobiła :D Quote
Yuveza Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 darii_iia napisał(a):Łoooo, czarna magia. :diabloti: A u mnie dzisiaj, ciepło i wiaterek... :razz: i czasami ulewy trwające 30min. :evil_lol: Ona tak na komendę, kładzie się na plechach ? :loveu: Ty ty się nie śmiej, to już trudniejszy poziom jest :diabloti: łee u nas tak gorąco, że masakra, z domu dzis nie wychodze :P Teraz na komendę :lol: a swoją drogą to też często tak śpi, chciałam zrobić filmik z tymi komendami 'leżącymi' ale już przed obozem chyba nie zdążę :lol: whiteterrier napisał(a):Ale tak wzięłaś nożyczki i ciach ciach po prostu ? XD no tak na grzebieniu, i tak cielam żeby krótko bylo. Quote
Yuveza Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Ty$ka napisał(a):aaaa, jak super :loveu: Chłopczyca teraz z Doti się zrobiła :D No wiecie co :eviltong: Quote
rashelek Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [FONT=Times New Roman][quote name='whiteterrier']Ale tak wzięłaś nożyczki i ciach ciach po prostu ? XD Ciekawe, czy jej odrośnie. Może łysa zostanie? [FONT=Verdana]:grins:[/FONT][/FONT] Quote
Yuveza Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Mogłaby zostac łysa, jestem jak najbardziej za :eviltong: Quote
whiteterrier Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='rashelek'][FONT=Times New Roman] Ciekawe, czy jej odrośnie. Może łysa zostanie? [FONT=Verdana]:grins:[/FONT][/FONT] No ja nie wiem... XD Quote
cockermaister Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 O tym pudlu to coś wiem... :evil_lol: http://desmond.imageshack.us/Himg824/scaled.php?server=824&filename=dsc6006f.jpg&res=landing eeee słodziak nad słodziakami :loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg18/scaled.php?server=18&filename=dsc5996k.jpg&res=landing MIŚ :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
darii_iia Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Muszę mojego nauczyć, by leżał na plecach na rozkaz. :lol: Dopiero teraz zauważyłam, jakie to Dotka ma świetne szpiczaste uszy. :) Quote
Lucky. Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 ślicznie wygląda teraz Doti. Fajne panele :D bardzo ładny kolor :D Quote
Chein Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg824/scaled.php?server=824&filename=dsc6006f.jpg&res=landing - Boziu, jaka urocza dziewczynka! :loveu: Quote
Recommended Posts