wikikoniki Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 omnomnomnomnom wyglądają pysznie :D dasz dokładniejszy przepis ? :p Quote
cockermaister Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Mmmm marchewkowe, moje sucze dały by się za nie pokroić :evil_lol: Quote
Yuveza Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 C&B napisał(a):boziu, dobrze, że moje piesy tego nie widzą :grins: :lol: kaskaSz napisał(a):ciekawe czy mój Fusisław by to jadł. Ale nie mam mu jak dawać tych smaczków, bo z nim nic nie trenuję ;) No chyba że by zrobić z ciasta coś większego jako gryzak np;) motyleqq napisał(a):Etna kiedyś pod moją nieobecność zeżarła całe pudełko serowych kuleczek... potem non stop piła wodę :lol: edit: oj, te są z marchewki :evil_lol: :evil_lol: i wszystkie smaczki na marne :P Też kiedys robilam serowe. wikikoniki napisał(a):omnomnomnomnom wyglądają pysznie :D dasz dokładniejszy przepis ? :p Przepis z Zuziowego bardzo fajnego bloga :) http://psiesmaki.blox.pl/2012/03/Ciasteczka-marchewkowo-pietruszkowe-z-otrebami.html cockermaister napisał(a):Mmmm marchewkowe, moje sucze dały by się za nie pokroić :evil_lol: Dotka też dostaje odpału na te ciastka aż czasem nie mysli, ale za to jak szybko pac'a :lol: Kasi i Lena napisał(a):Smacznie wyglądają, ale Dotce dobrze:) Czasem jej dobrze.. :diabloti:.... Quote
paulaa. Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 fajnie wyglądają. :smile: też muszę coś upichcić przed obozem, ale jest tyle różnych przepisów, że już sama nie wiem na coś się zdecydować. :lol: Quote
cockermaister Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Moje jeszcze za pasztetowymi przepadają ;) muszę kiedyś upiec im mięsne kuleczki :eviltong: Justyna a ty tą marchew gotowałaś czy tylko surową starłaś ?? bo ja gotuje i rozdrabniam na papkę Quote
Victoria Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 No i przez Was robie te ciastka :lol: starłam już 5 marchewek i nie zetre ani jednej więcej bo mi ręka odpada :p Quote
Aleksa. Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Dobrze że ja mam maszynke do takich rzeczy :p Quote
Ty$ka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Mmm... apetycznie wyglądają :) Rzuć nam garść :P Quote
Victoria Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Wam też taka dziwna jakby sypka konsystencja ciasta wyszła?? :lol: Bo mam obawy co do tego czy po wyjęciu z piekarnika nie będą się rozwalać :p Quote
Victoria Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Aleksandra95 napisał(a):tyle to robisz ? :o :lol: właśnie się pieką ostatnie :p nie bardzo mis sie chcialo poza tym musialam w miedzyczasie zrobic pare innych rzeczy i w sumie zajelo mi to sporo czasu :P Quote
whiteterrier Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Smakują Doti ciastka ? Bo chciałabym zrobić Amoorowi, ale nie wiem czy on zje :shake: Quote
Victoria Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Jak moje obie wcinają aż im się uszy trzęsą to chyba muszą być na prawdę dobre ;p I ślicznie pachną.. jak frytki i nagetsy z maka :cool3: Quote
whiteterrier Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Victoria napisał(a):Jak moje obie wcinają aż im się uszy trzęsą to chyba muszą być na prawdę dobre ;p I ślicznie pachną.. jak frytki i nagetsy z maka :cool3: Bo mój to prawdziwy niejadek czasem nawet smaki mu nie podchodzą :shake: Ale spróbuję trochę zrobić i zobaczymy :D Quote
Yuveza Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Ja już je piekę drugi raz, i Dotce bardzo smakują;) Tak baj de łej, to mam fotki;) Quote
darii_iia Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 westie_justa napisał(a):Ja już je piekę drugi raz, i Dotce bardzo smakują;) Tak baj de łej, to mam fotki;) daaawaj. :) wgl. tyś już spać powinnaś ! :lol: Quote
Yuveza Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 [quote name='darii_iia']daaawaj. :) wgl. tyś już spać powinnaś ! :lol: Pff odezwała się ta co śpi ! :lol: przegrzała mi się suszarka, to wstawię zdjecia :evil_lol: Quote
rashelek Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Fajnie jej w tej głowie jest :evil_lol: Chłopczyca taka teraz :D http://desmond.imageshack.us/Himg521/scaled.php?server=521&filename=dsc5977j.jpg&res=landing ale słodka :loveu: Quote
cockermaister Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg259/scaled.php?server=259&filename=dsc5972.jpg&res=landing ja się pytam gdzie jest Dotka ? przecież na fotkach to jakiś szczylek jest a nie Dot :evil_lol::diabloti::diabloti: a tak na poważnie to super wygląda w tej fryzurce :loveu: Quote
whiteterrier Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 O jejuśku Dotka wygląda jak szczenior :loveu: Słodziasto :loveu: Quote
darii_iia Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Ciekawe o której wstałaś. :lol: I jeszcze bardziej ciekawi mnie czemu używasz suszarkę o 2 w nocy. :evil_lol: Jaka Doti wydaje się teraz mniejsza i szczeniaczkowata. :loveu: Nie mogę się przyzwyczaić. :lol: Quote
Aleksa. Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Ja np. o 2 w nocy często susze włosy logiczne :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts