monika15 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Za każdym razem jak wchodzę do dotkowej galerii zachciewa mi się mieć westa:evil_lol::loveu: Nawet nie wiem, które zdjęcie zacytowac, bo wszystkie są świetne:loveu:! Quote
Kirinna Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 już wiem kogo zatrudnie do robienia zdjęć na obozie Juńkowi:) Quote
Yuveza Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 darii_iia napisał(a):Czasami oba mi się nie podobają! :lol: Wtedy idę ćwiczyć zdjęcia w biegu, bo Luka zawsze podczas biegu wygląda jak idiota, to różnicy nie ma. :evil_lol: :roflt: kaskaSz napisał(a):https://lh4.googleusercontent.com/-aW6QUD1K4hI/UAsLgccXGxI/AAAAAAAAAK0/ZBJLhd8b4Ow/s640/_DSC5600 copy.jpg złapię tą rybkę czy nie złapię? Ekstra zdjęcia! wpadne do wody czy nie wpadne? :diabloti: :) monika15 napisał(a):Za każdym razem jak wchodzę do dotkowej galerii zachciewa mi się mieć westa:evil_lol::loveu: Nawet nie wiem, które zdjęcie zacytowac, bo wszystkie są świetne:loveu:! To gdzie mam ją zawieźć? :cool3::diabloti: Dzięki:) Kirinna napisał(a):już wiem kogo zatrudnie do robienia zdjęć na obozie Juńkowi:) no chyba nie mnie :eviltong: Quote
Qeeriefire Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Wszystkie zdjęcia nieziemskie i widać, że spacerek się udał :) Ale w tym zdjęciu się zakochałam :D http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/PM22lipca2012/IMG_5158.jpg?t=1342949478 Quote
darii_iia Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 westie_justa napisał(a)::roflt: Nie ma się z czego śmiać! Toż, to okropna prawda. :lol: :diabloti: Collie napisał(a): Ale w tym zdjęciu się zakochałam :D http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/PM22lipca2012/IMG_5158.jpg?t=1342949478 Pewnie dlatego, bo Doti się schowała. :evil_lol: :loveu: Quote
wikikoniki Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 darii_iia napisał(a): Pewnie dlatego, bo Doti się schowała. :evil_lol: :loveu: łowi ryby :eviltong: Quote
darii_iia Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 wikikoniki napisał(a):łowi ryby :eviltong: z marnym skutkiem. :lol: Justyna musisz ją nauczyć łowić, czy tam polować na ryby, o! :D Quote
wikikoniki Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 darii_iia napisał(a):z marnym skutkiem. :lol: hahah, może po prostu Justyna się nie chwaliła :diabloti: Quote
darii_iia Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 wikikoniki napisał(a):hahah, może po prostu Justyna się nie chwaliła :diabloti: znając Justynę. a baaardzo dobrze ją znam! :diabloti: pochwaliła by się, że Doti umie łowić ryby. :lol: Quote
monika15 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 westie_justa napisał(a):To gdzie mam ją zawieźć? :cool3::diabloti: Wkładaj Dotkę do autobusu, a ja sobie ją odbiorę na przystanku:evil_lol: aaa i mogę Ci dać w zamian stukniętego laba. to jak, wymiana?:razz:;p Quote
Yuveza Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 (edited) Molowe napisał(a):a ja mam taką prośbę pochwalicie się kiedyś całą swoją kolekcją ? :) tak mi się przypomniało że kiedyś prosiłam i zostałam olana :PP ej ej, tylko nie olana :lol:! ja nawet zaczelam focić, ale jakoś w końcu nie udalo mi sie, ok zrobię, ale kiedy już się do tego zbieram, to mam problem z miejscem do prezentacji kolejkcji :P Collie napisał(a):Wszystkie zdjęcia nieziemskie i widać, że spacerek się udał :) Ale w tym zdjęciu się zakochałam :D http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/PM22lipca2012/IMG_5158.jpg?t=1342949478 Udał udał:cool1: darii_iia napisał(a): Pewnie dlatego, bo Doti się schowała. :evil_lol: :loveu: To samo mialam powiedziec :evil_lol: wikikoniki napisał(a):łowi ryby :eviltong: darii_iia napisał(a):z marnym skutkiem. :lol: Justyna musisz ją nauczyć łowić, czy tam polować na ryby, o! :D wikikoniki napisał(a):hahah, może po prostu Justyna się nie chwaliła :diabloti: darii_iia napisał(a):znając Justynę. a baaardzo dobrze ją znam! :diabloti: pochwaliła by się, że Doti umie łowić ryby. :lol: Pff jeszcze taką przechwalającą ze mnie robić :obrazic::evil_lol: już nic wam nie powiem!:evil_lol: monika15 napisał(a):Wkładaj Dotkę do autobusu, a ja sobie ją odbiorę na przystanku:evil_lol: aaa i mogę Ci dać w zamian stukniętego laba. to jak, wymiana?:razz:;p Niee laba to ja nie chcę :lol: naprawdę nie trzeba nic w zamian :lol: idę chyba maltretować głowę mojego psa, nożyczkami of kors :diabloti: Edited July 23, 2012 by westie_justa Quote
rashelek Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Wrzuć ją pod kosiarkę, będzie szybciej :diabloti: Quote
darii_iia Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 westie_justa napisał(a): Pff jeszcze taką przechwalającą ze mnie robić :obrazić::evil_lol: już nic wam nie powiem!:evil_lol: Ahaha, ale każdy normalny człowiek od razu zacząłby się chwalić, że jego pies umie łowić. :lol: Quote
Yuveza Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Mówiłam wam już że mam papisia :cool1:? (wybaczcie za oszałamiającą jakość zdjęć) Quote
Aleksa. Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 wow, jak szczeniaczek wygląda.:loveu: ale będę miziać w pokoju :loveu: Quote
Yuveza Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):wow, jak szczeniaczek wygląda.:loveu: ale będę miziać w pokoju :loveu: Haha, Dotka jest zadowolona z tego faktu :lol: A&L napisał(a):Ojejjjjjj głaskałabym Mówiłam że westowe chryzantemy wcale nie są fajne :eviltong: A tak w ogóle, głasków dla Dotki nigdy za dużo :cool3: Quote
A&L Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Som fajne! :D Ale fryzura Dot też super. Ja jutro rwę :knuje: Quote
Yuveza Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 A&L napisał(a):Som fajne! :D Ale fryzura Dot też super. Ja jutro rwę :knuje: Dobra, porób foty przed i po, chętnie zobacze efekt :mdrmed: ja jutro jeszcze troche po poprawiam. Quote
Saththa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 A kupiłam sobie kulturalnie w zoologicznym:lol: ale z tego co pamietam to można znaleźć w int, na karusku chyba są, na allegro pewnie tez gdzies widzialam takie zielono-biało- czarne;-) Co Ty kurde mówisz ja chyba z pół internetu przetrzasnełam w poszukiwaniu ehhh ide szukac nowymi tropami;) EDIT ZNALAZŁAM, dzięki Ci :) Quote
rashelek Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Wybacz, to okrutne pytanie, ale po prostu muszę: robiłaś te zdjęcia tosterem? :diabloti: Fajnie wygląda, słodziutko :loveu: Zdecydowanie chryzantemy nie są fajne, tak jest o wiele lepiej! Quote
Yuveza Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Saththa napisał(a):Co Ty kurde mówisz ja chyba z pół internetu przetrzasnełam w poszukiwaniu ehhh ide szukac nowymi tropami;) EDIT ZNALAZŁAM, dzięki Ci :) :):) rashelek napisał(a):Wybacz, to okrutne pytanie, ale po prostu muszę: robiłaś te zdjęcia tosterem? :diabloti: Fajnie wygląda, słodziutko :loveu: Zdecydowanie chryzantemy nie są fajne, tak jest o wiele lepiej! Nie, robiłam to Twoją ulubioną sigmą :diabloti: No, no ja wiem co dobre! Quote
evel Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Powiedz mi, jakie kolory ma w sobie Wasza nowa obroża? To jasny turkus i neonka, czy jeszcze coś innego? Szukam inspiracji, bo jakoś mi kreatywność zdechła :roll: A obroża ma być dla rudzielca. Jedyny zielony odcień, z którym się pokażę publicznie to szmaragd :evil_lol: więc szukam innych pomysłów :lol: Quote
paulaa. Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg15/scaled.php?server=15&filename=dsc5883m.jpg&res=landing Boże, cudna jest. :loveu: Quote
Yuveza Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 evel napisał(a):Powiedz mi, jakie kolory ma w sobie Wasza nowa obroża? To jasny turkus i neonka, czy jeszcze coś innego? Szukam inspiracji, bo jakoś mi kreatywność zdechła :roll: A obroża ma być dla rudzielca. Jedyny zielony odcień, z którym się pokażę publicznie to szmaragd :evil_lol: więc szukam innych pomysłów :lol: nasza kolora to neonka + jasny turkus :) A co do tego rudzielca, to wzielabym turkus (ten co pokazalas) chociaz lazur też fajnie by wyglądał;) paulaa. napisał(a):http://desmond.imageshack.us/Himg15/scaled.php?server=15&filename=dsc5883m.jpg&res=landing Boże, cudna jest. :loveu: To to przyjedź w końcu na te pola :evil_lol: to zobaczysz na zywo Quote
Recommended Posts